Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Κινδυνεύει να καταρρεύσει γεφύρι στο Θύρρειο... από αδιαφορία!

       Είναι λυπηρό ενα πρόσφατο έργο, η κατασκευή καινούργιας Γέφυρας, στο παλιό χωριό Δερσοβά στο Θύρρειο (Ακτίου Βόνιτσας), εγκαταλείφτηκε μισοτελειωμένο, έχει αφεθεί στην τύχη του, ημιτελή, στο έλεος του καιρού και των χειμάρρων
   Και όμως, για το γεφύρι αυτό ξοδεύτηκαν χιλιάδες ευρώ και τώρα έχει αφεθεί έρμαιο στο χρόνο και στα ορμητικά νερά του χειμάρρου.

ΒΙΝΤΕΟ...

     Ο Πρόεδρος του Θυρρείου κ. Χρήστος Παλούκης επισημαίνει: "Ενα γεφύρι χιλιάδων ευρώ, σε λίγο θα καταλήξει στη θάλασσα. Εδώ και τρία χρόνια που στήθηκε ποτέ δεν πάτησε άνθρωπος επάνω καθώς είναι επικίνδυνη η διάβαση για τους κτηνοτρόφους της περιοχής αφού ανά πάσα ώρα και στιγμή, μπορεί να το γεφύρι να παρασυρθεί από τα νερά του χειμάρρου.... Κατάντησε της Άρτας το γεφύρι..".
        Είναι άδικο να αφεθεί στην τύχη του ένα καινούργιο έργο λόγω αδιαφορίας και είναι αναγκαία η ευαισθητοποίηση των δημοτικών αρχών και της περιφέρειας για άμεση αποκατάσταση και την επισκευή του, καθώς αποτελεί κίνδυνο για τους διαβάτες....




ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ:


-Κινδυνεύει με κατάρρευση μισοτελειωμένο γεφύρι στο Θύρρειο


-ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΓΕΦΥΡΑ ΣΤΟ ΘΥΡΡΕΙΟ: «Βουλιάζει» στην αδιαφορία και την εγκατάλειψη!

3 σχόλια:

  1. Αν ήταν να πάρουν ψήφους και να το δώσουν απευθείας ανάθεση σε ημετέρους θα το είχαν κάνει.Ντροπή σας Δημοτική Αρχή. Φερεντίνο Θύμιο ξύπνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΛΟΥΚΗ ΠΑΡΤΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατι φταιει η τωρινη δημοτικη αρχη? Η προηγουμενη δημοτικη αρχη που το αφησε μισοτελειωμενο με μια κακιστη μελετη δε φταιει? Αν ηθελαν θα επεβλεπαν το εργο ωστε να γινει σωστο και να μη δημιουργουνται προβληματα. Τουλαχιστον ο προεδρος του Δ.Δ. Θυρρειου, κ. Παλουκης δε θα επρεπε να μιλαει για την τωρινη δημοτικη αρχη, διοτι η συνεργασια και η ανταποκριση ειναι αμεση σε παρα πολλα προβληματα που ειχε το Θυρρειο. Κι αν δεν ειναι ετσι ας βγει ο ιδιος δημοσια να το πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο