Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Ο Μαρκόφσκι λύτρωσε τον Παναιτωλικό, 2-1 τη Λάρισα

  Οι Αγρινιώτες επέστρεψαν στις νίκες καθώς επικράτησαν με 2-1 της Λάρισας στο ντεμπούτο Τσιώλη.
   Ο Μαρκόφσκι αποδείχθηκε καθοριστικός για τον Παναιτωλικό. Χάρη σε δικό του τέρμα στο 85' οι Αγριώτες έκαμψαν την αντίσταση της Λάρισας με 2-1 και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο σερί ήττες.
    Το παιχνίδι ήταν σκληρό από το ξεκίνημά του, με δυνατές μονομαχίες και έλλειψη φάσεων, αν εξαιρεθεί η φάση του 4ου λεπτού με το απευθείας εκτελεσμένο φάουλ του Ναζλίδη σχεδόν να αγγίζει το δοκάρι του Κυριακίδη και να καταλήγει άουτ. Η επόμενη μεγάλη στιγμή του αγώνα καταγράφηκε στο 39΄, όταν ο Ουάρντα συνέκλινε και σούταρε, στέλνοντας την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Ξενοδόχοφ......



   Ο Αιγύπτιος «χτύπησε» όμως δύο λεπτά αργότερα, όταν επιχείρησε σέντρα από αριστερά κι ενώ η μπάλα κατευθυνόταν στα χέρια του τερματοφύλακα της Λάρισας ο Γιοβάνοβιτς άπλωσε το πόδι, τη βρήκε και της άλλαξε πορεία στέλνοντάς την στα δίχτυα της ομάδας του. 
    Οι «βυσσινί» ισοφάρισαν γρήγορα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν στο 54΄ ο Αβραάμ βρήκε τον Μαρουκάκη, ο οποίος από οριακή θέση οφσάιντ πάσαρε στον Ναζλίδη για το 1-1.
      Η ισοφάριση θορύβησε τους γηπεδούχους, που έγιναν πιο επιθετικοί και άρχισαν να επισκέπτονται περισσότερο την περιοχή των Θεσσαλών, με τον Κλέσιο να σουτάρει άουτ στο 69΄ και τον Τομανέ να «σημαδεύει» με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι του Ξενοδόχοφ στο 71΄. Στο 85΄ όμως ο Μαρκόφσκι έδιωξε τις ανησυχίες για μια νέα εντός έδρας αποτυχία, όταν στη σέντρα του Κλέσιο και εντελώς αμαρκάριστος «έγραψε» το τελικό 2-1 με καρφωτή κεφαλιά.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Ροντρίγκες, Κούσας, Τομανέ, Κλέσιο, Φερέιρα (84΄ Φάρλεϊ), Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Τσοκάνης, Λεντέσμα (57΄ Κουτρομάνος), Ουάρντα (70΄ Μαρκόφσκι)

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοφ, Γιοβάνοβιτς, Ναζλίδης, Βαρέλα, Αβραάμ (81΄ Κουτσιανικούλης), Ρέντζας, Κόντορ, Φάρκας, Ναβάρο (46΄ Μαρουκάκης), Φατιόν (87΄ Ντέλετιτς), Ποτουρίδης

http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο