Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΒΟΝΙΤΣΑ: Σκέψεις με αφορμή αιτήσεις Καταστηματαρχών για μείωση οφειλών απο καταλόγους ύδρευσης

      Με αφορμή τις αιτήσεις Καταστηματαρχών της παραλίας στη Βόνιτσα για μείωση οφειλών απο καταλόγους ύδρευσης, ενας αγανακτισμένος Βονιτσάνος μας γράφει: 

      Τα πιο ακριβά ανταποδοτικά τέλη πληρώνουν οι Βονιτσιάνοι σε σχέση με όλες τις όμορες πόλεις, όπως το Αγρίνιο, τη Πρέβεζα, τα Ιωάννινα.  Φτάνουν μέχρι το διπλό.
   Ο Δήμος της Βόνιτσας ισχυρίζεται ότι τα έξοδα είναι πολλά και τα έσοδα λίγα. Η σχέση των εσόδων και των εξόδων ορίζεται και διαχειρίζεται αποκλειστικά από τον Δήμο.
    Τα εντάλματα για την λειτουργία των εγκαταστάσεων της ύδρευσης-αποχέτευσης είναι ανεξέλεγκτα. Για κάθε δίσπιστον αρκεί να διαβάσει τα στοιχεία των ενταλμάτων που δημοσιεύει ο Τριαντακωσταντής.
   Τα έσοδα είναι περιορισμένα. Τα καταστήματα της παραλίας πουλάνε το νερό για θησαυρό και ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ δεν έχουν πληρώσει. Πέρσι ένα κατάστημα της παραλίας έβαλε ταμπέλα για δωρεάν ντούζ στους πελάτες του. Ο Δήμος  σε κάθε συμβούλιο ψηφίζει μειώσεις στις οφειλές  της ύδρευσης και αποχέτευσης.
       Ο Δήμος φοβερίζει τα νοικοκυριά ότι θα κόψει το νερό. Διαδίδει ότι για το πρόβλημα της ύδρευσης φταίει η κάθε γριά που έχει τέσσερες ντοματιές. Κλείνουμε τα μάτια για την ακαταλόγιστη κατανάλωση του νερού στη μαρίνα της Βόνιτσας. Εκεί  καθημερινά πλένουν τα κότερα και το κ@λο τους.  Λένε ότι δεν πληρώνουν ούτε ένα σέντς. 
   Η γριά να στερείται το νερό και το κάθε ξέκ@λο να το χαίρεται.

ΕΝΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΝΟΣ

5 σχόλια:

  1. τα μόνα θύματα είναι οι συνεπείς στις οφειλές τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άνοιξαν τον Ασκό του Αιόλου. Έσπειραν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες. Η πρώην και η νυν Δημοτική Αρχή δεν εισέπρατταν χρόνια τώρα για να κερδίζουν τις εκλογές. Πάνω από 6.000.000 ευρώ είναι οι οφειλές όπως ειπώθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο.Αν έχουν το πολιτικό θάρρος ας δημοσιεύσουν ονόματα, ποσά και από πότε έχουν να πληρώσουν. Τότε πολλοί αιρετοί που τους καλύπτουν και πολλοί Δημότες που διάγουν ζωή χλιδάτη με τα λεφτά της φτωχολογιάς θα πάνε να κρυφτούν. Έτσι δεν είναι Σολδάτο- Φερεντίνο και Αποστολάκη- Στούπα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με μια προκλητική απόφαση διέγραψαν τις οφειλές Δημοτών από τα παλιά Σκλάβαινα με το ψεύτικο επιχείρημα ότι είχε να πάει νερό 10 χρόνια και τα ρολόγια έγραφαν αέρα. Η αλήθεια είναι ότι στα παλαιά Σκλάβαινα πάντα πήγαινε και πηγαίνει νερό και μάλιστα Κορπής . Έξω δε από τη δεξαμενή πότιζαν και ποτίζουν τα ζώα . Ένας που διέγραψαν τα χρέη του ,είναι ο πατέρας Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας. Απόφαση καθαρά συναλλαγής. Τους το υποσχέθηκαν προεκλογικά. Πήραν τους ψήφους και διέγραψαν τα χρέη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αφου ο δημαρχος τακτοποιησε το στεγαστρο στον δημοτικο χωρο μπροστα στην πλατεια δημαρχειου να μην του χαρισει και το νερο;μιση δουλεια θα κανουμε.αντε να του δωσουμε και καμμια απολυμανση στα σχολεια.και κανα εξτρα καφε στις εκδηλωσεις......τι τωρα να κοροιδευομαστε μεταξυ μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μία είναι η λύση, να βεβαιωθούν τα χρέη στην Εφορία. ΟΛΑ τα χρέη Και να εξετάσει ο δήμος τη νομική δυνατότητα να πάρει πίσω τις άδειες λειτουργίας των καταστημάτων. ΜΟΝΟ έτσι θα μπορεί να μιλάει για ισονομία. Ας αφήσουν τα τερτίπια και τις δικαιολογίες και τις φοβέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο