Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

Άλλη διοικητική διαίρεση θα προτιμούσε ο δήμαρχος Ακτίου- Βόνιτσας

Oι δήμοι Λευκάδας και Ακτίου- Βόνιτσας καταλήγουν σε συμφωνία για το ζήτημα των απορριμμάτων και τη μεταφορά τους στο ΧΥΤΑ Παλαίρου.

Στη συνεδρίαση προ ημερών του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας παρέστησαν ο δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γιώργος Αποστολάκης και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παλαίρου κ. Σταχτιάρης, οι οποίοι συμμετείχαν στα πλαίσια της αναθέρμανσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο δήμων στο ζήτημα των απορριμμάτων.
   Κατά τη συζήτηση όλοι τάχτηκαν υπέρ της συνεργασίας των δυο δήμων, ενώ τοποθετήθηκαν και οι Αποστολάκης- Στάχτιαρης οι οποίοι, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν και στις δυσκολίες που είχαν εκ μέρους των δημοτών τους.........



   Ο κ. Αποστολάκης πλειοδότησε για την ευρύτερη και μονιμότερη συνεργασία μεταξύ των δυο δήμων, καταθέτοντας μάλιστα τη διαφωνία του για την υφιστάμενη διοικητική διαίρεση την οποία χαρακτήρισε μη λειτουργική: 
     «Εμείς (η Βόνιτσα), θα έπρεπε να συνεργαζόμαστε με τη Λευκάδα, την Πρέβεζα και την Ευρυτανία, όπως γίνεται (απ΄ τους κατοίκους) για εκατοντάδες χρόνια, δεν έχουμε σχέση με τους υπόλοιπους. Όπως και η Λευκάδα για παράδειγμα, δεν έχει σχέση με την Κέρκυρα, την Ζάκυνθο κ.λ.π.»

Πληροφορίες- φωτό fortsalefkada.gr
http://www.agrinionews.gr/

8 σχόλια:

  1. Θέλουμε όλους τους δημους δικούς μας, αν έχουν να περνούμε και τα σκουπίδια τους ακόμα καλύτερο. Λεφτά θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να το πεις στον σύντροφο σου τον Κουρουμπλη κάτι θα κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σοφός ο Αποστολάκης
    Από τη πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλλα (...με τη Λευκάδα, την Πρέβεζα και την Ευρυτανία).
    Ευρυτανία!!!!
    Αμ το άλλο; ...για εκατοντάδες χρόνια, δεν έχουμε σχέση με τους υπόλοιπους. Όπως και η Λευκάδα για παράδειγμα, δεν έχει σχέση με την Κέρκυρα, την Ζάκυνθο κ.λ.π.
    Σοφός, σοφός, σοφώτατος
    Και νομομαθής! Και γνώστης της Ιστορίας! Και των κοινωνικών σχέσεων περιοχών μεταξύ τους!
    Α! και Έλλην.
    Το 1864, άλλα νησια από τα επτάνησα ενώθηκαν με την Ελλάδα. Άλλα.Ενετικό δόικαιο είχαν άλλα και ντοπολαλιά άλλη από τα τραγουδιστά των επτανησίων. Α!, καμμία σχέση τα επτάνησα μεταξύ τους. Μπορεί τα 8νησα , αλλά τα 7νησα, όχι!!!
    άλαλα τα χείλη των ασεβών, που λέει και το ευαγγέλιο.
    Μωραίνει κύριος όν βούλεται απωλέσαι!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης σε όλα τα κρίσιμα θέματα πετάει τη μπάλα στην εξέδρα. Το θέμα δεν είναι η διοικητική διαίρεση. Το ζήτημα είναι, ότι τα απορρίμματα της Λευκάδας με τη δική του βούληση, των Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας και του Προέδρου κ Στάχτιαρη σε λίγους μήνες θα έρθουν στη χωματερή πολυτελείας στη Πάλαιρο.

    Τη συναίνεση για τέτοια εξέλιξη των Δημοτών δεν την έχει.

    Μας εξαπάτησε.

    Αν τολμά ας κάνει ΤΟΠΙΚΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

    Σε αυτές τις περιπτώσεις στη Δημοκρατία μιλά ο λαός.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ(ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΟΙΟΝ)ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΑΙΣΧΟΣ.ΑΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ ΑΛΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝ ΤΟ ΧΑΣΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΣ ΔΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ο< ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτόν τον άνθρωπο τον κάναμε δήμαρχο. Καλά να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αναθέρμανσης της συνεργασίας


    Μας αρέσει, σαν ένας συνεχής βιασμός ακούγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο