Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

Πήρε τη νίκη η ΑΝΑΓΓΕΝΝΗΣΗ ΡΙΓΑΝΗΣ με 3-0 κόντρα στη ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ

    





        Δύσκολη νίκη παρά το 3-0 για την Αναγγέννηση Ρίγανης με αντίπαλο την ΑΕ Χρυσοβίτσας για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Κατηγορίας (2ος Όμιλος). Το ζητούμενο για την ομάδα της Ρίγανης ήταν η νίκη γαι να μείνει ψηλά στη βαθμολογία και τα κατάφερε με λίγο …ζόρι, παρά το τελικό 3-0, με τα δύο γκολ να σημειώνονται στο τέλος του ματς.
     Η Χρυσοβίτσα παίζοντας πολύ αμυντικά δυσκόλεψε τους γηπεδούχους και μάλιστα αν ευστοχούσαν σε πέναλτυ θα ισοφάριζαν 1-1 (το κτύπησε στο 47' ο Σπύρος Ζορμπάς και το απέκρουσε με εκπληκτικό πέταγμα ο τερματοφύλακας Νίκος Χαραλάμπους) και θα ήταν αλλιώς τα πράγματα γι’ αυτούς.
    Τα γκόλ για τους γηπεδούχους πέτυχαν στο 33' ο Φώτης Πρίτσης το 1-0, στο 79' ο Δημήτρης Κουτρομάνος το 2-0 και στο 88' ο Κώστας Παλαιοπάνος το 3-0
    Και οι δύο ομάδες είχαν δοκάρια, για την Ρίγανη ο Σαμαράς στο 56' και για Χρυσοβίτσα ο Ζορμπάς......




































































ΦΩΤΟ: facebook Αναγέννηση Ρίγανης 

1 σχόλιο:

  1. ΠΟΥ ΜΩΡΕ ΕΠΑΙΞΕ ΑΜΥΝΤΙΚΑ Η ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΓΚΟΛ ΑΠΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΡΙΑΝΗΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΕΙΧΑΜΕ 200 ΣΟΥΤ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝΕ 3 ΜΩΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο