Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Οκτώ συλλήψεις σε Αγρίνιο, Βόνιτσα και Κατούνα στο πλαίσιο αστυνομικής εξόρμησης

      Οκτώ ακόμη συλλήψεις σημειώθηκαν σήμερα , πρωινές ώρες, από μεικτά κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, στο πλαίσιο αστυνομικής εξόρμησης στην ευρύτερη περιοχή.
   Συγκεκριμένα, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου , συνελήφθη 51χρονος , γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου εννέα μηνών για ακάλυπτες επιταγές. Ο ίδιος, κατείχε κυνηγετικό όπλο χωρίς άδεια, οπότε συνελήφθη και για παράνομη οπλοφορία......

   Στις 11:45 σε Τοπική Κοινότητα της Δ.Ε. Στράτου συνελήφθη επίσης για παράνομη οπλοφορία (κατοχή κυνηγετικού όπλου με ληγμένη άδεια) 64χρονος.
Στο Αγρίνιο συνελήφθη υπήκοος Αλβανίας για στέρηση άδειας παραμονής στη Χώρα.
    Από το Α.Τ. Αγρινίου σημειώθηκαν δύο συλλήψεις για λειτουργία καταστημάτων χωρίς άδεια. Συγκεκριμένα, συνελήφθη 45χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος που λειτουργούσε χωρίς άδεια, ενώ σε οικισμό του Αγρινίου συνελήφθη 44χρονος υπεύθυνος ψησταριάς για τον ίδιο λόγο.
    Σύλληψη επίσης για λειτουργίας καταστήματος χωρίς άδεια υπήρξε και στην περιοχή της Βόνιτσας, όπου άνδρες του οικείου Α.Τ. συνέλαβαν γυναίκα 32 ετών , υπεύθυνη ψητοπωλείου.
     Από το Α.Τ. Κατούνας, τέλος, συνελήφθησαν δύο Αλβανοί 23 και 21 ετών για παράνομη είσοδο στη χώρα.
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο