Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Σχόλια και παραλειπόμενα από το χθεσινό δημοτικό συμβούλιο Ακτίου Βόνιτσας

  -Γίνεται ένας νέος αθλητικός χώρος στη Βόνιτσα χωρίς καμία απόφαση;
  -ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΚΟΥΣΟΝ: Έφεραν στο Δ.Σ. θέμα διαγραφής χρεών κατανάλωσης νερού (από το 2009 μέχρι το 2015) ενός επιχειρηματία που έχει μαγαζί στη παραλία της Βόνιτσας ύψους 6.300 ευρώ!
   -Ο ορκωτός λογιστής αποκάλυψε ότι στο θέμα των λουτρών Τρύφου δεν βρέθηκαν βιβλία καθόλου!
   -Να ενισχυθεί το Γυμνάσιο στο Μοναστηράκι και να μην υπάρχει διαρροή μαθητών προς τη Βόνιτσα
   -Νέα χθεσινή προσβλητική και απειλητική επίθεση στον Κώστα Τριαντακωνσταντή εκ νέου από ένα εργολάβο (δεύτερη φορά από τον ίδιο) που παίρνει δουλειές από το Δήμο!
Αναλυτικά:

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από   ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Αγαπητοί Αναγνώστες
  Χθες Τρίτη 4-10-2016 στη Βόνιτσα είχαμε διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1
     Οι κάτοικοι της Πογωνιάς του Στενού και της ευρύτερης περιοχής χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στη Βόνιτσα πέτυχαν μια μεγάλη νίκη. Το Δημοτικό Συμβούλιο  με ομόφωνη απόφαση  του αποδέχθηκε πίστωση από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης ΕΠ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ στο Ε.Π "Δυτική Ελλάδα 2014-2020" για το έργο "Βελτίωση Υδροδότησης Παλαίρου- Πογωνιάς- Στενού", προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 1.406.504,07 ΕΥΡΩ.
     Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στο καθένα ξεχωριστά από τους 247 που υπέγραψαν την αίτηση για το θέμα και για τους 32 που μου δήλωσαν τη συμπαράσταση τους  παρότι δεν μπόρεσα να τους βρω να υπογράψουν. 
      Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου και τους υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι κοντά στους ανθρώπους του μόχθου, της εργασίας, του πνεύματος και του πολιτισμού. Θέλω να ευχαριστώ το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μωραΐτη και το πρώην Δημοτικό Σύμβουλο κ. Βίτσα Δημήτριο για τη συμπαράσταση  τους στον δύσκολο αγώνα. 
       Τα όσα πέρασα από τον Σεπτέμβρη του 2013 μέχρι σήμερα από ανάλγητους ανθρώπους που νόμιζαν ότι με εμπαίζουν, Θεού θέλοντος θα τα δημοσιεύσω στο μέλλον σε κατάλληλο χρόνο...............



ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ
Θέλω να απευθυνθώ σε όλους τους  συνδημότες και να τους πω το εξής. Τίποτε δεν κερδίζεται χωρίς αγώνα. Αφήστε το καναπέ της τηλεόρασης και της μοιρολατρίας  και πάρτε στα χέρια σας τη ζωή σας. Τα προβλήματα μας θα  τα  λύσουμε εμείς και μόνο εμείς. 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2
      Σεβόμενος την έρευνα που διεξάγουν οι ελεγκτικές αρχές δεν θα γράψω για όσα απαράδεκτα πολιτικά έγιναν χθες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και αφορούν τους απολογισμούς. Σε κατάλληλο μέλλοντα χρόνο θα μάθετε πολλά.
    Θα σας προβληματίσω μόνο με τούτο εδώ. Σε προηγούμενο άρθρο χαρακτήρισα το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη πολιτικά ανίσχυρο. Χθες 4-10-2016 στη συνεδρίαση του ΔΣ δυστυχώς επαληθεύτηκα πλήρως.
    Δυστυχώς στο Δήμο μας Μείζονα Αντιπολίτευση δεν υπάρχει. Είναι σοβαρό πολιτικό θέμα, γιατί η Δημοκρατία δεν λειτουργεί χωρίς μείζονα Αντιπολίτευση.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3  
Από τη συζήτηση προέκυψαν τα παρακάτω:
1)-Γίνεται ένας αθλητικός χώρος στη Βόνιτσα χωρίς καμία απόφαση. Θα το δούμε και θα επανέλθουμε. Το θέμα έθεσε ο  Δημοτικός Σύμβουλος κ. Λιάπης.

2)-Έφεραν στο ΔΣ θέμα διαγραφής χρεών ενός Δημότη που έχει μαγαζί στη παραλία της Βόνιτσας ύψους 6.300 ευρώ. Το χρέος οφείλεται σε κατανάλωση νερού από το 2009 μέχρι το 2015. 
  Η συζήτηση  του θέματος αναβλήθηκε γιατί και τα τρία μέλη της επιτροπής των αιρετών απουσίαζαν!!!! Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης προς γενική έκπληξη όλων μας, δήλωσε το θέμα το βλέπω πρώτη φορά και δεν το έχω διαβάσει καν. Θυμίζω ότι έχει προηγηθεί η απαράδεκτη διαγραφή χρεών Δημοτών στα παλιά Σκλάβαινα.

3)-Ο ορκωτός λογιστής αποκάλυψε ότι στο θέμα των λουτρών Τρύφου δεν βρέθηκαν βιβλία καθόλου. Βέβαια κάποιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι το γνώριζαν και φυσικά ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης. Το θέμα είναι αρκετά σοβαρό και πολύπλευρο.

4)-Καλώ όλους τους αρμοδίους να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να ενισχυθεί το Γυμνάσιο στο Μοναστηράκι και να μην υπάρχει διαρροή μαθητών προς τη Βόνιτσα.

5)-Οι συνεχείς αναμορφώσεις του προϋπολογισμού φανερώνουν αποτυχία της οικονομικής πολιτικής του Δήμου.

6)-Ο ορκωτός λογιστής αποκάλυψε ότι από τα  περίπου 6.000.000 ευρώ χρεών των δημοτών προς το Δήμο, περίπου τα 2.500.000 ευρώ είναι επισφαλή. Φυσικά η πρώην και η νυν Δημοτική Αρχή έχουν πολιτικές ευθύνες. Αν έχετε το πολιτικό θάρρος δημοσιεύστε ονόματα και ποσά.

7)-Στο γενικό Απολογισμό του Δήμου δεν τέθηκε δυστυχώς το κρίσιμο θέμα της νομιμότητας των πραγματοποιηθέντων δαπανών. Πληροφορώ κάθε κατεύθυνση τούτο το πράττουν και θα το πράξουν οι Ελεγκτικές Αρχές κατόπιν αιτήσεων μου.

8)-Ο κ Αδάμης για τα περί απειλών του από εμένα που ανέφερε ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης σε προηγούμενο ΔΣ, ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ. Φυσικό ήταν αφού τέτοιες απειλές από μέρους μου  ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΟΤΕ. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.........

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
    Ύστερα από τη νέα χθεσινή προσβλητική και απειλητική επίθεση που δέχτηκα εκ νέου από ένα εργολάβο (δεύτερη φορά από τον ίδιο) που παίρνει δουλειές από το Δήμο με απευθείας αναθέσεις, λέω τα εξής:  
1)-Δεν έχω προσωπικά τίποτε με κανένα εργολάβο και προμηθευτή.  
2)-Κάνω κριτική στη πολιτική της Δημοτικής Αρχής των απευθείας αναθέσεων γιατί δεν είναι προς το συμφέρον των Δημοτών. 
3)-Δεν φοβάμαι κανένα παρά μόνο το Θεό. Σήμερα θα απευθυνθώ στους αρμόδιους της πολιτείας. ΜΗΝ   ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΑΓΓΙΞΕΙ.



25 σχόλια:

  1. Θλιβερή πολιτική Δημάρχου και μελών της Δημοτικής του ομάδας. Είπαν χωρίς να κοκκινίζουν. . Από το ποσό του Απολογισμού του Κέντρου Μέριμνας μόνο ένα μικρό ποσό είναι παράνομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δήμαρχε δεν φταίνε αυτοί που κάνουν κριτική στις παρανομίες . Φταίνε αυτοί που τους διαπράττουν και ζητάνε και τα ρέστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντιδήμαρχος Πανταζή. Θα επιστρέψω στο Δήμο τα χρήματα που πήρε ο πατέρας μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AN EINAI SVSTO NA SBHSOYN TO NERO TOY EPIXEIRHMATIA. AS MILHSOYN OI DHMOTES TOY DHMOY.AS MHN PLHRVSEI KANENAS TOTE. AFOY TO KACE NA TO PLHEVSEI ALLAEINAI OPOY FYSAEI O ANEMOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ντροπη καθολου εκανε νομιμο ο μηχανικος δημοτικος συμβουλος το σκεπαστρο της πλατειας και τωρα της χαριζουν και τα χρεη της καφετεριας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο βρίσκεται εις την παραλία Βονίτσης, ζήτησε από το σημερινό δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ακτίου- Βονιτσας, να μειωθεί το χρέος του, το προερχόμενον από την πολυετήν κατανάλωση ύδρευσης. Αντί του ποσού των 8500 χιλιάδων ευρώ, η εισήγηση ήταν να πληρώσει μόνο 2000.
    Παρακαλούμε την υπηρεσία του Δήμου να παραθέσει τον κατάλογο με τις οφειλές των καταστημάτων της παραλίας , τα τελευταία 15 χρόνια. Σε τι ύψος έχουν φτάσει οι οφειλές. Τα ποσά που τυχόν πλήρωσαν. Τα ποσά που το συμβούλιο του Δήμου τους έχει απαλλάξει .
    Εμείς πληρώνουμε και εσείς εισηγείστε να ακυρωθούν οκτώ χιλιάδες οφειλή από νερό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πείτε μας και ποιο ήταν το κατάστημα ρε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κρίμα τόση πολιτική παρακμή μαζεμένη σε εναν πραγματικά ευλογημένο τόπο.Τι να σχολιάσει κανείς! Δεν υπάρχει αρχή και τέλος! Δουλειές του ποδαριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσείς από την πάρατάξη της αντιπολίτευσης που φύγατε μην ψηφίσετε κατα κατά τής διαγραφής του χρέους του επαγγελματία παραιτηθείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο δάσκαλε τους ξεφτίλισες. Κυρία Παναγιώτα επιστρέφεις τα λεφτά στο Δήμο και υποβάλλεις τη παραίτηση σου. Δεν δικαιούστε με αυτές τις πρακτικές να παίρνεις αποφάσεις για τη ζωή τη δική μου και των παιδιών μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άνοιξε ο Ασκός του Αιόλου για τις οφειλές των καταστηματαρχών. Οφειλές που δεν εισέπρατταν ο Σολδάτος- Φερεντίνος και Αποστολάκης-Στούπας για να παίρνουν ψήφους.
    Ποιου Δημοτικού Συμβούλου σβήστηκαν τα χρέη του πατέρα του για νερό στα παλαιά Σκλάνβαινα; Φυσικά του Κατσαμπίρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θύμιο Φερεντίνο σε ψήφισα. Ξεκαθάρισε τη θέση σου διαφορετικά δίνεις την εντύπωση ότι Ο Αποστολάκης κάπου σε κρατάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παναγώτα πήγαινε στο σπίτι σου. Αντί να ζητήσεις συγγνώμη τα έβαλες με το Μωραΐτη. Δήμαρχε στείλτε την στο σπίτι της. Δεν μπορούμε να σταθούμε πουθενά. Δικοί μας και αντίπαλοι μας κοροϊδεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Αντιπρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας Τραυλός Σωτήρης μόλις πλησίαζε η ώρα να συζητηθεί ο Απολογισμός εξαφανίστηκε από το ΔΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αδίστακτοι άνθρωποι για δόξα, εξουσία και χρήμα. Δάσκαλε πρόσεχε για τη ζωή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Λάκια Στούπα και Δήμαρχε Αποστολάκη για γήπεδο στη Βόνιτσα έχετε χρήματα, για τη Κατούνα δεν έχετε. Μας δουλεύετε σε ψηλό γαζί. Εσύ Σωτήρη τι λες , Εσύ Αθηνά τι λές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν είναι όλα νόμιμα Παντελή όπως μας έλεγες. Τώρα τι θα πεις; Σε ψηφίσαμε και μας έκανες ρεζίλι από σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μείζονα Αντιπολίτευση δεν υπάρχει στο Δήμο. Θύμιο Φερεντίνο κάλυψες όλες τις παρανομίες. Μαζί με τον Αποστολάκη χθες στο Συμβούλιο περάσατε στην ιστορία. Τελειώσατε πολιτικά. Όταν σου λένε οι ίδιοι το ποσό της παρανομίας είναι μικρό και συ δεν αντιδράς, άκουσε το τραγούδι του Παπακωνσταντίνου με τίτλο και το ντέρμπι ήταν στημένο και από πριν......και πήγαινε σπίτι σου. Συνδημότες προβληματιστείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Απειλούν, βρίζουν, συκοφαντούν, τρομοκρατούν για τον απλούστατο λόγο ότι δεν μπορούν να σταθούν πουθενά. Βοά ο κόσμος εις βάρος τους για τις πράξεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λάκια Στούπα σύμφωνα με το ήθος που λες ότι έχεις για πάρε θέση στο εξής. Εκείνον που παραδέχεται δημοσίως ότι διέπραξε μια παρανομία ή εκείνον που δημοσίως τη κριτικάρει μέμφεσαι; Μήπως εξαρτάται σύμφωνα με τις αξίες σου από το χρηματικό ύψος αν είναι χαμηλό ή υψηλό; Πάντως όλα αυτά συμβαίνουν επί Αντιδημαρχίας Οικονομικών Θεοδώρου Στούπα και δεν μιλάς καθόλου. Πάντως τα ψήφησες χθες. Τι ακριβώς συμβαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο κ. Τριαντακωνσταντης εχει λεει απο το 2013 που ασχολειται με τα θεματα. Μονο που ασχολουνταν μονος του χωρις να αναρτει τιποτα και πουθενα αλλα ουτε να ενημερωνει τον κοσμο. Ξαφνικα τον επιασε εδω και περιπου δυο χρονια και βγαζει τα αρθρα στο παρον site και "θεωρειται" ηρωας. Που ειναι τα τιμολογια που κουνουσε για την τωρινη αντιπολιτευση και ελεγε οτι θα τα βγαλει στη φορα? Που ειναι οι αναρτησεις στη διαυγεια της αντιπολιτευσης που ελεγε οτι θα τα δει ο κοσμος? Μηπως σημαινουν κατι ολα αυτα? Γιατι δεν ανεφερε οτι τα εξοδα του Κεντρου κοινωνικης μεριμνας απο 1.300.000 που ειχε φτασει με τους προηγουμενους, κατεβηκε στις 800.000 το 2015? Δεν σημαινει τιποτα αυτο? Και ποσα πραγματα,ζημιες,διορθωσεις,κατασκευες και αγορες για τους παιδικους σταθμους και οχι μονο εχουν γινει? Οσον αφορα την κ. Πανταζη, καταλαβετε το ασχετοι δεν εχει αναγκη η κοπελα ουτε ο πατερας της απο 800.000 ευρω. Αλλα η ζηλια βγαζει ματια. Πατε πισω την προηγουμενη τετραετια να δειτε ποιο βιβλιοπωλειο, συγγενης δημοτικου συμβουλου και προεδρου δουλευε κατα ογδοντα τοις εκατο στη Βονιτσα?. Που ηταν ο κ. Τριαντακωνσταντης να ενημερωσει τον κοσμο? Μηπως στον κοσμο του? Αλλα ο κ. Σολδατος δεν τον εβαλε ποτε σε κουβεντα οσες φορες κι αν πηγε στο Δημαρχειο. Οι δημοτικοι συμβουλοι της πλειοψηφειας τρεχουν ολη μερα να τακτοποιησουν τα ατακτοποιητα που παρελαβαν και χωρις μισθο γιατι πιστευουν οτι μπορουν να γινουν πολλα πραγματα. Τα καλα ομως δεν τα αναφερει κανεις. Ο κ.Τριαντακωνσταντης δεν ρωταει για τα καλα,ξερει μονο να ζαλιζει με τους νομους. Ετσι αναφεροσασταν και στον συγχωρεμενο αντιδημαρχο, κ. Τσακαλη που ηταν ενας αξιος και υπερκινητικος ανθρωπος. Ετρεχε για ολα και εν τουτοις μονο σχολια και υβρεις ξερατε ολοι εσεις οι κριτες, που πρεπει να κρινετε πρωτα τους εαυτους σας και μετα τους αλλους. Αδιστακτοι λοιπον ειστε εσεις που καθημερινα πιανετε τον καθενα στο στομα σας χωρις ελεος και χωρις να γνωριζετε πολλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κυρία με αρχικά Γ.Π
    Χαίρομαι που διαβάζετε τα άρθρα μου. Μόνο που δεν πρέπει να τα διαβάζετε από το 2013. Ανατρέξτε λοιπόν στην ιστοσελίδα ετούτη, σε άλλες ιστοσελίδες και εφημερίδες που δημοσιεύουν τα άρθρα μου και θα δείτε ότι σύμφωνα με τις θέσεις μου, έκανα εξ ίσου κριτική και στη προηγούμενη δημοτική αρχή. Συνεπώς με αδικείτε μια φορά.

    Το γραφείο του κ Σολδάτου το επισκέφθηκα μια και μοναδική φορά μαζί με 3 άλλα άτομα και συζητήσαμε θέματα του Κέντρου Υγείας της Βόνιτσας. Ουδέποτε άλλη φορά επεδίωξα συνάντηση με το κ Σολδάτο συνεπώς με αδικείτε δεύτερη φορά.

    Σεβόμενος την έρευνα που διεξάγει η αρμόδια ελεγκτική Αρχή σήμερα δεν θα γράψω τίποτε παραπάνω κατά συνέπεια και για την Αντιδήμαρχο κ Πανταζή. Σε μέλλοντα χρόνο, Θεού θέλοντος, θα δημοσιεύσω πόσα πέρασα από το 2013 μέχρι σήμερα.

    Το υπονοούμενο περί ζήλειας το αντιπαρέρχομαι ως ανάξιο σχολιασμού. Είναι συναίσθημα άγνωστο σε μένα. Τούτο αποδεικνύεται από το γεγονός ότι μόλις ανέλαβε τα καθήκοντα της , ευχήθηκα καλή επιτυχία, τις έδωσα το τηλέφωνο μου και τις είπα σε οτιδήποτε κρίνεις ότι μπορώ να φανώ χρήσιμος είμαι στη διάθεση σου. Μπορείτε να τη ρωτήσετε. Επιπρόσθετα σας πληροφορώ δεν με ενδιαφέρουν τα αξιώματα και οι καρέκλες.

    Αγαπητή μου κυρία δεν κάνουμε κριτική σε πρόσωπα , κάνουμε κριτική σε πράξεις, παραλήψεις, λάθη της Αντιδημάρχου κ Πανταζή. Ο λόγος είναι απλός. Οι αποφάσεις της Αντιδημάρχου καλές ή κακές επηρεάζουν τη ζωή όλων μας. Με τη Παναγιώτα δεν έχω απολύτως τίποτε .Της Αντιδήμαρχου κ Παναγιώτας Πανταζή τις πράξεις θα κριτικάρω και ουδείς μπορεί να μου το απαγορεύσει. Συνεπώς με αδικείτε τρίτη φορά.

    Αν και γράφετε με τα αρχικά σας Γ.Π( γιατί άραγε;) είστε εύκολα αναγνωρίσιμη.

    Αυτός ο όμορφος τόπος κυρία μου έχει μείνει πολύ πίσω. Η αγωνία μου και ο αγώνας μου χωρίς καμία ιδιοτέλεια ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. Είτε θέλουν , είτε όχι κάποιοι, Ο ΤΟΠΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ. Για το θέμα αυτό αγωνίζομαι, για να μην είναι κομμάτια της Βόνιτσας και των άλλων χωριών όπως τα άφησα το 1976 που ήμουν μαθητής και επί τέλους να πατήσουμε πάνω στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας και να μπούμε σε τροχιά ανάπτυξης. Ελπίζω να συμφωνείτε. Αν όχι δικαίωμα σας.
    Φιλικά
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πρωτον, το ποσο για την κ. Πανταζη ηταν 800,00 ευρω κι οχι 800.000,00 ευρω, εγινε λαθος εκ παραδρομης. Δευτερον, δεν ειμαι κυρια οσο κι αν σας φαινεται παραξενο, προσεξτε μην κανετε λαθος. Τριτον, ετσι νομιζετε οτι θα παει μπροστα αυτος ο τοπος? Βγαζοντας στο Ξηρομερο news το οτιδηποτε θεωρειτε εσεις κακο, για να δινετε τροφη στον καθε ανιδεο να σχολιαζει και να βριζει? Και μπορει στην ουσια να μην ειστε και καλα πληροφορημενοι. Οσον αφορα τη ζηλια δεν αναφερομαι σε εσας, αλλα σε αυτους που αντι να προσφερουν στην κοινωνια, ασχολουνται με υβρεις και κακιες.
    Ξερετε πολυ καλα οτι το κρατος δε στηριζει καθολου τους Δημους και σε τιποτα. Τις καλες εποχες θα μπορουσαν να εκμεταλευτουν πολλα για τον τοπο. Ο τοπος πρεπει να παει μπροστα, συμφωνω μαζι σας. Ηδη εχουν μπει καποια θεματα σε καλες βασεις. Προτεινετε λυσεις που να ειναι εφικτες κι εσεις και εμεις οι πολιτες κι αφηστε τη μιζερια. Και που ξερετε μπορει καποια στιγμη να τα πουμε κι απο κοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κυρία Γ.Π ο Κώστας που λέει να τηρούνται οι νόμοι έχει άδικο και δίκιο έχει η Παναγιώτα και οι άλλοι που τους παραβίασαν; Ειλικρινά έχετε απύθμενο θράσος. Κώστα άστους να λένε ότι θέλουν. Είμαι σίγουρος ότι θα βγάλεις όλα στην επιφάνεια. Μην τους φοβάσαι, είναι σε πλήρη πανικό και για αυτό δεν ξέρουν ούτε τι κάνουν, ούτε τι λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μέσα από τα άρθρα μου έχω προτείνει λύσεις για όλα τα θέματα που αφορούν και τις τρεις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας. Με δική μου αίτηση έγινα μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης. Στη πρώτη συνεδρίαση της ο Πρόεδρος της Αντιδήμαρχος κ Στούπας παρουσία του Δημάρχου κ Αποστολάκη μου αφαίρεσε το λόγο. Φυσικά δεν ξαναπήρα μέρος.
    Σε μια σειρά από άρθρα στην ιστοσελίδα ετούτη, σε άλλες ιστοσελίδες, σε εφημερίδες που έγραφα άρθρα ( Ακαρνανικά Νέα) και γράφω άρθρα( Παλμός) θα βρείτε πολλές προτάσεις μου για τη Δημοκρατία, την οικονομία, την ανάπτυξη κλπ.
    Τα άρθρα μου σκέπτομαι να τα δημοσιεύσω και με άλλο τρόπο συγκεντρωμένα. Δεσμεύομαι ότι θα σας χαρίσω ένα βιβλίο να τα διαβάσετε. Μετά χαράς ανταποκρίνομαι στην επιθυμία σας να πιούμε ένα καφέ και να κουβεντιάσουμε. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.
    Μέσα από τις διαφορετικές απόψεις έρχεται η σύνθεση και το καλό αποτέλεσμα. Φυσικά καλοπροαίρετα και με προϋπόθεση ότι η πολιτική είναι σοβαρή υπόθεση και προσφορά.
    Φιλικά
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο