Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού για τον θάνατο του 30χρονου Γιάννη Π., μέλος του σωματείου ΑΟ Πλαγιάς

Σήμερα, στις 12.00 το μεσημέρι, στον ενοριακό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Πλαγιά η κηδεία του αδικοχαμένου 30χρονου
Φωτό αρχείου

       Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος για το τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή Αγίου Αντωνίου (λίγο πριν την είσοδο στο νησί της Λευκάδας) όπου έχασε τη ζωή του ο 30χρονος Γιάννης Π., μέλος του σωματείου του ΑΟ Πλαγιάς:
   «Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (σ.σ. χθες), η Λιμενική Αρχή Λευκάδας, για περιστατικό πτώσης Ι.Χ.Ε. οχήματος στη θαλάσσια περιοχή «ΑΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ» Αιτωλοακαρνανίας.
    Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής όπου διαπίστωσαν ότι ο 24χρονος συνοδηγός είχε εξέλθει του οχήματος με ιδίες δυνάμεις, ενώ ο 30χρονος οδηγός αφού απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του με τη συνδρομή στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.......



   Ο 24χρονος συνοδηγός μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Κέντρο Υγείας Βόνιτσας, το Ι.Χ.Ε. όχημα ανελκύστηκε χωρίς να προκληθεί θαλάσσια ρύπανση, ενώ η σορός του 30χρονου οδηγού πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λευκάδας».

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανέβαλε «λόγω ανωτερας βίας (τροχαίο δυστύχημα μέλους του Σωματείου ΑΟ ΠΛΑΓΙΑΣ)» τον αγώνα ΑΟ Πλαγιάς-ΑΟ Καρυάς της 10ης Αγωνιστικής της Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας καθώς και τον αγώνα ΠΑΣΠ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΟΙ ΙΩΝΕΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ της 9ης Αγωνιστικής της Β΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας.

Η εξόδιος ακολουθία του αδικοχαμένου νέου θα τελεστεί σήμερα, Κυριακή 27 Νοέμβρη, στις 12.00 το μεσημέρι στον ενοριακό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Πλαγιά. 
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του.


Πηγή: http://www.kolivas.de/archives/267998

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο