Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

O ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Διασπορά ψευδών ειδήσεων… Με θύμα την Υγεία!
 Είναι πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.
    Ένα ολόκληρο σύστημα επικοινωνιακής εξουσίας, έτοιμο πάντα να αναμασήσει ανούσιο “επαναστατικό” λόγο, αναπαράγοντας ανακρίβειες και μη διασταυρωμένες “πληροφορίες”.
    Με γνώμονα τη στείρα αντιπολίτευση και τον άκρατο λαϊκισμό, κάποιοι παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια, την ώρα που η παρούσα κυβέρνηση έχει αντιστρέψει την κατρακύλα που είχε πάρει το Ε.Σ.Υ  και η χαρακτηριζόμενη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις ως “μη αναστρέψιμη κατάσταση”, έχει ισορροπήσει και ξαναστέκεται στα πόδια της..........



      Το ΓΝ Αγρινίου παρουσιάζει σε σχέση με το 2015 αύξηση του προϋπολογισμού κατά 19.20% (από 8.889.191,59 € σε 10.596.265,00 €). Επίσης,  οι εφημερίες των ιατρών αυξήθηκαν κατά 13.6% και του υπoλοίπου προσωπικού κατά 34.97%.
     Επιπλέον, έγινε πράξη η πολύ κρίσιμη παρέμβαση που “κλείδωσε” οριστικά την ελεύθερη πρόσβαση  των ανασφάλιστων συνανθρώπων μας στο δημόσιο σύστημα Υγείας.
      Επισημαίνουμε σχετικά με το περίφημο 10%, που ψευδώς διαδόθηκε πως θα περικοπεί, πως πιστώθηκε στο ΓΝ Αγρινίου, όπως ήταν προγραμματισμένο, πριν από το τέλος του 2016 και θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες του νοσοκομείου.
     Επίσης να τονίσουμε, πως αυτή η προ μηνών απόφαση της 6ης ΥΠΕ, δεν αποτελεί επιτυχία καμίας συνδικαλιστικής παρέμβασης, όπως  ψευδώς διαφημίστηκε.
    Μια απλή σύγκριση των στοιχείων είναι αρκετή για να καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος η σπέκουλα, που έχει ως σκοπό τη δημιουργία εντυπώσεων με την επιτέλεση αντικυβερνητικού έργου.
    Ο κανόνας διασταύρωσης της είδησης, (Κώδικας Δημοσιογραφικής Δεοντολογίας) καλό θα είναι να εφαρμοστεί από ορισμένους συντάκτες της τοπικής ειδησεογραφίας, καθώς αγνοούν (ή “αγνοούν”) παντελώς την ύπαρξή του.
      Η χρήση  κινδυνολογίας και καταστροφολογίας για λόγους αντιπολιτευτικούς είναι κατανοητή, αλλά δεν είναι  πειστική ούτε χρήσιμη. Οι πολίτες έχουν ανάγκη την αντικειμενική ενημέρωση  (ειδικά στα θέματα Υγείας) που θα συμβάλλει στα μέγιστα στην τόνωση  της εμπιστοσύνης   προς το Δημόσιο Σύστημα Υγείας και τις υπηρεσίες του.

Γραφείο Τύπου Ο.Μ  ΣΥ.ΡΙΖ.Α  ΑΓΡΙΝΙΟΥ

http://redwest.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο