Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ο Κωνσταντίνος Φραδέλος ορίστηκε σήμερα νέος αντιδήμαρχος στο δήμο Ακτίου Βόνιτσας

        Ορίστηκε νέος Αντιδήμαρχος ο Κωνσταντίνος Φραδέλος για τη ∆ηµοτική Ενότητα Παλαίρου στη θέση του εκλιπόντα αντιδημάρχου Νικολάου Τσακάλη. 
     Η απόφαση του δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας Γ. Αποστολάκη δημοσιεύτηκε σήμερα στη Διαύγεια.
    Ειδικότερα, τη θέση του εκλιπόντα αντιδημάρχου Νικολάου Τσακάλη αναλαμβάνει ο Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας Κωνσταντίνος Φραδέλος, µε θητεία από σήμερα 04-10-2016 μέχρι 28-02-2017 (περίπου 5 μήνες) στον οποίο θα παρέχεται και μισθός (αντιμισθία).
      Ο νέος αντιδήμαρχος ο οποίος αναλαμβάνει τα καθήκοντά του από σήμερα 4.10.2016, πολιτεύτηκε στις δημοτικές εκλογές τον Μάιο του 2014 με τον συνδυασμό του Δημάρχου και είχε εκλεγεί τέταρτος κατά τη σειρά επιτυχίας στην ενότητα Παλαίρου λαμβάνοντας 370 ψήφους. 

Δείτε την απόφαση του δημάρχου και στο νέο Αντιδήμαρχο μεταβιβάζονται οι παρακάτω αρμοδιότητες......








6 σχόλια:

  1. Αυτόν ψηφίσατε , γιατί απορείτε. Να τον χαίρεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος απορει? Μονος σου ρωτησες και μονος σου απαντησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εκεί που λέω πως δεν υπάρχει πιο χαμηλά ξαφνικά βλέπω πως έκανα λάθος. Κρίμα για τον τόπο μας και για τα νέα παιδιά που έχουν γυρίσει στο τόπο μας με όνειρα. . Το βαθύ ΠΑΣΟΚ είναι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. λοιπον ένα πράγμα έχω να πω μπράβο όχι για τον νέο αντιδήμαρχο αλλα για τους δημότες .που όλο παραπονούνται και τους ίδιους βγάζουν ανθρώπους χωρίς οράματα προοπτικές για το μέλλον και την σωστή διαχείριση της τόποικης αναπτύξεις παροχή υπηρεσιών και αρχειτεκτονηκης διακοσμήσεις σε ένα τουριστικό μέρος .νεου παλαιρου ειναι ενωμένοι και έρχονται δυναμικά να προσέχετε 😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι νέοι πρέπει να πάρουν τον τόπο στα χέρια τους και να τους στηρίξουν κι οι μεγαλύτεροι. .. τα κατάλοιπα του παρελθόντος πρέπει να πάνε σπίτι τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ωχ τι μας περιμένει. .. είδος υπό εξαφάνιση θα γίνει η προβατίνα από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις από δω και πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο