Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

«Άσχημη» η όψη της κεντρικής εισόδου στον Αστακό!


Φωτορεπορτάζ: Τζένη Παπαδημητρίου 

    Κάνοντας μια βόλτα στο παραλιακό δρόμο Αστακού σήμερα βρέθηκα προ εκπλήξεων.
   Τα περισσότερα καλαθάκια σκουπιδιών ήταν γεμάτα σκουπίδια και πολλά εξ αυτών σκορπισμένα στο πεζοδρόμιο. Το σκηνικό συμπληρωνόταν απο τους φοίνικες άλλοι ξεροί και τα κλαδιά τους πεταμένα στο πεζοδρόμιο και άλλοι βγαλμένοι και σάπιοι από το κορμό τους δηλαδή σε άθλια κατάσταση. 
       Κύριε Δήμαρχε κάντε κάτι, γιατί εκτός από αντιαισθητικο είναι και εστίες μόλυνσης. Είναι ο κεντρικός δρόμος εισόδου στον Αστακό και δεν επιτρέπεται να είναι σε αυτή την άθλια κατάσταση. 
    Η είσοδος στην πόλη λένε ότι είναι: Ο ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.................























7 σχόλια:

  1. Σε διαλυση ο Αστακος ειναι απο τα εργα που θα εφτιαχνε ο Γαλουνης και το επιτελειο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τζένη !
    Πού ν' αντέξουν οι φοίνικες
    μέσα σε τέτοιες ίντριγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΥΡΙΑ ΤΖΕΝΗ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΗΠΩΣΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΤΣΑΚΙΖΕΤΕ ΚΑΤΣΙΚΙ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΙΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι φοίνικες ήταν μια αποτυχημένη κίνηση.Από που και ως που στο Ξηρόμερο να τοποθετηθούν φοίνικες που παραπέμπουν σε άλλες χώρες που καμμια σχέση δεν έχουν με το τοπίο του Ξηρομέρου.Όλοι οι φοίνικες προσβάλλονται από το κόκκινο σκαθάρι και τελικά κόβονται.ας είχαν προνοήσει τότε οι άρχοντες να βάλουν αλλά δέντρα Του ξηρομεριτικου τοπίου και όχι τους φοίνικες που δεν ξέρουν και δεν μπορούν να συντηρήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όποιος δήμαρχος και να περάσει απ τον δήμο τα ίδια έκανε και θα κάνει. Αλλά που ενδιαφέρον για τον τόπο μας φαγανε οι ίντριγκες.να απλώνουν τα πόδια στην παραλία και να σχολιάζουν μονο ξέρουν. Αλλά τέτοια πρόβατα που είμαστε και τους ψηφίζουν καλά να παθουμε.μπεε και παλι μπεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γαλουνη βαλε παλι και αν βρεις το δικο σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ποιος τους εβαλε γιατι μπηκαν φοινικες και ποιοι εχουν ευθυνη για όλα αυτά νομιζω ΕΙΝΑΙ ξεπερασμένα και πιθανον αναπάντητα .Εγινε μια κινηση με το σκεπτικο (θεωρω εγω) ότι θα ομορφηνουν το μερος αλλα η πραγματικοτητα είναι διαφορετικη όπως αποδεικνυουν τα γεγονοτα.Το ζητημα δεν είναι γιατι ξεραινονται οι φοινικες οι μπανανιες οι λευκες κ.ο.κ. αλλα αν ο Δημοε λογω της θεσμικης υποχρεωση που εχει δηλ να διατηρεί το μερος καθαρο .Δεν μπορω να φανταστω ότι η εποπτια της καθαριοτητας διηρκησε το πολύ δυο μηνες λογω αφιξης εκδρομεων η τουριστων για το καλοκαιρι οπου θελαμε να δειξουμε εικονα μαγικη.Η καθαριοτητα είναι το Α και το Ω ενός Δημου .Θελω καλοπιστα να πιστευω ότι οι εικονες που βλεπω στις φωτο δεν είναι πολλων ημερων !!!!! ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο