Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016

Αγρίνιο: Στην Ψυχιατρική Κλινική των Φυλακών Κορυδαλλού ο 27χρονος ληστής των γυναικών

Προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή, κρίθηκε ο 27χρονος Αγρινιώτης ο οποίος τα ξημερώματα του Σαββάτου, επιτέθηκε με βιαιότητα και λήστεψε δύο νεαρές γυναίκες, σε κεντρικά σημεία του Αγρινίου. Ο δράστης οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική των Φυλακών Κορυδαλλού......

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Συνελήφθη το Σάββατο το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 27χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για ληστεία.
Ειδικότερα, ο δράστης χθες, πρώτες πρωινές ώρες, στο Αγρίνιο επιτέθηκε σε μια 25χρονη, πεζή, ημεδαπή και με την άσκηση σωματικής βίας, της αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό και το κινητό της τηλέφωνο. Μετά από λίγα λεπτά με την ίδια μεθοδολογία επιτέθηκε σε 18χρονη, πεζή, ημεδαπή και τις αφαίρεσε την τσάντα της, που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και το κινητό της τηλέφωνο.
Από την μεθοδική έρευνα, που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία του δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε στο Αγρίνιο και συνελήφθη.
Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο του 27χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν τα κινητά τηλέφωνα των θυμάτων και προσωπικά τους αντικείμενα».

sinidisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο