Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Ολα τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που βρέθηκαν στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ [εικόνες]

ΑΠΟ ΣΠΙΡΤΖΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΜΕΧΡΙ ΜΠΟΛΑΡΗ-ΚΟΤΣΑΚΑ

Φωτογραφίες: Eurokinissi/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Την πρώτη ημέρα του 2ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ «έκλεψαν» οι ηχηρές παρουσίες του πρώην προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη και της πρώην γραμματέως του ΠΑΣΟΚ Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου.
Τα δύο στελέχη ασπάστηκαν με θέρμη με τον Πρωθυπουργό αλλά και με τον Νίκο Παππά και όπως όλα δείχνουν θα αξιοποιηθούν στον επικείμενο ανασχηματισμό.
Ωστόσο, στο γήπεδο του tae kwon do στο Φάληρο συναντήθηκαν ξανά και άλλα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, σήμερα επιφανή στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα, ο περισσότεροι κάθισαν δίπλα δίπλα.
Ο φωτογραφικός φακός της Eurokinissi και του Χρήστου Μπόνη τους αποτύπωσε.......


Οι αναπληρωτές υπουργοί Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης και Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης
Ο Τρύφων Αλεξιάδης
Ο πρώην γραμματέας Οργανωτικού του ΠΑΣΟΚ, Αντώνης Κοτσακάς
Ο γ.γ. του ΥΠΕΣΔΑ Δημήτρης Τσουκαλάς
Ο πρώην δήμαρχος Πειραιά, Στέλιος Λογοθέτης
Η υφυπουργός Βιομηχανίας, Θεοδώρα Τζάκρη
Η πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου με τον Αντώνη Κοτσακά
Ο υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, Χρήστος Σπίρτζης με την Θ. Τζάκρη
Ο εκδότης Ηλίας Λιβάνης με το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μενέλαο Γκίβαλο
Ο πρόσφατα παραιτηθείς γ.γ. Πρώτης Υποδοχής Οδυσσέας Βουδούρης
Ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής
Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Τζουμάκας
Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και υφυπουργός επί Ανδρέα Παπανδρέου, Κώστας Ασλάνης ενώ όρθιος πίσω του, είναι ο εκδότης Ηλίας Λιβάνης.


Πηγή:iefimerida.gr 

8 σχόλια:

  1. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΙΑΞΕ Η ΧΩΡΑ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΠΗΓΑΜΕ ΣΥΡΙΖΑ.ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΒΡΑΖΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καταρχας οι φωτο ειναι απο το iefimerida...δευτερον μπονη δειξε μας και τα νεα στελεχη της νδ μαζι με τον νεο κυριακο που διοικουν σαραντα χρονια την χωρα,ξαναερχονται βεβαιως να μας βγαλουν απο τον βουρκο που αυτοι μας εβαλαν,καθως αυτοι διορισαν κομματικους στρατους στο δημοσιο και τωρα φωναζουν για απολυσεις καθως αυτοι κυβερνησαν εναλαξ με πασοκ μετα την μεταπολιτευση,καθως εβαλαν πλατη στο πρωτο μνημονιο με το πασοκ εφαρμοσαν το δευτερο μνημονιο συγκυβερνηση με πασοκ και στηριξαν το τριτο επι συριζα...μπονη μιλα μου λιγο για siemens κουμπαρους και βατοπεδι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ? ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ. ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΧΘΕΣ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΝΟΥΣ.ΟΙ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΣΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ.ΟΧΙ ΠΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ Φ Τ Α Ν Ε Ι.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΡΙΞΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΙΑ ΞΕΝΑΡΚΩΘΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ο κ. Ασλάνης , για όσους δεν το γνωρίζουν , εκτός από υπουργός του ΠΑΣΟΚ , διετέλεσε και 3 συνεχόμενες θητείες Δήμαρχος Ηρακλείου Κρήτης υποστηριζόμενος απ΄ το ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΤΑΤΕ 12.17ΜΜ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ 13-14-ΜΙΣΘΟ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΝΦΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ,ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΩΡΑ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΕΦΟΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗ ΜΙΣΘΟ Ο ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενφια, διαπλοκή άλλοι σου τους έφεραν. Εμείς στο Ξηρόμερο τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ ΝΔ χαΐρι δεν είδαμε. Ίσα ίσα είμαστε στους τελευταίους.

      Διαγραφή
  7. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ !!!! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ...ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο