Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Λ. Αυγενάκης από Αγρίνιο: «Η Ν.Δ. θα κερδίσει τις εκλογές με κανόνες ειλικρίνειας»

         Πραγματοποιήθηκε χθες, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, η εκδήλωση της ΝΟΔΕ της Νέας Δημοκρατίας, με θέμα «συμφωνία Αλήθειας με τους Αγρότες» και κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος κ. Λευτέρη Αυγενάκη.
     Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Επικρατείας του κόμματος Βασίλης Οικονόμου που περιοδεύει από χθες στην Αιτωλοακαρνανία,  ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Κ. Καραγκούνης, ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου, ο σύμβουλος του Κυριάκου Μητσοτάκη σε θέματα επιχειρηματικότητας Σπήλιος Λιβανός, πολιτευτές, στελέχη της Ν.Δ., εκπρόσωποι του αγροτικού και κτηνοτροφικού τομέα........



   Τη βεβαιότητά του για νίκη της Ν.Δ. στις επόμενες εκλογές εξέφρασε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ. Αυγενάκης, μια νίκη που θα σηματοδοτήσει, όπως είπε, μια νέα εποχή στα πολιτικά δρώμενα.
«Επειδή σε λίγο διάστημα θα έχουμε εκλογές και αυτό  είναι αυτονόητο , όπως βέβαιο είναι ότι θα τις κερδίσουμε, είναι επίσης βέβαιο ότι,  με στόχο μια ισχυρή κυβέρνηση με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη , οι εκλογές αυτές θα κερδηθούν με ρεαλιστικούς όρους, με κανόνες ειλικρίνειας και με πολύ δουλειά. Σας καλούμε έναν προς έναν, να βοηθήσετε αυτή την προσπάθεια, να βοηθήσετε τη Ν.Δ., τη ίδια τη χώρα σας, τη δική σας οικογένεια, την επιχείρησής σας. Θέλουμε τις ιδέες σας, τις σκέψεις σας, καμία πρόταση δεν περισσεύει. Σας υπόσχομαι ένα πράγμα : δεν θα φύγετε από εδώ με την εντύπωση ότι «και αυτοί πολλά μας τάζουν». Αυτό δεν θα το δώσουμε. Θα πάμε μέχρι εκεί που μπορούμε, μέχρι εκεί που μπορούμε να φτάσουμε την επόμενη μέρα. Μεγάλες υποσχέσεις δεν θα ακούσετε από τη Ν.Δ. Και το μοναδικό ίσως καλό που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι αυτό: ότι οδήγησε στην ωρίμανση της κοινωνίας. Διαφορετικά θα ήμασταν ακόμη στη φάση της «μιας ωραίας κουβέντας, μιας εξαιρετικής ομιλίας, που θα ήταν ικανή να μας οδηγήσει στον λάθος δρόμο. Σήμερα κουβέντες καθαρές. Δεν επαναπαυόμαστε στη δημοκοπική υπεροχή της Ν.Δ. Είμαστε εδώ, δίπλα σας, μία γροθιά», είπε κλείνοντας την ομιλία του.

http://www.agriniopress.gr/

















1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο