Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

Κατάμεστη η αίθουσα στην παρουσίαση του βιβλίου του Διονύση Σπ. Μπερερή: «ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ» στην Αθήνα




     Με μεγάλη προσέλευση κόσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου του Διονύση Σπ. Μπερερή «ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ» που συνδιοργάνωσαν οι εκδόσεις Αιτωλοακαρνανικός Τύπος και η Αιτωλική Πολιτιστική Εταιρεία
      Η εκδήλωση έγινε απόψε το βράδυ Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016 στην αίθουσα Λόγου και τέχνης στη «Στοά του Βιβλίου» στην Αθήνα (Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου) και χαρακτηρίστηκε από την ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση στην οποία παρευρέθηκαν άνθρωποι του πνεύματος και της τέχνης καθώς και γνωστές προσωπικότητες τόσο της Αθήνας, του Μεσολογγίου όσο και της Αιτωλοακαρνανίας.......



    Το βιβλίο είναι αποτέλεσμα σπουδαίας έρευνας του συγγραφέα και παρουσιάζει κατά χρονολογική σειρά, όλους τους διατελέσαντες δημάρχους του Δήμου της Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, από το 1836 μέχρι και σήμερα. Όλοι οι εισηγητές εξήραν το συγγραφικό εργο του Διονύση Σπ. Μπερερή μίλησαν για την καλύτερη παρακαταθήκη και μια πολύτιμη καταγραφή εντελώς σπάνια που θα αποτελέσει σπουδαία παρακαταθήκη για τους νεώτερους.
        Η εκδήλωση άρχισε με σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου Μεσολογγιτών Αττικής Αντιστρατήγου ε.α., Γεωργίου Αντύπα και στη συνέχεια σε ένα μεγάλο ακροατήριο με Συντονιστή της παρουσίασης τον πανεπιστημιακό καθηγητή Παναγιώτη Κοντό μίλησαν για το βιβλίο, οι: Σπ. Βλαχόπουλος, καθηγητής της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Παν. Σόμπολος, δημοσιογράφος, πρώην Πρόεδρος ΕΣΗΕΑ και Βασ. Ταλαμάγκας, δημοσιογράφος, Γεν. Δ/ντής Ειδήσεων της ΕΡΤ.
    Στο τέλος ο συγγραφέας Διονύσης Σπ. Μπερερής ευχαρίστησε όλους τον βοήθησαν με τη παροχή των απαραίτητων στοιχείων, τους ομιλητές, τους συνδιοργανωτές καθώς και τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους στην εκδήλωση.
Συγχαρητήρια σε όλους, καλοτάξιδο το βιβλίο.... 































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο