Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Ασταμάτητος ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ. Πέρασε και από τη κεχρινιά με 2-4!

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΓΩΝΑ 13/11/2016
ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 2-4

      Εύκολη νίκη στην έδρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΕΧΡΙΝΙΑΣ με σκορ 2-4 πέτυχε ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ και συνεχίζει αήττητος να οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας στον όμιλό του. 
    Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ο ΗΡΑΚΛΗΣ έδειξε ποιος είναι το «αφεντικό» στο γήπεδο και με γκολ του Γιώργου Λαδά από τα αποδυτήρια, όπως λέμε, προηγήθηκε στο σκορ. Στην επόμενη φάση, μετά από μια άτυχη στιγμή της άμυνας του ΗΡΑΚΛΗ καθώς κόλλησε η μπάλα στο φυσικό χορτάρι του γηπέδου, ο επιθετικός της αντίπαλης ομάδας Σπύρος Θεοδωράκης (15') ισοφάρισε
     Δεν πέρασαν λίγα λεπτά και ο ΗΡΑΚΛΗΣ προηγήθηκε 2-1 με σουτ του Σωκράτη Τριάντη, βοηθούντος και του τερματοφύλακα της Κεχρινιάς, σκορ με το οποίο τελείωσε το ημίχρονο......



      Στην επανάληψη ο ΗΡΑΚΛΗΣ επικράτησε σε όλες τις γραμμές και με οργανωμένες επιθέσεις πέτυχε άλλα δύο γκολ με τον Γιώργο Κοτρότσο (το ένα με πέναλτι), οι γηπεδούχοι μείωσαν με Γιώργος Μασούρας (70'πεν.) και έφυγε νικητής από την Κεχρινιά με σκορ 4 – 2.

Για τον ΗΡΑΚΛΗ έπαιξαν: Λιβάνης Βασίλης, Κουτσολάμπρος Δημήτρης, Λιβάνης Πάνος (Λιβάνης Βασίλης), Ταφάνι Πέρι, Γκάτσης Γιάννης, Αργύρης Αλέξης, Ξενάκης Αλέξης, Μπαρμπαρούσης Δημήτρης (Τζακώστας Σταύρος), Τριάντης Σωκράτης, Λαδάς Γιώργος, Κοτρότσος Γιώργος (Λίτσι Δημήτρης).

Για την Ομόνοια αγωνίστηκαν οι:
Διγώνης, Καραλής, Κ.Μακρυδήμας, Κατσάνος (71'λ.τρ.Παπαχαραλάμπους), Χούτας(46'λ.τρ.Ζούμπος), Αργύρης, Μασούρας, Ασπρούδης, Θεοδωράκης, Μηλιάς, Φλωράκης (46'Δήμος)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

-Την Τετάρτη 16/11/2016 στις 14.30 στο γήπεδο Αστακού θα γίνει ο αναβληθείς λόγω κακοκαιρίας αγώνας Κυπέλου Αιτωλοακαρνανίας μεταξύ του ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ και της ΦΛΟΓΑΣ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ.

-Επίσης το Δ.Σ. του ΗΡΑΚΛΗ υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας ότι είναι σε εξέλιξη λαχειοφόρος αγορά με πολύ καλά δώρα και η κλήρωση θα γίνει παρουσία όλων στον Αποκριάτικο χορό στις 25/02/2017. Οι λαχνοί κοστίζουν 2,5 ευρώ και μπορείτε να τους βρείτε σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. του ΗΡΑΚΛΗ. Η ομάδα στηρίζεται στη βοήθεια όλων σας και ευελπιστούμε ότι θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του Δ.Σ. Ευχαριστούμε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο