Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Περιστατικά κλοπών στα Καλύβια, με άγνωστους δράστες

Δυο σοβαρά περιστατικά κλοπών στα Καλύβια Αγρινίου, στην ίδια κοντινή περιοχή, συνέβησαν χθες το πρωί, την ίδια περίπου ώρα και αφορούν καταγγελίες για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης και κλοπή μοτοποδηλάτου, για τα οποία επιλήφθηκε ήδη η Αστυνομία.....

Για την πρώτη περίπτωση που αφορά ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης, σύμφωνα με όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς 70χρονη κάτοικος του χωριού μας, χθες το μεσημέρι άγνωστοι άνδρες εισήλθαν στην οικία της και αφού της άσκησαν βία, έψαξαν στο σπίτι και αφαίρεσαν χρήματα από την πενιχρή της σύνταξη.
Στη συνέχεια οι δράστες εξαφανίστηκαν, με την ηλικιωμένη γυναίκα να καταθέτει  το γεγονός στην Αστυνομία που ενεργεί τις σχετικές αναζητήσεις.
Επίσης χθες στις 11.30 το πρωί κάτοικος του χωριού μας κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι, άγνωστοι δράστες του έκλεψαν το μηχανάκι απο το κτήμα του, την ώρα που έκανε αγροτικές εργασίες.
Το μηχανάκι εντοπίστηκε τελικά μετά από πολύωρη αναζήτηση της Αστυνομίας, στην περιοχή Συκιά Μακρυνείας, όπου το είχαν εγκαταλείψει οι δράστες.
kalyvia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο