Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γ. Καπάκης στις πλημμυροπαθείς περιοχές στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου


        Ολοκληρώθηκε χθες  η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Γιάννη Καπάκη σε σημεία της πόλης του Μεσολογγίου καθώς και σε περιοχές, όπου επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σαββάτου.
     Ο κ. Καπάκης συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Νίκο Καραπάνο, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αγ. Κότσαλο, τους αντιδημάρχους Σ. Καρβέλη, Σπ. Διαμαντόπουλο και Γ. Καραπαπά, τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ Γ. Κοντογιάννη καθώς επίσης τον πρόεδρο της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Α. Σκαρμούτσο..........



 ....επισκέφθηκε χώρους αντλιοστασίων, οικίες, εργασιακούς χώρους και επιχειρήσεις, διαπιστώνοντας τα σοβαρότατα προβλήματα που προκάλεσαν τα χθεσινά έντονα καιρικά φαινόμενα.
   Στον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, επισημάνθηκε από τους εκπροσώπους του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου η επιτακτική ανάγκη άμεσης αποζημίωσης των πληγέντων από την καταστροφή, αλλά και η αναγκαιότητα αποκατάστασης των ζημιών που έχουν προκληθεί σε βασικές υποδομές.
  Σήμερα το πρωί, ξεκινά στο χώρο του Τρικούπειου Πολιτιστικού Κέντρου η υποβολή αιτήσεων για την παροχή κοινωνικής προστασίας από τους δημότες που έχουν υποστεί καταστροφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο