Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Αδειοδοτήθηκε το νέο κλειστό του Αστακού

      Εξασφαλίστηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, η άδεια λειτουργίας διάρκειας 2 χρόνων για το νέο δημοτικό κλειστό γήπεδο του Αστακού. 
      Οι εργασίες βαίνουν προς το τέλος τους και πλέον και με την άδεια λειτουργίας να έχει εκδοθεί, η χρησιμοποίηση του γηπέδου από την ομάδα του Αίολου Αστακού, αλλά και από την κοινωνία της περιοχής για αθλητικές, πολιτιστικές κ.α εκδηλώσεις είναι θέμα ημερών.............



Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της αδειοδότησης.








ΠΗΓΗ: http://mytikaspress.blogspot.gr/

16 σχόλια:

  1. ΚΑΝΤΗΛΑ ΜΥΤΙΚΑ ΜΑΧΑΛΑ..ΑΥΤΟ ΣΤΟΙΧΗΣΕ 1.000.000 ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΠΟΙΟς ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕ...ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΑΛΟΥΝΗ Ως ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΣΑΣ.ΠΑΛΙ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητηρια....καλοριζικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητηρια στη δημοτικη αρχη και τον ευεργετη αυτου το τοπου Αποστολη Πανταζη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οχι και ευεργετης ο Πανταζης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο ευεργετης πανταζης διεθεσε εστω και ενα ευρω? και αν ναι να μας το αποδηξη.Για την εκλογη του Γαλονη διεθεσε και ο Γαλουνης του το ανταποδηδη με τα χρηματα απο την Σ Α Τ Α που δικαιουνται τα χωρια του τεως δημου Αστακου και των δημοτικων ενοτητων που τα διεθεσε για το κληστο προκειμενου να πεζει εκει ο αιολος και τα χωρια να μην εχουν αγροτοδρομους να πανε στη δουλιατους και στα ζωα τους οι δημοτες τα κοιμητηρια ακαθαρτα το νερο ενα μηνα τους καλοκαιρινους μηνες να ειναι κομενο και πολλα αλλα προβληματα που μπορουσαν να ληθουν με ττην διαθεση της Σ Α Τ Α. και αντι αυτων ληθηκε το προβλημα μιας ιδιοτηκης επιχηρησης του ΑΙΟΛΟΥ.Καταλαβες ανωνημε της 5.33 μμ τσιρακη των Πανταζη-Γαλουνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυστυχώς ευεργέτες δεν υπάρχουν πια. Ο Καραμούζας και ο Προίκας άνηκαν σε μια άλλη εποχή, που η πατρίδα και ο τόπος ήταν ιερό πράγμα. Σήμερα είμαστε ευτυχείς όταν κάποιος δεν ειναι κλέφτης, τόσο χαμηλά το επίπεδο, γι αυτό και δεν υπάρχει ελπίδα. Αντί του "υπερ πατρίδος το πάν" τώρα "η πάρτι μου απ όλα παραπάν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενας ανθρωπος ο οποιος εχει κανει τοσες δωρεες στα σχολεια,ενας ανθρωπος ο οποιος εχει κανει δωρεα στο κεντρο υγειας,ενας ανθρωπος που χει βοηθησει τοσους ανθρωπους σε πολλα προβληματα προσωπικα τους,ενας ανθρωπος που συμβαλει οικονομικα σ ολα τα πολιτιστικα δρωμενα
    Δηλαδη αγαπητοι ανανυμοι τι ειναι για σας ενας ευεργετης?καποιος που θα εξυπερετησει τα δικα σας θελω?Συνελθετε λοιπον,σας εζει τυφλωσει η ζηλεια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ναι Σωστα Ανωνυμε...Ηταν μεγαλυτεροι ευεργετες η οικογενεια Σαμαρα!Για εκει ειστε μονο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΘΑΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΗΝ ΤΣΑΚΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΝ ΚΛΗΔΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΚΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΒΛΕΨΕΙ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ Η ΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΖΗΛΕΙΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ!ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΣ ΓΑΛΟΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ 2ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ!ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΗΤΑΝ ΔΕΥΣΜΕΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΣΚΟΠΟ!ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΕΡΟ ΚΤΛ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ!ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΡΓΑ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ 5ΕΤΙΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ!
    ΥΓ1 ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΕΙΩΧΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΝΤΑΖΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!
    ΥΓ2 ΑΓΑΠΗΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ NEWS ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΙΤΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΟΝΟΜΑ!!!
    ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανωνυμε 12:44 αμα θες αγροτοδρομους γυρνα στο 1940 πισω.εσενα πες μας ποιος σε βαζει η μαλλον ποια και τ γραφεις αυτα.Δεν παει να χτυπιεσαι ,ο Πανταζης εχει προσφερει πολλα απο την τσεπη του εχει βιηθησει κοσμο και μονο ενα 5% δν το εκτιμαει κ μεσα σ αυτο εισαι κ εςυ!επισης δε θ φταξει το Δημο με δικα τ λεφτα αγαπητε,τοσε δωσε κ συ και ο καθενας τον οβολο σου να γινουν εργα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλησπερα σας.Διαβάζοντας τα παραπάνω διακρινω 2 πλευρές,υποστηριχτες και μη του Πανταζή.Θα συμφωνισω με τον ανωνυμο στο οτι συνεβαλε ο Πανταζης την εκλογη του Γαλουνη.ο Αστακος κ ευρυτερα το ξηρομερο ειναι στο κακο του το χαλι οσο αναφορα την καθαριοτητα που ειναι ολος ο καθρευτης του τοπου ,θα διαφωνησω ομως στο γεγονος οτι ζητατε ν γινουν εργα απο τη μια μερα στην αλλη οταν η Δημοτικη αρχη Σαμαρα που κυβερνουσε τοσα χρονια κυριολεκτικα εκμηδενισε τον τοπο.Μη συζητατε λοιπον σε 2 ετη θητειας παραλογα πραγματα ,οταν το 2017 η ελλαδα στην κριση που βρισκεται δν ειναι σε θεση να δωσει χρηματα γ αυτα τα εργα.Στο τελος της θητειας ολοι θα εκφερουμε αποψη μεσω της καλπης .οσον αφορα το γηπεδο ειναι ενα εργο που εχει υπογραφει εδω και χρονια και υλοποιηθηκε τωρα με αφορμη τον Αιολο αλλα και για τ παιδια ολων μας ωστε να δραστηριοποιουνται στον αθλητισμο.Μη συγχεετε τα νεκροτοφειο ,το βιολογικο κ αλλα με το γηπεδο ,αυτες οι ιδεες δε θα μας αφησουν ποτε ν προχωρησουμε ουτε σαν ανθρωποι ουτε σαν τοπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ Π ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΡΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ Κ ΠΚΑΝΕ ΤΟΣΕΣ ΔΩΡΕΕΣ ΟΠΩΣ ΣΕ ΒΛΥΖΙΑΝΑ,ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΧΝΑΜΕ;?;?ΑΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. για τους ασχετους. ποσο στοιχισε το κλειστο γνωριζετε? για τα δεσμευμενα χρηματα που λεει καποιος πιο πανω και το τελικο κοστος γνωριζετε? για καποιες αναμορφωσεις του προυπολογισμου και μεταφορα χρηματων στο κωδικο του κλειστου ξερετε?
    ας πει ο δημος ποσο στοιχισε συνολικα το κλειστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΦΙΛΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΩΤΟΝ ΟΙ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΝΤΑΡΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΜΕ 20 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΡΑ ,ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ [ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ]ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΟΥΝΗ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΚΗΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ,ΟΤΙ ΠΑΘΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ,ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΛΛΑ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΒΟΣΚΑΝΕ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΒΑΤΟΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΝΤΑΚΙΑ ΚΑΝΤΕ ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΕΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΕ ΦΙΛΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο