Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΡΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ: Πληρώνουν ρεύμα τα κότερα στη Μαρίνα Βόνιτσας;

     Ενας Αναγνώστης μας, έστειλε φωτογραφίες και έχει πολλές απορίες για το ποιός πληρώνει το ηλεκτρικό ρεύμα στα κότερα που ελλιμενίζονται στη Μαρίνα της ΒΟΝΙΤΣΑΣ.
Μας γράφει: 

     Τα κότερα έρχονται και φεύγουν στη μαρίνα της Βόνιτσας ολόκληρο το καλοκαίρι αλλά και το χειμώνα και τους παρέχεται ηλεκτρικό ρεύμα. Αλήθεια ξέρει κάποιος να μας πεί, αν το Λιμενικό Ταμείο εισπράττει χρήματα απο την κατανάλωση του κοινοχρήστου ρεύματος ή τα πληρώνουμε εμείς οι δημότες;
      Θα μου πείτε: από τα έσοδα αυτά θα σωθούμε; Οχι αλλά πρέπει κάπως και ο τουρισμός να αποφέρει και κανένα έσοδο. Δεν θα μας σώσουν βέβαια τα κότερα που δένουν εκεί καλό είναι όμως να πληρώνουν τον μόλο, το νερό και το ρεύμα που καταναλώνουν. Δεν γίνεται οι ιδιοκτήτες να αλωνίζουν με τα κότερα τους τον Αμβρακικό και το Ιόνιο και να πληρώνουμε εμείς οι δημότες το ρεύμα....

ΔΕΙΤΕ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ: 
-Ποιοι είναι οι καταναλωτές του δημοτικού ρεύματος στη μαρίνα της Βόνιτσας;


-Ενας  κεντρικός  κατανεμητής ρεύματος υπάρχει στην μαρίνα της Βόνιτσας.  Ρευματοδοτεί κότερα χειμώνα-καλοκαίρι....
 ...................................



-Ποιος ανοίγει και παρέχει ρεύμα; Ποιοι είναι οι καταναλωτές; Εχει πληρώσει κανένας το δημοτικό κοινόχρηστο ρεύμα; 




Ο κεντρικός κατανεμητής έχει μια κλειδαριά.....

 
Υπάρχουν εισπράξεις στο Λιμενικό ταμείο; 

ΕΝΑΣ ΒΟΝΙΤΣΙΑΝΟΣ

2 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΝΙΤΣΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΦΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΑΣΤΑΚΟΣ-ΒΟΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑ, ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΞΕΓΑΝΟΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΒΟΝΙΤΣΑΝΕ, ΨΑΞΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ακόμα μια κίνηση...εξαιρετικής ευφυίας ο δήμος στέλνει τον λογαριασμό σε εμας τους δημότες όπως εξάλλου και στα ανείσπρακτα τέλη ύδρευσης από τους καφενέδες της παραλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο