Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με δημάρχους στο Αγρίνιο (video-φωτο)


       Αφού προηγήθηκε επίσκεψη στο Εργαστήρι «Παναγία Ελεούσα» στο Αγρίνιο και την πρότυπη μονάδα επεξεργασίας κρέατος Αϋφαντής, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι είχε συνάντηση με δημάρχους της Αιτωλοακαρνανίας, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Αγρινίου..........



     Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχθηκαν ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου, ενώ εκεί ήταν οι κ. Καραπάνος και Κωνσταντάρας (δήμαρχοι Μεσολογγίου και Θέρμου), ο Απ. Κοιμήσης (δήμαρχος Αμφιλοχίας), η Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλ/νίας Χριστίνα Σταρακά ο αντιδήμαρχος Ακτίου – Βόνιτσας κ. Στούπας, αντιδήμαρχοι και συνεργάτες δημάρχων κ.α. Ακόμη παρέστησαν οι βουλευτές Μάριος Σαλμάς και Κώστας Καραγκούνης, ο πολιτευτής και σύμβουλος επιχειρηματικότητας του πρόεδρος της ΝΔ Σπήλιος Λιβανός καθώς και στενοί συνεργάτες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
       Σε αίθουσα του ξενοδοχείου έγινε η συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τους αιρετούς  ενώ το πρόγραμμα του για το απόγευμα περιλαμβάνει περιήγηση στο κέντρο του Αγρίνιου, συνάντηση με παραγωγικούς φορείς στις 6 το απόγευμα στο Επιμελητήριο και ομιλία στο Παπαστράτειο Μέγαρο στις 8:30 μ.μ.

ΒΙΝΤΕΟ


po-mitsotakis-dimarxo12
po-mitsotakis-dimarxo13
po-mitsotakis-dimarxo14
po-mitsotakis-dimarxo15
po-mitsotakis-dimarxo16
po-mitsotakis-dimarxo17
po-mitsotakis-dimarxo18
po-mitsotakis-dimarxo19
po-mitsotakis-dimarxo20po-mitsotakis-dimarxo21po-mitsotakis-dimarxo22po-mitsotakis-dimarxo23
po-mitsotakis-dimarxo24
po-mitsotakis-dimarxo25
po-mitsotakis-dimarxo26
po-mitsotakis-dimarxo27
po-mitsotakis-dimarxo28
po-mitsotakis-dimarxoi8
po-mitsotakis-dimarxoi9
po-mitsotakis-dimarxoi1
po-mitsotakis-dimarxoi2
po-mitsotakis-dimarxoi3
po-mitsotakis-dimarxoi4
po-mitsotakis-dimarxoi5
po-mitsotakis-dimarxoi6

po-mitsotakis-dimarxoi7

http://www.agriniopress.gr/

1 σχόλιο:

  1. οσοι βυθισαν τη χωρα στο χαος..κομματικοι στρατοι πασοκ νδ ενωμενοι για να κανουν καταληψη ξανα στην εξουσια .σαπια μυαλα σε κορμια νεων ανθρωπων.ο κουλης που υπεγραψε ενα μνημονιο και υπερψηφισε αλλα 2 ερχετε να μας βγαλει απαυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο