Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης στον ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας απο το Δήμο Ξηρομέρου

 

       Πρόσφατα στις αρχές Οκτώβρη το υπουργείο Εσωτερικών προχώρησε με υπουργική απόφαση Μπαλάφα και ενέκρινε πίστωση στο Δήμο Ξηρομέρου 80.000 ευρώ, για πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών που προκλήθηκαν απο θεομηνίες. 
   Αμέσως ο Δήμος Ξηρομέρου, στη συνεδρίαση 14.10.2016 μόλις έγινε η αποδοχή της πίστωσης των 80.000 ευρώ, με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου αποφάσισε τη χρηματοδότηση του ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας με το ποσό των 24.800 ευρώ για να γίνει η αποκατάσταση των ζημιών στο αντλιοστάσιο. 

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Χρυσοβίτσας Γιάννης Χρόνης αμέσως μετά την απόφαση δήλωσε:

     "Ευχαριστώ τον Δήμαρχο Ερωτόκριτο Γαλούνη, ο οποίος ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα μας για ενίσχυση του ΤΟΕΒ, κάνοντας «πράξη τις δεσμεύσεις του», τηρώντας έτσι την υπόσχεση που μας είχε δώσει στη συνέλευση κατοίκων του χωριού μας......


     Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο, ο δήμαρχος εισηγήθηκε προς συζήτηση το θέμα της ενίσχυσης του ΤΟΕΒ και το οποίο ψηφίστηκε ομόφωνα απο όλους τους δημοτικούς συμβούλους, ώστε να επισπευτούν οι διαδικασίες για συνέχεια της λειτουργίας του ΤΟΕΒ προς όφελος των αγροτών και της αγροτικής οικονομίας της περιοχής μας.
    Να θυμίσω ότι το ΤΟΕΒ Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου, λειτουργεί από το έτος 1993, με έδρα την Τοπική Κοινότητα Χρυσοβίτσας, αρδεύει έκταση 5.300 στρεμμάτων και εδώ και 5 χρόνια δεν λειτουργεί με τραγικές συνέπειες για τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής μας, των οποίων τα κτήματα παραμένουν ακαλλιέργητα.
        Τέλος να τονίσω ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική η ενίσχυση του ΤΟΕΒ, προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εργασίες στο αντλιοστάσιο για την επναλειτουργία του αρδευτικού το οποίο είναι καθοριστικής σημασίας έργο για τους αγρότες της περιοχής μας αλλά και για την ανάπτυξη του τόπου μας".

7 σχόλια:

  1. se pio antliostasio? se auto pou egkataliftike ola auta ta xronia? se auto pou to klepsan? pies zimies? apo tis theominies h apo tin parakmi? pios dimos ? autos pou den proxorise tis kartobanes? nai mallon se auto to toeb se auton ton dimo
    u.p.
    ta sas euxaristoume pio megala na fenonte

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαϊνά ξυπνά ο πρόδρομος πεθαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηθελαν και τα επαθαν στο τοεβ και οι αγροτες γιατι γινονταν κατασπαταληση νερου και χρηματων νομιζοντας μια ζωη θα τους χρηματοδοτει το κρατος οι διοικουντες κανενα καλο κουμαντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΡΙΜΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΤΟΕΒ . ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣασ και οχι μονο δεν ειναι η πρωτη φορα που χρηματοδοτουντε για τον ιδιο λογο.ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΡΙΜΑ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ. ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΤΟΕΒ . ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ - ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΟΒΙΤΣασ και οχι μονο δεν ειναι η πρωτη φορα που χρηματοδοτουντε για τον ιδιο λογο.ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΝΙΑΖΕΙ ΟΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΝ ΛΑΙΝΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ 12-57 Βέβαια ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΕ ΠΟΙΑ ΑΡΜΟΔΙΌΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΊΝΕΙ ΛΕΦΤΆ ΣΤΟ ΤΟΕΒ; ΕΊΝΑΙ ΕΝΤΕΛΏΣ ΠΑΡΆΝΟΜΗ Η ΑΠΌΦΑΣΗ ...... ΌΤΑΝ ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΌΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΨΗΦΊΣΑΤΕ ΑΠΛΆ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΈΧΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ ΜΙΑ ΖΩΉ. ....... ΣΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΠΑΤΆΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο