Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016

Σε άθλια κατάσταση ο δρόμος Παλαιομάνινα-Στρογγυλοβούνι-Πηγάδια




  Σε άθλια κατάσταση το οδόστρωμα στο δρόμο Παλαιομάνινα-Στρογγυλοβούνι-Πηγάδια με τους οδηγούς που διέρχονται από εκεί να καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες για να αποφύγουν τις υπερμεγέθεις λακκούβες και τις ρηγματώσεις στις άκρες του δρόμου. 
      Την καταγγελία για τα μαύρα χάλια του δρόμου μαζί με τις φωτο, μας τις έστειλε οργισμένος ο κ. Αντώνης Σαμαλέκος και ο οποίος τονίζει: «Είναι απογοητευτική η εικόνα. Δεν μπορούμε άλλο να βιώνουμε αυτή την κατάσταση. Δείτε την άθλια κατάσταση του δρόμου που ενώνει τα τοπικά διαμερίσματα Παλαιομάνινα -Στρογγυλοβούνι -Πηγάδια με την εδρα του δήμου τον Αστακό και σε αυτό το οδόστρωμα είμαστε αναγκασμένοι να κινούμαστε καθημερινά. Ο βαθμός επικινδυνότητας για πιθανή πρόκληση τροχαίων ατυχημάτων είναι μεγάλος, καταστρέφουμε τα αυτοκίνητα μας και βιώνουμε απίστευτη ταλαιπωρία».
      Η κατάσταση φαίνεται να είναι πολύ σοβαρή και οι κάτοικοι της περιοχής κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και ζητούν από το Δήμο Ξηρομέρου και την Περιφέρεια να παρέμβουν διότι φανταστείτε τι θα γίνει μόλις αρχίσουν οι βροχές ο δρόμος θα γίνει απροσπέλαστος.............











8 σχόλια:

  1. Μου θυμίζει το δρόμο που πηγαινα μικρη στο Στρογγυλοβουνι ..και τοτε ηταν χειροτερα αλλα με λυπη μου βλεπω και τωρα είναι χαλια..τοτε ηταν ολος ο δρομος χαλια..απο τα Οχθια μέχρι το Στρογγυλοβουνι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κεντρο του Αστακου παει πισω απο λακουβες.......!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κυρια ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗΣΕχειαλλου ΤΡΑΧΑΝΑ απλωμένο καιδεν πάει εκεί η πάει απου την ΠΑΝΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Θοδωρος ο Λιβανης που παει προς τη στανη του ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ??? Τοσες οικογενειες μενουνε προς τα εκει με παιδια που πανε σχολειο ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ . ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΡΕ ΘΕΣΕΙ ΤΩΡΑ .........για ονομα του θεου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παράπονο απορία Η ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ 👏.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αίσχος!!! Επαρχιακός δρόμος του 2016 που διέρχονται αυτοκίνητα απο τόσα χωριά και δεν υπάρχει ουσιαστικά καμία διαμαρτυρία και παρέμβαση. Οπότε καλά μας κάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΚΥΡΙΑ ΣΤΑΡΑΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οτι και να πειτε ο Γαλουνης ασχολειτε με αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο