FaceBook

Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016

Απειλούν με μηνύσεις τον ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ επειδή αποκάλυψε ότι "έβαλαν χέρι στο.. ταμείο" του κέντρου Μέριμνας Ακτίου Βόνιτσας

  ****Η Αντιδήμαρχος κα Παναγιώτα Πανταζή και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σωτήρης Τραυλός παρανόμησαν και ζημίωσαν το Δήμο όπως αποκάλυψε ο Κώστας Τριαντακωνσταντής. Μάλιστα στη τελευταία συνεδρίαση του κέντρου μέριμνας ανακλήθηκαν οι αποφάσεις και επιστρέφονται τα χρήματα πίσω...
  ****Το αστείο στην όλη υπόθεση είναι ενώ έχει ξεσπάσει σάλος, οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι με ανακοίνωση τους παραδέχονται ότι κατά λάθος τσέπωσαν τα λεφτά του δήμου, δεν σκοπεύουν να παραιτηθούν και μάλιστα αντί να ζητήσουν συγνώμη από τους δημότες προσέφυγαν σε έναν λίβελο γεμάτο χαρακτηρισμούς κατά του Κώστα Τριαντακωνσταντή και τον απειλούν με μηνύσεις.
  ****Να τονίσουμε ότι όσο κι αν κάποιοι προσπαθούν να λερώσουν την ακεραιότητα του αγωνιστή Τριαντακωντσαντή, ο λαός του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας γνωρίζει ποιος είναι δίπλα του όλα αυτά τα χρόνια παλεύοντας για όλα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του. Είναι ακέραιος και ασυμβίβαστος. Μεγάλες αρετές, σπάνιες στην σκοτεινή εποχή μας και πάντοτε αγωνίζεται προς το συμφέρον των δημοτών.
  ****Ακόμη πιο προκλητική και παράλογη κρίνεται η στάση του δημάρχου Γ. Αποστολάκη ότι παρά την ομολογία τους ακόμα δεν ζήτησε την παραίτηση τους, γιατί πρέπει να είναι σκληρή και παραδειγματική η τιμωρία τους, ώστε στο μέλλον να μη ξανατολμήσει κανείς να ξαναβάλει στο χέρι τα λεφτά των δημοτών.
  ****Επίσης αξιοπρόσεκτο είναι και το γεγονός ο τρόφιμος του δημαρχείου Κουτιβής προφανώς έχει απωθημένα με τον Κώστα Τριαντακωνσταντή. Αφού του επιτέθηκε να τον σκοτώσει και δεν τα κατάφερε στην Πάλαιρο, έβαλε σκοπό του να τον συκοφαντεί και να τον στοχοποιεί σε κάθε ευκαιρία. Δεν εξηγείται διαφορετικά ότι ανέβασε στο ΚΑΤΟΥΝΑ το λιβελογράφημα κατά του Τριαντακωνσταντή χαράματα της 28ης Οκτωβρίου στην επέτειο του ΟΧΙ, σαν γερμανοτσολιάς.
  ****Απορίας άξιον παραμένει ότι είναι άγνωστες οι λέξεις «ευθιξία» και «παραίτηση», οι οποίες έπρεπε να χαρακτηρίζουν πάνω απ’ όλα τα δημόσια πρόσωπα. Αλλά προφανέστατα εδώ έχουμε να κάνουμε με αυτό που περιγράφει ο στίχος του Μανώλη Αναγνωστάκη: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος. Τόσος ήτανε»......

****************
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ κας ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΣ ΠΑΝΤΑΖΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κ. ΣΩΤΗΡΗ ΤΡΑΥΛΟΥ:

ΟΧΙ δεν θα παραιτηθούμε. 
Ο κόσμος μας  ψήφισε, μας  εμπιστεύτηκε και μας εμπιστεύεται. 
    Το μοναδικό μας λάθος σε αυτή την πίστωση  ήταν ότι την ψηφίσαμε ενώ δεν έπρεπε, καθώς υπάρχει το κώλυμα του Α΄ Βαθμού συγγένειας. Αυτό που έπρεπε να πράξουμε ήταν να διορθώσουμε το λάθος μας και αυτό κάναμε. Αυτοί είμαστε, τα λάθη και τις παραλείψεις μας έχουμε μάθει σαν δημοτική αρχή να τις διορθώνουμε. Άλλωστε λάθη κάνουν όσοι πραγματικά εργάζονται, οι υπόλοιποι που απλά κάθονται σε μια καρέκλα κάνουν κριτική εκ του ασφαλούς. 
      Αλήθεια για τις υπόλοιπες καταγγελίες που έχει κάνει ο εν λόγω κύριος και οι οποίες είναι ανυπόστατες, γιατί δεν βγήκε να ζητήσει ένα συγνώμη; 
Ποιος ο σκοπός του; 
     Ο εν λόγω κύριος που θέλει να λέγεται ήρωας, δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένας επαναστάτης της καρέκλας, χωρίς να έχει προσφέρει τίποτα για τον τόπο του..............   Δεν είδαμε ποτέ να σχολιάζει για το πραγματικό έργο της Δημοτικής Αρχής. 
   Μιλάει  για τους απολογισμούς του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας, γιατί δεν αναφέρει τον απολογισμό του 2014 που ήταν 1.100.000 (ένα εκατομμύριο εκατό χιλιάδες) ή τον απολογισμό του 2012 που ακούμπησε το ποσό 1.300.00  και αναφέρει τον απολογισμό του 2015 που ήταν 860.000(οχτακόσιες χιλιάδες);  Δηλαδή 240.000 χιλιάδες μείον ο απολογισμός του 2015 και με τις διπλάσιες δουλειές, με συντήρηση παιδικών σταθμών, γηπέδων, με τις διπλάσιες εκδηλώσεις. 
Αλήθεια γιατί αυτή η εμπάθεια του εν λόγω κυρίου;
    Να αναφέρουμε ότι δεν  κρύψαμε κανένα ένταλμα, για αυτό το λόγο υπάρχει και το πρόγραμμα διαύγεια για να τα βλέπουν οι πάντες. 
    Το σημαντικό είναι να ασχολούμαστε με τις πραγματικές ανάγκες του τόπου μας και όχι με θεατρινισμούς. 
      Θα μπορούσε ο καθένας να κάθεται μπροστά από έναν υπολογιστή και να κρίνει γράφοντας ανούσια άρθρα, θεωρώντας ότι είναι ήρωας και ότι σώζει τον κόσμο. 
  ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΗΡΩΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ. 
     Ο τόπος μας έχει ανάγκη από ανθρώπους ενεργούς, δραστήριους με όρεξη για δουλειά και αγάπη για τον τόπο τους. Αυτοί είμαστε εμείς που τρέχουμε καθημερινά για τα προβλήματα του τόπου μας, δεν καθόμαστε κλεισμένοι σε ένα γραφείο. 
   Από εδώ και πέρα θα ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες και νομικές διαδικασίες που πρέπει για να διευκρινιστεί η αλήθεια. 
Ο κόσμος θα μας κρίνει για το έργο που θα παραδώσουμε. 
Τονίζω ότι η συνείδηση μας είναι καθαρή και δεν μπορεί κανείς να την αμαυρώσει. 

*******************************

  Δεν έχει αποσταλεί η παρούσα ανακοίνωση στο ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS. Είναι λογικό και αναμενόμενο κάποιους να εκνευρίζει το μπλογκ μας. Είναι εκείνοι που δεν αντιλαμβάνονται ή και δεν βρίσκουν ιδιαίτερα «βολική» την αξία της αντικειμενικής ενημέρωσης και της κριτικής προς τα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής. Να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν μας πτοούν αντίστοιχες συμπεριφορές. Δουλειά μας είναι να αναδείξουμε και τα έργα, αλλά και τα προβλήματα που ανακύπτουν, και αφού δεν μας αποστέλλονται ανακοινώσεις, δελτία τύπου του κέντρου μέριμνας, σίγουρα την κάνουμε καλά....
Την ανακοίνωση τη δανειστήκαμε από το ΚΑΤΟΥΝΑ NEWS

******************************************

ΔΕΙΤΕ:
ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: «Πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη» στο κέντρο Μέριμνας. Ανακλήθηκαν 2 αποφάσεις. Επιστρέφονται πίσω τα χρήματα45 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ακούσαμε και αυτό καταλαθος κλεβανε τον Δήμο Πως γίνεται αυτό;δεν ντρέπεστε να κοροϊδεύετε τούς δημότες.;

Ανώνυμος είπε...

Να του κάνετε μήνυση και θα έρθουμε και εμείς στο δικαστήριο, προσέχετε απο κατηγοοι μην καταλήξετε κατηγορούμενοι.Μαζι σου δάσκαλε.

Ανώνυμος είπε...

Να τους διώξει ο δήμαρχος γιατί; Μήπως δεν κάνει τα; ίδια;

Ανώνυμος είπε...

Μα είναι δυνατόν να γράφει αληθειες ο 30ντης για τα αφεντικά του και να μην τον κατηγορήσει ο Κουτιβης. Άξιος ο μισθός που παίρνει, τόσο γλύψιμο δεν πάει χαμένο. Έτσι έκανε μια ζωή.

Ανώνυμος είπε...

Εκεί στη δικαιοσύνη που θα πάτε το δάσκαλο , μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας και τις αποφάσεις που ανακαλέσατε. Θα τον κλείσατε μέσα τον εμπαθή και το συκοφάντη σας. Δεν υπάρχει καθόλου φιλότιμο; Δήμαρχε στείλτε τους τρεις του Κέντρου Μέριμνας στα σπίτια τους. Σε ψηφίζω συνέχεια.Πήγα σε τέσσερα σπίτια να πω χρόνια πολλά σε Δημήτρηδες. Όλοι οι παρόντες απορούσαν με αυτά που συμβαίνουν και εσύ δεν λες κουβέντα. Γιατί άραγε;

Ανώνυμος είπε...

Tελικά δεν κατάλαβα ακόμα .....με τέτοια σαπίλα ....τόση ξεφτίλα .... ήμουν κι εγω με τον Αποστολάκη... αλλά ο τριαντακονσταντης μήπως έχει δίκιο ????

Ανώνυμος είπε...

Ο Δήμαρχος έδωσε 180.000 ευρώ απευθείας αναθέσεις στο κουνιάδο του Τζεφριό. Έχει το πολιτικό ανάστημα να τους παραιτήσει;

Ανώνυμος είπε...

Ο τραμπούκος Κουτιβής αφού τον πήγε βόλτα με το κανό ο Δήμαρχος δέκα μέρες μετά την επίθεση στο Κώστα εξαφανίστηκε.

Ανώνυμος είπε...

Το θράσος συναντά την απόλυτη βλακεία. Ντροπή σας ρε. Κώστα τους έκανες ρεζίλι. Ας πρόσεχαν.

Ανώνυμος είπε...

Ενάρετε Λάκια Στούπα ρωτά το καθρέπτη σου, ποιος είναι Αντιδήμαρχος Οικονομικών στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας. Ο καθρέπτης θα σου απαντήσει. Αυτές τις αθλιότητες Λάκια πως τις ανέχεσε ηθικέ Λάκια. Μήπως και συ .......; Καταλαβαινόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Τον ξέρετε Παναγιώ και Σπέκα το Κώστα; Γράφετε εσείς ,πως δεν έχει προσφέρει και δεν έχει αγωνιστεί ο Κώστας για το τόπο του; Με άλλον τον μπερδεύετε ή κάποιοι για τους δικούς τους σκοπούς, σας τον παρουσίασαν τρελό και γραφικό. Είναι κατάπτυστα αυτά που γράφετε. Ντροπή σας.

Ανώνυμος είπε...

Ρε ηλίθιοι μόνο για το νερό της περιοχής αγωνίζεται τρία χρόνια . Κίνησε γη και ουρανό και πέτυχε το στόχο του. Από δεκαοχτώ χρονών αγωνίζεται ,χωρίς κανένα ατομικό συμφέρον , να αλλάξει αυτός ο τόπος. Έχετε το θράσος να τον αποκαλείτε επανάσταση της καρέκλας και δήθεν ήρωα. Τίποτε δεν σέβεστε.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε για να έχουν τόσο θράσος σημαίνει ότι δεν σε υπολογίζουν. Ο λόγος είναι απλός. Και συ για το κουνιάδο σου τα ίδια έκανες. Εσύ θα τα επιστρέψεις πίσω τα χρήματα και πότε;

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε Αποστολάκη έπρεπε ήδη να τους είχες διαγράψει. Φαίνεται ότι δεν έχεις τα κότσια. Μήπως σε κρατάνε;

Ανώνυμος είπε...

Σιγά τα ωα

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΥΝΕΜΟΡΦΩΘΗΝ ΠΡΟΣ ΤΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ….

Άνθρωποι σαν τον ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ, αποτελούν τιμή για το τόπο μας.
Ενεργός πολίτης, άνθρωπος της δράσης, πραγματιστής μα και ασυμβίβαστος, απαιτητικός και αυστηρός, μα πάντοτε προσιτός αγωνίζεται για ένα δήμο που θα λειτουργεί με διαφάνεια και θα βάζει σε προτεραιότητα την κοινωνική πολιτική, τη στήριξη της τοπικής οικονομίας και την ενίσχυση των σχολείων του δήμου, αντί για απευθείας αναθέσεις και σπάταλα έργα βιτρίνας. Για ένα δήμο που θα είναι εκπρόσωπος των δημοτών και όχι υπάλληλος των εργολάβων, των συγγενών, των κουνιάδων.
Μέχρι στιγμής οι έρευνες του είναι διαμάντια, ενοχλούν πολλούς και πολλά συμφέροντα γιατί είναι γεμάτες αλήθεια. Όμως πάντα ασυμβίβαστος δεν κάθεται στον καναπέ του, είναι συνέχεια στον αγώνα κοντά στο λαό, και ποτέ δεν έμαθε να σκύβει το κεφάλι και να είναι υπάκουος και ραγιάς απέναντι στην κάθε δημοτική αρχή.
Εκτός από τους τραμπουκισμούς σε βάρος του απειλείται τώρα και με μήνυση που είναι μια ακραία πράξη σκοπιμότητας με ανίσχυρο νομικό περίβλημα. Συνιστά δε πρόκληση προς τους δημότες, αυτοί που έβαλαν το χέρι στο μέλι.. να απολαμβάνουν ατιμωρησίας και να απειλούν κιόλας τον Τριαντακωνσταντή με μηνύσεις επειδή τους αποκάλυψε. Πρόκειται για άλλο ένα σημάδι έκπτωσης της λειτουργίας της δημοκρατίας στο δήμο μας.
Ο Κώστας δεν σταματά να αγωνίζεται, δίνοντας μαθήματα αντίστασης, διαφάνειας και αγώνα σε όλους. ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, Θα φοβηθεί τώρα τους πληρωμένους τραμπούκους;
Είναι όλοι τους, πολύ "μικροί" για να σε αγγίξουν Κώστα...

ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ

Ανώνυμος είπε...

Απειλούν με μηνύσεις;
-θεωρω αυτή ακριβως τη συμπεριφορα δειγμα μικροψυχης πολιτικης στασης, δειγμα υποκρισιας, δειγμα αντιδημοκρατικης νοοτροπιας.
-Αν δεν εχεις να κρυψεις κατι, τοτε επιδιωκεις τη διαφανεια.....

Ανώνυμος είπε...

Παω αρπαζω ολο το ταμειο του δημου. Αλλα δεν παραιτούμαι γιατι είμαι εκλεγμενος και ξεστομιζω οτι φταίνε οι άλλοι κι ο τριαντακονσταντης. Αυτο ακριβώς κάνουν τώρα. Εχουμε γινει ρομπα σε ολο τον κοσμο.

Ανώνυμος είπε...

Ποση γλυκα εχει το χρημα? Διαβασα την ανακοινωση εεε δεν παίζονται, ναι ο Σπεκας είναι ο Γιάννης Αγιάννης και η Πανταζη είναι το κοριτσάκι με τα σπίρτα! Για να μην ξεχνιόμαστε την ανακοινωση την αναρτησε ο κουτιβης? Ομορφος κοσμος, ηθικός, αγγελικα πλασμενος??????

Ανώνυμος είπε...

Σε ολα τα σχολια αυτα μας γραφεις 12:35 να τους χαιρεσαι τους δημητρηδες, α και μην ξεχασεις να πας και στους γιωργηδες που ειναι και πολυ....

Ανώνυμος είπε...

Τεραστίου μεγέθους σε νοημα ο τίτλος: ΟΧΙ δεν παραιτούμαστε. Αφού το λένε καθαρά "ειμαστε αθώοι-εμεις τα τσεποσαμε κατα λαθος" και φταινει οι προηγουμενοι (έτρωγαν πιο πολλά) και ο τριαντακονσταντης που μας ξετρυπωσε και δεν μας αφηνει να τα χαρουμε. Τι άλλο θέλετε ανάλγητοι; Βγείτε έξω και ασχοληθείτε με τον κήπο που χορτάριασε και να γράψεετε κανα βιβλίο με τίτλο "Οι πάλλευκες και άσπιλες ζωες δυο αθώων"

Ανώνυμος είπε...

Xiromero έπρεπε να ντρέπεσαι για το ανήθικο δημοσίευμα σου . Αλλά αν θέλεις να ρωτήσεις για αρπαγή δημοσίου χρήματος να ρωτήσεις την φίλη σου την Αφροδίτη. Αυτή ξερει καλα.

Ανώνυμος είπε...

Να δεσμεύσουν όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία, μαζί με τους λογαριασμούς, δικούς τους και των οικογένειων τους. Όχι και να τους τρέφουμε από πάνω (αλήθεια τι μισθους παιρνουν;). Να ζήσουν σε σε φτωχογειτονια τηε βονιτσας, με ενοικιο και όλα όσα πληρώνουμε όλοι. Για να δουν πώς είναι να χορεύεις "στο ταψί", όπως όλοι μας καθημερινά!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η κάθαρση θα έλθει από την αποκεντρωμενη. Τη θα πει πηραν παρανομα χρηματα και μετα τα γυρισαν πισω? θα ειναι σκληρη η τιμωρια? Εγώ αυτό πιστεύω ότι θα γίνει, τα ποτάμια δεν γυρίζουν πίσω.
Το ώριμο φρούτο τρώγεται ποιο ευχάριστα. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Ανώνυμος είπε...

κι εσυ ρε τριαντακονσταντη δεν τους αφησες να τα φανε. τραβα τωρα κατηγορουμενος που τους εκοψες την ορεξη

Ανώνυμος είπε...

Καλα κανουν!!!θα τους ξαναψηφησουν να το θυμαστε!!!οπως ξηρομερο κ με τα 700αρια!!!σε ποιες τσεπες πηγαν;ρωτω κυριε 30ντη γιατι δεν πας στον εισαγγελεα;αν το διαβασεις απαντησε μου τον λογο που δεν πας στη δικαιοσηνη;μηπως θα εισαι ενας δευτερος ΠΑΠΠΑΣ σαν του συριζα;η μηπως παιζεις το παιχνιδι της ΣΟΥΠΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ;που κλανει μελανι κ θολονη απλος τα νερα;γιατι εσυ τους στηρηξες στον δευτερο γυρο κ οχι εγω!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν τρέφω καμία ιδιαίτερη συμπάθεια στο πρόσωπο του άγνωστου (κατ'εμέ) Κωστα Τριαντακωνσταντή. Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως μου είναι αντιπαθής. Αυτός ο άνθρωπος εδώ και αρκετά χρόνια κάνει το αυτονόητο. Αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε άπαντες, αντί να καθόμαστε στο καναπέ. Ψαχνει την αλήθεια... Είμαστε μαζί σου Κώστα. Ο σκοταδισμός δεν πρέπει να νικήσει!

Ανώνυμος είπε...

Το πάρτι με το δημόσιο χρήμα στο Δήμο Ακτίου- Βόνιτσας καλά κρατεί από το 2010. Δαπανήθηκαν χρήματα σε εικονικά έργα και εικονικές απευθείας αναθέσεις παραβιάζοντας κάθε κανόνα και νόμο.Τώρα που κατάληξαν τα χρήματα γνωρίζουν πολλοί αιρετοί πρώην και νυν και εμείς οι Δημότες που βλέπουμε ξαφνικούς και ανεξήγητους πλουτισμούς.Η κοινωνία είναι μικρή.

Ανώνυμος είπε...

Μιλάς Παναγιώτα και συ Ακη για εμπάθεια του Τριαντακωνσταντή; Τους απίστευτους χαρακτηρισμούς του Παντελή προς το πρόσωπο του Κώστα τους ξεχάσατε; Ντροπή σας που μιλάτε και από πάνω. Εξαφανιστείτε από το Δήμο.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ Παναγιώτα σε ψήφισα γιατί μου μιλούσες για διαφάνεια και σεβασμό στο δημόσιο χρήμα. Δεν μου είπες θα κλέψω, θα τα επιστρέψω και για αυτά φταίει ο Τριαντακωνσταντής. Παραιτήσου και η καλημέρα μαζί μου κομμένη.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε Αποστολάκη σε ψηφίσαμε. Αυτοί σε έκαναν ρεζίλι. 'Εκλεψαν και το ομολογούν. ΄Αν δεν τους διαγράψεις αφού δεν φεύγουν μόνοι τους τότε όλοι θα κλέβουν πρωί, μεσημέρι , βράδι.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 1:01 μπορεί να έχετε όποια γνώμη θέλετε. Έχετε όμως κατά νου. Κάποιες ενέργειες τις κάνεις και τις δημοσιοποιείς όταν πρέπει. Μην βιάζεστε. Κάνετε λίγη υπομονή. Εσείς με τα στοιχεία που δημοσιεύω γιατί δεν πάτε στη δικαιοσύνη; Φυσικά σε μια κουβέντα που σας καλώ, θα πούμε πολύ περισσότερα.
Φιλικά Κώστας

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι μου σας ευχαριστώ . Μου δίνετε κουράγιο και δύναμη να συνεχίσω. Δεν θα σας απογοητεύσω.

Στο Δήμαρχο κ Αποστολάκη σε ανάλογη απειλή ότι θα με πάει στη δικαιοσύνη του είπα.

Σέβομαι τη δικαιοσύνη. Μετά χαράς δέχομαι την πρόκληση. Θα τα πούμε στα μαρμαρένια αλώνια της δικαιοσύνης. Τα ίδια λέω και στη Αντιδήμαρχο κ Πανταζή και το Δημοτικό Σύμβουλο κ Τραυλό.

Δήμαρχε κ Αποστολάκη να ΕΡΘΕΤΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΜΟΥ.Θα γελάσει κάθε πικραμένος.

Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε Γιώργο Αποστολάκη και Πρόεδρε του Κέντρου Μέριμνας Παντελή Αποστολάκη πόσα χρήματα με απευθείας αναθέσεις πήρε το μαγαζί Δ. Πανταζής και ΣΙΑ επί των ημερών σας;
Δήμαρχε Γιώργο Αποστολάκη και Πρόεδρε του Κέντρου Μέριμνας Παντελή Αποστολάκη πόσα χρήματα με απευθείας αναθέσεις πήρε το μαγαζί του Τραυλού Σωτηρίου επί των ημερών σας;

Ανώνυμος είπε...

Νέα ήθη και νέοι καιροί.
Τα κλέψαμε, το ομολογούμε, μας τσάκωσε, τα επιστρέφουμε, ο γραφικός και ο τρελός Τριαντακωνσταντής προσπαθεί να μας αμαυρώσει. Θα του κάνουμε μήνυση.Κλέψτε και σεις υπόλοιποι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Το τρόπο σας τον δείξαμε. Ο Δήμαρχος θα γελάει. Ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών δηλώνει ενάρετος και ηθικός.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΧΩΡΑ κ.ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΣΤΑΝΤΗ δεν ειμαι δημοτης του δημου αλλα τα τελευταια 15 χρονια ερχομαι ολο το καλοκαιρι.Αυτα που εσυ λες επωνημα και δυνατα τα ψυθηριζουν πολλοι δημοτες.ΜΠΡΑΒΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε το άλλο έγγραφο βόμβα για το κέντρο Μέριμνας από την αποκεντρωμένη διοίκηση στο οποίο ζητούνταν η τήρηση του νόμου ως προς τις υποχρεώσεις των συμβούλων σε ότι αφορά την παρουσία τους στις συνεδριάσεις του Συμβουλίου; Λένε ότι υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι απουσίαζαν επί τρεις συνεχιζόμενες συνεδριάσεις και εκ του νόμου, εφόσον αυτές δεν ήταν δικαιολογημένες, κινδυνέυουν να εκπέσουν του αξιώματός τους. Με βάση το νομικό πλαίσιο λειτουργίας των ΟΤΑ σε περίπτωση τριών συνεχιζόμενων αδικαιολόγητων απουσιών τότε παύονται από τα καθήκοντα και τη θέση του συμβούλου.
Αν γνωριζει κάποιος ας μας ενημερωσει....

Ανώνυμος είπε...

Καθότι, σύντροφοι, όλοι για το σοσιαλΗσμό δουλεύουμε! (και δουλευόμαστε, αρκεί να μη μας βρεί ο τριαντακωνσταντης με τα κλεμμένα στα χέρια)????

Ανώνυμος είπε...

Εχει μαλλιάσει η γλωσσα του τριαντακωνσταντη να ζητά διαχειριστικό έλεγχο. Τοτε θα φανεί αν κάποιοι έβαλαν το χέρι τους στο μέλι μέχρι τον αγκώνα και τότε να δούμε αν θα τους ξεπλύνει ο Αμβρακικός..

Ανώνυμος είπε...

Θύμιο Φερεντίνο μετά από όλα αυτά δεν μπορείς να σωπαίνεις. Σε κρατάνε, τους καλύπτεις ,και τα δύο; Τι συμβαίνει; Ομολόγησαν ότι έκλεψαν; Τι αντιπολίτευση είσαι; Αν δεν πάρεις θέση τότε τους δίνεις το δικαίωμα να κλέψουν πάλι και να κλέψουν και όσοι δεν έκλεψαν ακόμη.

Ανώνυμος είπε...

O Παντελής δεν θα βγάλει δελτίο τύπου; Παντελή έπαιξες και έχασες. Πρώτα θα λογοδοτήσεις και αν σου επιτραπεί θα φύγεις στο εξωτερικό όπως είπες. Μέχρι τότε αγνάντευε.

Ανώνυμος είπε...

Παναγιώτα θέλω το καλό σου. Το Κώστα το ξέρω από μικρό παιδί. Δεν τον ψήφισα. Δεν είναι αυτός που σου είπαν άλλοι για να τον διασύρουν.Είναι σκληρό καρύδι και μην τον προκαλείς.Ούτε ανόητος είναι,ούτε χωρίς στοιχεία γράφει. Επί πλέον είναι πεντακάθαρος. Δείξε σύνεση και κατάλαβε το λάθος σου.Στο δικαστήριο θα σας ξευτελίσει. Σύνελθε.

Ανώνυμος είπε...

Κωστα ο 1:01 ειμαι:δεν θα γηνω ο"χαλκος"για να σου βγαλω εγω το "χταποδι" απο την αθαλαμη!εσυ εχεις τα ντοκουμεντα αλλα ΠΟΥΦ!!!σου ειπα οτι δεν τους εχω ψηφηση! δεν μου απαντησες γιατι ομως δεν εχεις ουτε κ σκεφτεσε (απο οτι νομιζω να πας) στον εισαγγελεα;ειμαι φαν του ξηρομερου αλλα πραγματικα κουραστηκα να διαβαζω ολα οσα γραφεις χωρις να κανης το ΝΟΜΙΝΟ καθηκον!!σου θυμηζω στηριξα φερεντηνο κ στις δυο κυριακες κ δεν κρυφτηκα

Ανώνυμος είπε...

Εσύ Παντελή ως Πρόεδρος γιατί τους άφησες να πάρουν μέρος στις συνεδριάσεις παρότι ήξερες ότι η συμμετοχή ήταν παράνομη; Θα μας πεις πόσες εικονικές απευθείας αναθέσεις έκανες για να πληρώσεις όπως είπες τους εργάτες; Ποσά ,δικαιούχους, εργασία και ονόματα εργατών.

Ανώνυμος είπε...

Tι θα του κάνατε μήνυση; Το καλύτερο δώρο για το Κώστα. Θα είμαστε εκεί.