Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η Συμπολιτεία Ξηρομεριτών αποτελεί αυθύπαρκτη ζωντανή, συλλογική οντότητα, ικανή να εμπνέει όραμα, πρόταση και στάση ζωής για όλη την κοινωνία.
Η αμεσοδημοκρατία και η ισοτιμία των μελών της, οι ισχυροί δεσμοί με την κοινωνία, οι εναλλακτικές προτάσεις διεξόδου, ο κοινοτισμός και η αλληλεγγύη  αποτελούν το πλαίσιο των αρχών της.......

Ως θεσμικός φορέας στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ξηρόμερου,η Συμπολιτεία πρέπει να χαρακτηρίζεται από την αντιπολιτευτική της παρέμβαση και  τις εναλλακτικές προτάσεις .
Μια ουσιαστική συζήτηση επιβάλλεται, ώστε να μας οδηγήσει σε μια εξωστρεφή  πορεία δράσης και συνάντησης με την κοινωνία ,ανατρέποντας το αρνητικό κλίμα.
Άξονες αυτής της δράσης μπορεί να είναι:
ανασυγκρότηση της συλλογικότητας, επιμέρους πρωτοβουλίες στην επικοινωνία με τους δημότες, πρωτοβουλίες στο επίπεδο της κοινωνίας (ΚΟΙΝΣΕΠ-τοπικά προβλήματα). Και πάνω από όλα, η ενεργή συμμετοχή και η συντονισμένη  συλλογική εξειδίκευση των στόχων.
Η επομένη γενική συνέλευση θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και σημασία στην
περαιτέρω πορεία της Συμπολιτείας Ξηρομεριτών .
Πολίτες του Δήμου Ξηρομέρου σας απευθύνουμε κάλεσμα ενεργής συμμετοχής  στην Γενική Συνέλευση της Συμπολιτείας το Σάββατο 8 Οκτώβρη 2016 και ώρα  19.00, που θα λάβει χώρα στο Δημαρχείο Ξηρομέρου.
 


                                                                      ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο