Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Ποινές φυλάκισης 12,5 ετών για τους οδηγούς του ΚΤΕΛ και της νταλίκας για την τραγωδία στα Μάλγαρα


       Με ανάρτησή του στο Facebook  ο δικηγόρος επιβατών του μοιραίου λεωφορείου του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, Νίκος Κορδόσης, ενημερώνει για τα αποτελέσματα της πρωτόδικης ποινικής διαδικασίας σε βάρος των οδηγών του λεωφορείου στο οποίο επέβαιναν 27 άτομα και της νταλίκας,  που ενεπλάκησαν στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα  της 7ης Ιανουαρίου του 2014 στην ε.ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος των Μαλγάρων, που είχε σαν αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο δυο φοιτητριών από το Αγρίνιο και το Μεσολόγγι και είκοσι συνολικά ατόμων, στην πλειοψηφία τους νέων φοιτητών που επέστρεφαν για τις σπουδές τους στην Θεσσαλονίκη μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και την Πρωτοχρονιάς.  Στο ίδιο δυστύχημα είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά ο 55χρονος τότε οδηγός του λεωφορείου που υπέστη ακρωτηριασμό.
   Αναλυτικά η ανάρτηση του δικηγόρου κ. Ν. Κορδόση:....



«Με συνολική ποινή φυλακίσεως 12,5 χρόνων καταδικάστηκε προχθές από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης ο οδηγός του υπεραστικού λεωφορείου που τον Ιανουάριο του 2014 συνεπεία μιας άκρως εγκληματικής οδηγικής του συμπεριφοράς προκάλεσε τροχαίο ατύχημα στην περιοχή των Μαλγάρων Θεσσαλονίκης συγκρουσθείς με σφοδρότητα επί παρανόμως σταθμευμένης στην Εθνική οδό νταλίκας, ο οδηγός της οποίας επίσης καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλακίσεως 12,5 χρόνων.
     Από το τραγικό αυτό τροχαίο ατύχημα θανατώθηκαν δύο νεαρές φοιτήτριες από το Μεσολόγγι και το Αγρίνιο και τραυματίστηκαν άλλες είκοσι που είχαν εμπιστευθεί την επιστροφή τους στη Θεσσαλονίκη με το υπεραστικό λεωφορείο.»


http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο