Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ… ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

  -Πακτωλός χρημάτων σε προκλητικές απευθείας αναθέσεις που θα συζητηθούν!!!... Η μείζονα αντιπολίτευση κοιμάται..
   -Απίστευτα πράγματα αποκαλύπτονται..
 -Αίσθηση προκαλούν εντάλματα πληρωμής από το Κέντρο Μέριμνας σε δύο μαγαζιά του Αγρινίου και που αφορούν το ποδοσφαιρικό Γήπεδο της Βόνιτσας, με το ποσό (άκουσον-άκουσον): 10.348,40 ευρώ!!!!!!
   -Σάλο προκαλεί η αποκάλυψη, ότι την ίδια στιγμή που οι δημότες είναι κάτω από το όριο της φτώχειας και τρέχουν να πάρουν από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ Δωρεάν ένα κοτόπουλο, νέα προκλητική απευθείας ανάθεση αξίας 11.000 ευρώ!!!!!! για τη συντήρηση του πλαστικού χλοοτάπητα του γηπέδου της Παλαίρου σε γραφείο, μαγαζί; του Μεσολογγίου.
    -Μεγάλο αντίκτυπο έχει η σπατάλη για την αγορά από το Κέντρο Μέριμνας ένα πολυτελές και πανάκριβο φωτοτυπικό μηχάνημα..
Αναλυτικά...

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.


ΑΝΟΙΧΤΗ επιστολή στο Δήμαρχο κ Αποστολάκη και τους Δημοτικούς Συμβούλους.   
(ΜΕΡΟΣ ΔΕΚΑΤΟΕΚΤΟ)

-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
-Το παραπάνω  αίτημα, δυστυχώς μέρα με τη μέρα, καθίσταται άμεσο και επιτακτικό.

Δήμαρχε κ. Αποστολάκη 
Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι
    Ο πολιτικά ανίσχυρος Δήμαρχος κ. Αποστολάκης παρακολουθεί τα συμβαίνοντα στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης χωρίς να τολμά να ζητήσει τις παραιτήσεις των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου που προέρχονται από τη παράταξη του.               Μας λένε ότι δεν κάνουν αδιάβλητους διαγωνισμούς ή έστω πρόχειρους διαγωνισμούς με το επιχείρημα ότι ξένα μαγαζιά θα πάρουν τις προμήθειες ενώ αυτοί θέλουν τα τονωθεί η τοπική Δημοτική αγορά.
     Τις τελευταίες ημέρες έχουμε τα παρακάτω εντάλματα πληρωμής από το Κέντρο Μέριμνας  σε δύο μαγαζιά του Αγρινίου και που αφορούν το ποδοσφαιρικό Γήπεδο της Βόνιτσας...........




Παρακαλώ δείτε τα:







ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ 4.900 +4848,40 +600 = 10.348,40  ευρώ!!!!!!

     Δείτε τι μας λένε και τι κάνουν στη πράξη. Πόσα μαγαζιά υπάρχουν μέσα στο Δήμο που θα μπορούσαν να κάνουν τις παραπάνω εργασίες; Γιατί παραποιούν με προκλητικό θράσος την αλήθεια; Πόσα χρήματα με απευθείας αναθέσεις πήγαν στα παραπάνω δύο μαγαζιά του Αγρινίου από 1-9-2014 μέχρι σήμερα; Γιατί δεν κάνουν αδιάβλητους  διαγωνισμούς; Σκεφτείτε αγαπητοί συνδημότες και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

*********************************
   
    Το δεύτερο θέμα που αναδεικνύομε σήμερα είναι η απευθείας ανάθεση αξίας 11.000 ευρώ!!!!!! που δόθηκε όπως φαίνεται στην παρακάτω  απόφαση  για τη συντήρηση του πλαστικού χλοοτάπητα του γηπέδου της Παλαίρου σε γραφείο, μαγαζί; του Μεσολογγίου
    Φυσικά η επιλογή του κ. Τέγα Γεωργίου με έδρα το Μεσολόγγι  δεν είναι καθόλου τυχαία. Πέραν της υψηλής τιμής το βασικό ερώτημα που χρειάζεται απάντηση είναι γιατί δεν έγινε αδιάβλητος διαγωνισμός; 

Δείτε παρακαλώ τη απόφαση:



 Αναμένουμε τις απαντήσεις και θα επανέλθουμε.

     ******************
      Το τρίτο χρηματικό ένταλμα πληρωμής που παρουσιάζουμε σήμερα αξίας 3.5000 ευρώ!!!!, με δικαιούχο το κ. Σακκά Απόστολο με μαγαζί στο Αγρίνιο έχει να κάνει με αγορά Φωτοτυπικού μηχανήματος. 
    Με 28 περίπου χρόνια στη δημόσια διοίκηση αδυνατώ Δήμαρχε κ. Αποστολάκη να κατανοήσω ποιες ανάγκες για τους Παιδικούς σταθμούς και τα γήπεδα που είναι αρμοδιότητας του Κέντρου Μέριμνας ανάγκασαν τους αρμόδιους να αγοράσουν ένα τόσο πολυτελές και πανάκριβο φωτοτυπικό μηχάνημα. 
Δείτε παρακαλώ το χρηματικό ένταλμα πληρωμής:



Αγαπητοί Αναγνώστες
Αυτά συμβαίνουν στο Δήμο μας. Στις συνεδριάσεις του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας οι δύο εκπρόσωποι της μείζονος αντιπολίτευσης ο Στρατηγός κ. Γερωκοστόπουλος Κώστας δεν λαμβάνει μέρος σχεδόν ποτέ και η κα Μπουμπούλη Αφροδίτη λαμβάνει μέρος σπάνια. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να υποβάλλουν αμέσως τις παραιτήσεις τους. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στη Δημοκρατία, όταν δεν υπάρχει έλεγχος στους διοικούντες. 
        Ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ Φερεντίνος πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν. Μοιάζει να είναι εγκλωβισμένος στις πολιτικές αμαρτίες της δικής του Δημοτικής περιόδου που άσκησε διοίκηση, δεν έχει συνέλθει ακόμη από την ήττα, στη παράταξη του μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο λειτουργούν δύο πόλοι, είναι πολιτικά όμηρος από τις αποκαλύψεις του Δημάρχου για 6.000.000 ευρώ χρέος που παράδωσε, δεν απαιτεί να ξεκαθαρίσει ο Δήμαρχος ποιους εννοεί στη πιθανή μεθόδευση της αγοράς του χωραφιού στη Κατούνα. 
       Αποτέλεσμα των παραπάνω και ίσως και κάποιων άλλων είναι ότι η μείζονα Αντιπολίτευση στο Δήμο μας στη καλύτερη περίπτωση κοιμάται. Αυτό όμως είναι θεσμικό ατόπημα ολκής. Οφείλετε κ. Φερεντίνο να αναλάβατε τις ευθύνες σας.

     Καλώ για μια ακόμη φορά  το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τον επικεφαλή της μείζονος Αντιπολίτευσης να ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ  που οι ίδιοι πρότειναν. 

Ερωτώ τους αρμοδίους του Δήμου:
-ΤΟ Κέντρο Μέριμνας διαθέτει ναι ή όχι Οικονομική υπηρεσία;
-Αν διαθέτει, να πληροφορήσουν τους Δημότες ποια είναι τα μέλη της Οικονομικής υπηρεσίας, πως και πότε προσελήφθησαν, πως αμείβονται και ποιες είναι οι αμοιβές τους;
-Αν δεν διαθέτει, ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡOΦΟΡΗΘΟΥΝ τι ορίζει Ο ΝΟΜΟΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....


46 σχόλια:

  1. Γελάει το παρδαλό κατσίκι Δήμαρχε μαζί σας.Ποιος να σας πιστέψει τώρα; Βρείτε κάτι άλλο να μην προκαλείτε τόσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γήπεδο της Παλαιρου είναι σε άριστη κατάσταση δεν χρειάζεται επιδιόρθωση και το χρήμα ρέει άφθονο από το εξωτερικό που είναι ο χορηγός. Ο Δήμος και η ομάδα δεν βάζουν δραχμή. Το ξέρει άραγε αυτός; Ας τον ενημερώσει κάποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πολιτικος κατηφορος δεν εχει τελος. Δημαρχε αποστολακη αρκετα,σε στηριξαμε,σε ψηφισαμε και μας κοροιδεψες.Ποια διαφανεια θα εφερνες?Ο αντιδημαρχος οικονομικων ξερει οτι θα του καταλογιστουν απο το ελεγκτικο συνεδριο πραγματα?Ο παντελης το ξερει με αυτα που κανει?Αρα δεν ειναι μονο πολιτικη η ευθυνη σας.Θα κλαψουν μανουλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ.ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΛΑΙΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΚΕΡΚΙΔΕΣ,ΠΛΑΣΤΙΚΟ,ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ,ΚΛΠ.ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΓΙΑ 11000 ΕΥΡΩ ΚΥΡΙΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΜΒΡΑΚΙΑ -ΑΚΤΙΟ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΞΕΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΓΩΝΙΑ-ΠΛΑΓΙΑ ΒΑΛΤΩΜΕΝΟ ΤΟ ΑΡΔΕΥΤΙΚΟ ΜΕΔΕΩΝΟΣ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑ ΒΟΝΙΤΣΑ ΟΥΤΕ ΣΚΕΨΗ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΓΚΡΕΜΙΖΕΤΑΙ....Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ ΗΡΘΕ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφήστε να χειμωνιασει και άλλο και τα φτιάχνετε τότε τα γήπεδα της Βόνιτσας. Καλά κάνετε και μας δουλεύετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Τεγας ο μέγα Πασοκος πού γυρνά από Δήμο σε Δήμο να πουλήσει. Βρήκε τον όμοιο του και έτσι θα πάρει τα 11.000.Το ΠΑΣΟΚ ποτέ δεν πεθαίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η αντιπολίτευση δεν έχει τίποτα να φοβηθεί, απλά δεν την ενδιαφέρει, δεν ασχολείται με τον Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόνο κάποιος άσχετος ή χαζός θα πίστευε και θα έδινε αξία σε αυτό το άρθρο ή λιβελογράφημα όπως αναφέρει ο αρθρογράφος. Αρχικά το γήπεδο της Παλαίρου όντως τεχνικός χλοροτάπιτ . Ποιός όμως σας είπε ότι δεν θέλει συντήρηση. Για να μάθει ο αρθρογράφος αλλά και αυτοί που βλέπουν σε καλή κατάσταση το χλοοτάπητα να ενημερώσω οπ τέτοιο είδους γήπεδα θέλουν κάθε 3 με 4 χρόνια συντήρηση. Φυσικά αν έσπαζε το γκαζόν , αν εξαφανιζόταν το καουτσούκ θα χρειαζόταν ξήλωμα και ράψιμο πάλι .Δηλαδή ένα 80000 με 100000 χιλιάδες.
    Το γήπεδο της Βόνιτσας χρειάζεται συντήρηση κάθε χρόνο . Δεν είναι το μόνο που το κάνει , αυτό γίνεται σε όλα τα γήπεδα του κόσμου. Δεν ανακάλυψαν στην Βόνιτσα την Αμερική ............. Ακόμη περισσότερο αυτό της Βόνιτσας που ειναι σε άσχημη τοποθεσία με βάλτους γύρω γύρω..... Για ρωτήστε πόσα χαλάνε για συντήρηση στην Λευκάδα και στην Πρέβεζα, στην Άρτα και όπου υπάρχει φυσικός χλοοτάπητας ........;;;;;;;;
    Το μηχάνημα που αναφέρεις τώρα δεν καταλαβαίνω γιατί δερωτάται ο ποιητής γιατί αγοράστηκε ................. Μας είπε να αγοράσει ο Δήμος ηχεία και κονσόλες ( σωστά λέει εδώ ο Κώστας ) ,μας είπες να αγοράσει καρέκλες( και εδω σωστά είπε ) και ρωτάει τι χρειάζεται το φωτοτυπικό που βγάζει αφίσες , μπάνερ και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς. Ρωτάει γιατί ένας οργανισμός που ασχολείται με πολιτισμό και αθλητισμό αγόρασε φωτοτυπικό !!!!!!
    Έχεται καταλάβει όλοι λοιπόν ποιός ειναι ο σκοπός του αρθρογράφου;;;;;;;. Όχι να μιλήσει για το καλό του Δήμου και τον Δημοτών ,αλλά να κερδίσει τις εντυπώσεις και να αναδυθεί πολιτικά. Επίσης αν είχε δίκιο θα είχε πάει στον εισαγγελέα ήδη. Αν ήθελε το γενικό καλό και είχε δίκιο θα πήγαινε στον εισαγγελέα τονίζω!!!!
    Παρακαλώ να δημοσιευθεί
    Πολίτης του Δήμου Ακτίου Βονιτσας που δεν υπολογίζει τον αρθρογράφο και τα λιβελογράφηματα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλα αυτά γίνονται με τη έγκριση και συμμετοχή του Δημάρχου και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο λαουτζίκο που υποφέρει δίνουμε μια φτερούγα από το κοτόπουλο και στους εαυτού μας και τους ημετέρους δίνουμε χαβιάρι . Φιλότιμο ρεεεεεεεεεεεεεε δεν υπάρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δήμαρχε Αποστολάκη μέχρι εδώ ήταν. Άντε γεια και να τους χαίρεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εύκολα αναγνωρίσιμε 4:17 ο Κώστας σου λέει γιατί δεν έγιναν διαγωνισμοί.Το Τέγα που τον ανακάλυψες; Γιατί δεν απαντάς επί της ουσίας; Σου λέει ο Κώστας ότι δεν θέλουν συντήρηση τα γήπεδα; Αλλά όχι και 11.000 ευρώ σε ένα καινούργιο γήπεδο. Για το γήπεδο της Βόνιτσας πόσα ξόδεψες;Πόσα πήραν Ο Παπανικολάου και Κορδάτος από το Αγρίνιο ;Γεωπονικά μαγαζιά δεν έχει Ο Δήμος. Αυτά ρε ρωτάει ο Κώστας. Απάντησε με το όνομα σου. Η ανωνυμία είναι φασισμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρώην Δήμαρχος, πρώην πρόεδρος της ομάδας και τώρα ο θείος Σαμ εξ Αμερικας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα συμφωνήσω με τον 05:01 οι δύο πρώτοι έφτιαξαν το γήπεδο και ο Αμερικανός δίνει χρήματα να συντηρηθει και για την ομάδα. Δεν είναι τυχαίο κάποιοι ζήταγαν επειγόντως εκλογές τότε να αλλάξει η διοίκηση της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δήμαρχε έχει ναι ή οχι Οικονομική υπηρεσία το Κέντρο Μέριμνας; Μπορείς να αναφέρεις τους υπαλλήλους της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θύμιο Φερεντίνο σε κρατάει ο Αποστολάκης; Πάρε θέση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Φραδέλος, ο Στάχτιαρης, οι υπεύθυνοι της ομάδας της Παλαίρου τι λένε για τα 11.000 ευρώ; Να πληροφορηθούν και να μας πουν ποιος έκανε τη τεχνική μελέτη και έβγαλε ότι χρειάζονται 11.000 ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γνωστέ 4:17 τρόφιμε του Δημαρχείου ο Κώστας σας ξευτέλισε και συ τον βρίζεις. Αν έχεις το θάρρος γράψε το όνομα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εικονικά τιμολόγια και παραβουσκομένα. Τα χρήματα που καταλήγουν οι αρμόδιοι και ο Θεός γνωρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Aντιδήμαρχε Οικονομικών Λάκια Στούπα για τα γήπεδα Βόνιτσας και Ζαβέρδας έχεις λεφτά και δίνεις στο Παντελή. Για το γήπεδο της Κατούνας και των χωριών μας δεν έχεις; Ψέματα μας είπες ότι θα το έφτιαχνες το γήπεδο της Κατούνας μέχρι το Μάη του 2015.Εσύ Σωτήρη και εσύ Αθηνά τι λέτε για όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΕΠΙ ΠΑΝΤΕΛΗ:

    -Πρώτα μας ήρθε το λίπασμα (Θυμάστε;)
    -Τώρα στο γήπεδο στολίδι με χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς που δεν χρειάζεται εντελώς τίποτα δίνει 11.000€ για δήθεν συντήρησης του τεχνητού τάπητα.
    -ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΠΟΤΙΣΜΑ....

    Τι άλλο θα δούμε σε τούτο το τόπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Οι υπόλοιποι 5-6 Δημοτικοί Σύμβουλοι που δεν έχουν σχέση με αυτά πως τα ανέχονται όλα αυτά; Μήπως περιμένουν τη σειρά τους με το νέο έτος που θα γίνουν οι συμφωνημένες αλλαγές; Σε κάθε περίπτωση η συγκάλυψη είναι πράξη πολιτικά απαράδεκτη και νομικά προς διερεύνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο Δήμαρχος πως να τους παραιτήσει όταν ο κουνιάδος του με τη δική του συγκατάθεση έχει πάρει μέχρι τώρα γύρω στις 180.000 ευρώ απευθείας αναθέσεις; Κώστα συγχαρητήρια για το θάρρος σου. Πολλοί τα ξέρουμε όλα αυτά . Προχώρα δεν είσαι μόνος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 4.57 και 10.51 δε έχεται ιδέα ποιός είμαι αλήθεια εσεις γατί δεν γράφεται με το όνομα σας;;;;;
    . Διάβασα το άρθρο - λιβελογράφημα και πήρα τον κατάλληλο άνθρωπο για να ενημερωθώ.Ο Δάσκαλος το έχει κάνει ποτέ...;;;;;;;;; Η ουσία ειναι αν τα έργα αυτά έπρεπε να γίνουν ......... Αν ναι έγιναν !!!,;;;;; Αν όχι τότε ΔΑΣΚΑΛΕ στον εισαγγελέα στον ειςαγγελέα τι κάθεσαι και γιατί ΦΟΒΑΣΑΙ ................ Επίσης θα γράψω ποιος είμαι ---ποτέ δεν ημουν τρόφιμος του δημαρχείου και ποτέ δεν θα γίνω ---- ΜΑΛΛΟΝ εσύ που με αποκαλείς έτσι έχασες τα τροφία
    Τέλος ο ΚΩΣΤΑΣ - μέγα ΔΑΣΚΑΛΟΣ πόσες καταγγελίες έχει κάνει και πόσες μέχρι τώρα απορρίφθηκαν και δικαίωσαν το μεριμνας. Κάποιο πουλάκι μου είπε οτι σε λιγο καιρο θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με τον δάσκαλο........
    Το γήπεδο της Παλαίρου ποιός το συντηρεί ειπάτε;;;;;;;
    Εδω γελάμε
    Παρακαλώ να δημοσιευθεί
    Πολίτης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας που δεν υπολογίζει τον αρθρογράφο και το λιβελογράφημα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ατέλειωτα φαγοπότια από αδίστακτους και επικίνδυνους ανθρώπους.Αυτά κ Τριαντακωνσταντή δεν ήθελαν να τους βγάλεις στη φόρα γιαυτό σε βρίζουν χυδαία και βάλανε τους τραμπούκους να σε φοβίσουν. Δεν σε ψήφισα, αλλά η στάση σου με έχει εντυπωσιάσει. Μπράβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΕΓΙΝΑΝ; ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ; ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ . ΓΙΑΤΙ ΣΑΝ ΣΥΛΟΓΓΟΣ ΕΚΤΥΠΩΣΑΜΕ ΤΙΣ ΑΦΙΣΕΣ ΣΟΝ ΠΑΙΔΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ούτε μια παραίτηση . Δήμαρχε στείλε το Παντελή στο σπίτι σου .Ούλος ο Δήμος βοά εναντίον μας. Δεν μπορούμε να σταθούμε πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μπαλάφα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τι γίνεται με το γήπεδο της Παλαίρου. Τάκουλα που είσαι; Τα πολιτικά σου αφεντικά σου απαγορεύουν να μιλάς; Κρίμα και σε ψήφισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο Σύλλογος σου φίλε 9:56 τις δραστηριότητες του να τις καλύπτει οικονομικά από τα έσοδα του και όχι από τα λεφτά των Δημοτών. Ποιος σου είπε ότι το Κέντρο Μέριμνας είναι μαγαζί να προσφέρει τζάμπα υπηρεσίες; Εκτός και αν πλήρωσες , να το πεις με το όνομα σου. Εσείς του Κέντρου Μέριμνας ποιος σας είπε ότι δικαιούστε στο κάθε σύλλογο να προσφέρεται δωρεάν υπηρεσίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αφού δεν υπολογίζεις τον αρθρογράφο τότε γιατί ηλίθιε του απαντάς; Πήγαινε πρώτα αγράμματε να μάθεις τι σημαίνει η λέξη λιβελογράφημα και μετά να την επικαλείσαι. Μέχρι τότε δεν δικαιούσαι να ομιλείς και να γράφεις ανώνυμα. Γράψε το όνομα σου. Ποιόν φοβάσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Το αν φοβάται ο δάσκαλος ή όχι το έχει αποδείξει πολλές φορές γνώριμε 10:27. Δάσκαλε έχασαν τον ύπνο τους. Πρώτη φορά έχουμε τέτοια ενημέρωση και σε ευχαριστούμε. Άφησε τους να σε βρίζουν και να σε απειλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Μου δίνετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίσω.

    Οι οικούν τες και οι παροικούν τες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουμε και γνωρίζουν πολλά. Ο δρόμος που έχουμε να διανύσουμε είναι μεγάλος. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.

    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς 1:32 π.μ. για ποιες συμφωνημενες αλλαγες μιλας? Γιατι ενω εισαι ανημερωτος και ασχετος μιλας? Απευθυνσου στους 5-6 δημοτικους συμβουλους που λες, επωνυμα και ξεχωριστα στον καθενα για σου απαντησουν επωνυμα, αν τολμας βεβαια.π Τρομαρα σου θελεις να σχολιασεις κι ολας. Κι οσον αφορα τον κατουνιωτη που ρωτα για το γηπεδο Κατουνας, ας ρωτουσε και για τη δεξαμενη της Κατουνας, τι νερο επινε δηλαδη. Με ολα τα ψοφημια και χωρις χλωριωτη. Επισκευαστηκε, περιφραχτηκε κι εγινε καινουργια και καθαρη. Αλλα δε κοιταζετε τα σοβαρα σας προβληματα. Η προηγουμενη δημοτικη αρχη γιατι παρατησε τις δεξαμενες του δημου στο ελεος? Κι ας μας απαντησετε εσεις οι σχολιαστες κατηγοροι μηπως ξερετε που ειναι εξαφανισμενοι οι χλωριωτες των δεξαμενων? Ρωτω επειδη η τωρινη δημοτικη αρχη τους αντικατεστησε. Εεεε? Που ειναι? Να δημοσιευτει παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Δεν μπορείς να παίζεις με αυτόν τον έρημο τόπο ΠΑΝΤΕΛΗ, εννοώ τον π.δήμο Μεδεώνος που οι δημότες παιδεύονται για να βγάλουν το ψωμί τους.
    Δεν γίνεται να έχουμε έναν Δήμο δύο ταχυτήτων. Το χρήμα να ρέει άφθονο στη Πάλαιρο και στη Βόνιτσα (αν κρίνουμε απο τις αναθέσεις έργων) ενώ αντίστοιχα στη Κατούνα η εγκατάλειψη είναι πασιφανής σε όλο της το μεγαλείο...
    Οι αρμόδιοι (και εσύ μαζί ΠΑΝΤΕΛΗ) φαίνεται να έχετε γυρίσει τις πλάτες σας στο ορεινό Ξηρόμερο και το αφήσατε αγνοημένο και παρατημένο ενω τα παράλια του δήμου προηγούνται με διαφορά.
    Για ποια ανάπτυξη μιλάγατε προεκλογικά, όταν ένα τέτοιο «στολίδι» σαν τη Κατούνα έχει αφεθεί στην τύχη της και ρημάζει στην κυριολεξία.
    Αν συνεχιστεί αυτό, δεν θα μείνει ούτε ένα μαγαζί ανοιχτό και ήδη ο κόσμος θέλει να γυρίσει στα παλιά κι άρχισε να φωνάζει: "Που είσαι Γιάννη Σεραφή!!"...

    Σημείωση: ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΑΦΗΣ-Ο τελευταίος δήμαρχος Μεδεώνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΧΛΩΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ; και που θες να ξέρουμε εμείς οι κάτοικοι του χωριού; Ρωτήστε καλύτερα τον Παντελή, τον Στούπα και τον Κουνέλη που είχαν εκλεγεί και με τους προηγούμενους. Αυτοί πρεπει να ξέρουν σίγουρα και μπορεί να σας ενημερώσουν τι τους έκαναν....
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Υπάρχουν στοιχεία για τους τελευταίους έξι μήνες για την ποιότητα του νερού που καταναλώνουμε;

    ΑΑΑΑΑΑΑΑ μην ξεχάσω, ΟΛΟΙ εμείς που πληρώνουμε το νερό, είμαστε μαλάκες; Γιατί μαθαίνουμε (ολα θα βγουν στο ξεφωτο) για πολλές παράνομες συνδέσεις με τον αγωγό νερού... Επίσης λένε οτι είναι εκατοντάδες αυτοί που εχουν συνδέσει την αποχέτευση στο δίκτυο ομβρίων....
    ΛΟΙΠΟΝ για ξεκινήστε να βρείτε τις παρανομες συνδέσεις και τότε θα δείτε πόσα απίδια χωράει ο σάκος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Φίλε 6:12 ρωτήστε τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ Στούπα Θεόδωρο πόσα χρήματα έχουν κοπεί για εντάλματα πληρωμής και αφορούν τις δεξαμενές στο πρώην Δήμο Μεδεώνος. Ως Δημοτικός Σύμβουλος από το 2010 οφείλει να γνωρίζει. Ποιός εργολάβος εισέπραξε από το Δήμο Ακτίου Βόνιτσας 20.000 ευρώ για την συντήρηση των δεξαμενών του πρώην Δήμου Μεδεώνος; Αυτά προς το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Έχω γράψει κατά επανάληψη τα ποσά που έχουν πάει για τις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του πρώην

    Δήμου Ανακτορίου μέσω του ταμείου του Κέντρου Μέριμνας και του Ταμείου του Δήμου με Δήμαρχο το κ Αποστολάκη Γεώργιο.

    Έχω γράψει αναλυτικά πόσα πήγαν για τη συντήρηση των γηπέδων για κάθε πόλη και χωριό του Δήμου.

    Από τα στοιχεία προκύπτει ότι Ο ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣ ΜΕΔΕΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ.

    Αυτή είναι η πραγματικότητα και αυτή τη πραγματικότητα δεν θέλουν να μάθει ο κόσμος.

    Ματαιοπονούν όμως.

    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ και ΘΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΑ.
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Καλαααα τώρα κάτι μας είπες.κιαναξταν ο σεραφης δήμαρχος κάτι έγινε η καταστροφή άρχισε από αυτόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 6.12 δεν δικαιούσαι να ομιλείς από την στιγμή που εισαι τρόφιμος του Δημάρχου ........ Αυτοί τουλάχιστον είχαν το θάρρος και έφυγαν βλέποντας την κατάντια των σολδατοφερεντιναίων. Ξέρουμε ποιός εισαι. Ξέρουμε γιατί τα γράφεις και τι διπρόσωπο ρόλο βαράς. Έρχεται η σειρά σου κάνε λίγη υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. "Τι ειχες Γιαννη μ΄? Οτ΄ειχα παντα, ειχα προβατα σαραντα". Εχετε καταλαβει τι κανετε ολοι εσεις εκει χαμω? Δασκαλε τα παιδια μας που θα μεινουν ανιστορητα και αμορφωτα δε σε νοιαζει,αφου εισαι εκπαιδευτικος? Γιατι δεν διαμαρτυρεσαι στον αμορφωτο υπουργο παιδειας και γιατι δεν ξεσηκωνεις τους γονεις να φωναξουν? Επικαλεισαι αρχαια ρητα συνεχεια, ΠΟΥ ΠΑΕΙ η αρχαια ελληνικη μας γλωσσα, ο πολιτισμος μας, η μορφωση των παιδιων μας και η θρησκεια μας? Αυτα δεν τα βλεπει κανενας? Το μονο που σας ενδιαφερει ειναι που παει το χρημα? Τι κρατουσε ενωμενους τους Ελληνες σε τοσους αγωνες? Δεν το βλεπετε οτι μας θελουν κοιμισμενους? Τι κανεις δασκαλε για ολα αυτα? Για τα παιδια μας γιατι δε μιλας, γιατι δεν κανεις αγωνα παρα ακους ολους αυτους που κατα μεγαλη περιπτωση δεν εννοουν τα χειροκροτηματα που σου κανουν? Γιατι δεν ξεσηκωνεις με τη φωνη σου τα σχολεια και τους συναδελφους σου? Γιατι? Καλοπροαιρετα παντα ρωτω.

    Ενας, προβληματισμενος για το αυριο, γονεας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αγαπητέ προβληματισμένε γονέα σας ευχαριστώ που διαβάζετε τα άρθρα μου.Σας ευχαριστώ για τις εύστοχες σκέψεις σας, που με προβλημάτισαν.

    Ήθελα όμως να τονίσω τα εξής. Στα άρθρα μου συνολικά γράφω και αυτά που θίγετε για τα παιδιά μας. Το ίδιο έκανα και 24 ολόκληρα χρόνια μέσα στις αίθουσες διδασκαλίες. Πέραν των Μαθηματικών και στο διαθέσιμο χρόνο συζητήσουμε πολλά θέματα. Τούτο φαίνεται από τα σχόλια που εισπράττω από τους μαθητές μου, που συναντώ αρκετά χρόνια μετά.

    Ο Δήμος μας είναι μια μικρογραφία της πατρίδας μας.Οι παθογένειες που κρατούν τη πατρίδα μας στάσιμη φυσικά και επικρατούν και στο Δήμο μας. Μέσα από τα άρθρα μου τεχνηέντως περνώ μηνύματα εκπαιδευτικού χαρακτήρα και φυσικά πρωτίστως αποδέκτες είναι τα παιδιά αλλά και οι ενήλικες. Με αφορμή τη οικονομική διαχείριση στο Δήμο( ύψιστη πολιτική πράξη) επεκτείνομαι σε πολλά θέματα που οι Δημότες μαθαίνουν. Πολλοί δε εξ αυτών μου το έχουν επισημάνει και τους ευχαριστώ.

    Θεού θέλοντος και όταν τα οικονομικά μου το επιτρέψουν ,τα άρθρα μου ( μια επιλογή) θα κυκλοφορήσουν σε βιβλίο. Μετά χαράς θα σας δωρίσω ένα. Θα χαρώ ιδιαίτερα να συναντηθούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις. Προσπαθήστε να επικοινωνήσουμε μιας και δεν σας γνωρίζω.

    Να είστε βέβαιος όμως ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μου και αρμοδιοτήτων μου, έχω φανεί χρήσιμος σε πολλούς συναδέλφους που ήρθαν σε επικοινωνία μαζί μου. Βοήθησα στα προβλήματα των σχολικών μονάδων που μου ζήτησαν, βοήθησα συναδέλφους σε προβλήματα τους. Βοήθησα γονείς που μου εμπιστεύτηκαν το πρόβλημα τους. Είπα τη γνώμη μου σε πολλά παιδιά που μου τη ζήτησαν. Αυτά όλα γίνονται αθόρυβα και χωρίς δημοσιότητα.
    ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΟΥ.

    Ο τίτλος και μόνο των άρθρων μου είναι ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες.

    Φιλικά
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αν κανατε ολα αυτα δασκαλε μπραβο σας. Αυτα ομως που συμβαινουν στην παιδεια μας και γενικοτερσ στη χωρα μας δε βλεπω να ανησυχουν κανεναν. Δε φωναζει κανεις. Ειναι δυνατον απο την ιστορια μας να σβησουμε τις κατακτησεις του Μεγαλου Αλεξανδρου? Στη Γαλλια ξεσηκωθηκαν γονεις μαθητες και εκπαιδευτικοι για την μη καταργηση των αρχαιων ελληνικων. Εμας αρχιζουν και τα αφαιρουν ολα για ημιμαθεια και οχι μονο. Που ειναι οι γονεις, οι μαθητες και κυριως οι εκπαιδευτικοι, (εδω απευθυνομαι στους συλλογους διδασκοντων, που απορω για την αδρανεια τους, φοβουνται οτι θα χασουν κατι?) Να ξεσηκωθουμε ολοι μαζι ωστε να μην αλλοιωθει η μορφωση, η γνωση, η ιστορια μας, η θρησκεια μας, οι αρχες μας. Αγαπητο Ξηρομερο γιατι δεν αναδικνυεις ποτε σου τα πραγματικα σοβαρα θεματα που απασχολουν τους Ελληνες? Φτωχια, παιδεια, εθνικη κυριαρχια με ανεξελεγκτα συνορα, απειλες αλλων κρατων και πολλα αλλα? Δεν το βλεπετε οτι φτασαμε στο γκρεμο? Μηπως πρεπει να αρχισουμε να συνεργαζομαστε απο το να τρωγομαστε επιτελους?
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ο ιδιος γονεας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. 5.34 ΠΟΙΟΣ ΣΕΡΑΦΗΣ ΓΕ ΓΙΔΙ,ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ 8 ΧΡΟΝΙΑ! ΕΚΛΕΙΣΕ ΣΦΑΓΕΙΑ,ΛΟΥΤΡΑ ΤΡΥΦΟΥ,ΕΡΓΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΛΕ ΟΛΟΙ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΨΥΦΙΣΕΙ! ΑΝΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΧΕΙΤΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Και αφού ρε ηλιθιε 4:29 η δεξαμενή της Κατουνας είχε ψοφιμια μέσα Γιατί περιμένατε 2 χρόνια για να την φτιάξετε. Γιατι αφήσατε τον κόσμο της Κατουνας να πίνει 2 ολόκληρα χρόνια τα ψοφιμια; ηλίθιε εγκληματία. Γιατι ; Πώς κοιμόσουν τα βράδυα ενώ ήξερες ότι ο κόσμος πίνει ψοφιμια; Αλλά Όλα αυτα ειναι λόγια του αέρα για να κονομήσεις παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ. Ο ΙΣΟΤΙΜΟΣ ΛΑΚΙΑΣ ΣΤΟΥΠΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΣΕ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ..ΤΙ ΛΕΣ ΙΣΟΤΙΜΕ...ΠΟΣΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΈΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο