Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

ΒΟΝΙΤΣΑ: Ρίχνουν φόλες σε αδέσποτα!

        Ασυνείδητοι ρίχνουν φόλες στη Βόνιτσα, αδιαφορώντας εγκληματικά για το βασανιστικό θάνατο που προσφέρουν στα άτυχα τετράποδα.
   Σύμφωνα με καταγγελίες ευαίσθητης φιλόζωης αναγνώστριας μας κάποιοι αδίστακτοι δολοφόνοι έριξαν φόλες σε πολλά διαφορετικά σημεία με σκοπό να σκοτώσουν τα αδέσποτα.
      Δυστυχώς καταφέρανε να σκοτώσουνε αρκετά ζώα. Η λύση θα πρέπει άμεσα να βρεθεί από τους αρμόδιους φορείς αλλά και να μάθουν και οι «βάρβαροι» συμπολίτες μας ότι λύση δεν σημαίνει και φόλα. 
     Καλό είναι όποιος γνωρίζει περισσότερα για κάποια από αυτές τις επιθέσεις να ενημερώσει τις αρχές και να κάνει καταγγελία γιατί αν αφήσουμε ατιμώρητους τους δράστες τότε το φαινόμενο αυτό θα γίνει ακόμα συχνότερο...

6 σχόλια:

  1. είναι ντροπή να το λέω αυτό, αλλά αφού η δημοτική αρχή που είναι υπεύθυνη για τα αδέσποτα αλλά δυστυχώς δεν έχουν χρόνο γιατί δεν θα διακινηθεί μαύρο χρήμα δεν ασχολούνται! καλά κάνουν! κάνουν επιθέσεις στα παιδιά μας τα αδέσποτα! πιο σημαντική είναι η ζωή του παιδιού μου από την ζωή του σκύλου. αν ήταν να ρίξουν λίπασμα στο ΠΛΑΣΤΙΚΟ χόρτο της Παλαίρου ή αν ήταν ο απόφοιτος γυμνασίου πρόεδρος της Βόνιτσας να πάρει ο γαμπρός του καμία σιδηροκατασκευή για να πάρει και αυτός το μερίδιο του θα ασχολούνταν τώρα όμως μόνο βόλτες με το μηχανάκι του δημαρχείου ξέρει να κάνει και να το παίζει γαμπρός. τα παιδιά μας που τα τρώνε τα σκυλιά και δεν τολμάμε να τα φέρουμε στην πλατεία δεν τα βλέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια σε όλους εσάς τους γονιούς που "προστατεύετε" τα παιδιά σας δηλητηριάζοντας παρανόμως τα ανυπεράσπιστα αδέσποτα με ρίσκο να δηλητηριάσετε και τα παιδάκια που δεν σας φταίνε τίποτα. Άξιοι!!
    Η αλητεία βέβαια στη Βόνιτσα δεν είναι τωρινό φαινόμενο...
    http://www.infokids.gr/sok-sto-geraka-2xrono-paidi-dilitirias/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΦΑΝΕ ΑΥΤΟΙ...ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή πολλοί μιλάτε ρίχνοντας παντα τις ευθύνες στους αλλους,δίκαια τις πιο πολλές φορές,θα σας δω ολους σας όταν με το καλό θα δημιουργηθεί ο φιλοζωικος σύλλογος Βόνιτσας.Το να κανεις κριτική είναι ευκολο και ακούραστο.Ας δουμε τώρα ποσά απιδια παίρνει ο σάκος χωρίς πολλά λογια.Τα λέμε σύντομα ξανά για το θέμα αυτό......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ορίζει τους παρακάτω δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας Αντιδημάρχους του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, με θητεία από 01/09/2014 μέχρι 28/02/2017 εντός της τρέχουσας δημοτικικής περιόδου, και τους μεταβιβάζει αρμοδιότητες κατά τόπον και καθ’ ύλην:…..

    1. ΣΤΟΝ κ. ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΟΛΑΟ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ

    xvi. Η ευθύνη για τη περισυλλογή και φροντίδα αδέσποτων ζώων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο