Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Aνοικτή επιστολή του Παναγιώτη Στάϊκου προς τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την επίθεση των ΜΑΤ με χημικά στους συνταξιούχους

Ανοιχτή επιστολή
Προς τον Πρώην Πρωθυπουργό κύριο Αλέξη Τσίπρα.
Κύριε Τσίπρα

        Για μένα πάψατε να είστε Πρωθυπουργός της Πατρίδας μου, όχι από την στιγμή  που δώσατε εντολή ως Κυβέρνηση στα ΜΑΤ να ψεκάσουν με χημικά και να κτυπήσουν με τα γκλόπ τους συνταξιούχους, όταν πήγαν να διαμαρτυρηθούν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, αλλά όταν με το κλείσιμο των Τραπεζών και τα Capital Controls, τους εξευτελίσατε να περιμένουν σε ατελείωτες ουρές έξω από τις Τράπεζες για να πάρουν 20 και 40 Ευρώ, παραπέμποντας σε Τριτοκοσμικές Εικόνες, κάνοντας παράλληλα ανεπανόρθωτη  ζημιά στην Εθνική Οικονομία.
       Αλήθεια κύριε Τσίπρα πιστεύατε, ότι με το να φοράτε το πανάκριβο Armani κουστούμι σας χωρίς γραβάτα, μαζί με το άλλο το νούμερο Υπουργό σας με τα παρδαλά πουκάμισα, πως είσαστε πραγματικοί Αριστεροί, οι οποίοι υπηρετούσατε την Χώρα και τον Λαό της;......



      Αλήθεια κύριε Τσίπρα  πιστεύατε, πως αντί να υπογράφατε αμέσως μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015 (οι οποίες βέβαια ήταν καταστροφικές) την τότε υπάρχουσα συμφωνία, πως με τις ψευτομαγκιές σας και τα ψευτονταηλίκια σας, μαζί με τον παρδαλό Υπουργό σας, θα τρομάζατε τον Σόϊμπλε και τους άλλους Ευρωπαίους και θα χόρευαν στον ρυθμό των νταουλιών, που θα τους κτυπούσατε;
Αποτέλεσμα αυτού;

    Οδηγηθήκατε με τα αυτιά κατεβασμένα (για να μην ειπώ με κάτι άλλο) και με κλειστές τις τράπεζες σε μια καταστροφική συμφωνία, η οποία μαζί τα Capital Controls,αποτελείωσαν την Χώρα.
     Νομοτελειακό αποτέλεσμα όλων αυτών, οι καταστροφικές αυξήσεις φόρων και ασφαλιστικών εισφορών, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα το κλείσιμο πολλών επιχειρήσεων και την φυγή στο εξωτερικό διαπρεπών  επιστημόνων με λαμπρά βιογραφικά, αφού με τον άθλιο ασφαλιστικό και φορολογικό Νόμο των Ανεκδιήγητων Κατρούγκαλου-Τσακαλώτου θα έπρεπε να πληρώνουν το 85% του εισοδήματος τους  σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές.
    Έτσι και ο γιός μου, ο οποίος είχε και εδώ πολύ καλή δουλειά, αλλά θα του παίρνατε εσείς το 85% του εισοδήματος του, έχοντας ένα πλούσιο βιογραφικό, αφού εκτός από Γιατρός Εργασίας, μιλάει και γράφει άπταιστα (4) τέσσερες ξένες γλώσσες, έχει κάνει MBA Διοίκησης Μονάδων Υγείας, έχει προϋπηρεσία ως Δ/ντής σε μεγάλο όμιλο του κλάδου, έχει κάνει μετεκπαίδευση σε επείγοντα περιστατικά στην Ελβετία και πριν από λίγο καιρό πήγε στην Γαλλία με την γυναίκα του (η οποία είναι Ακτινολόγος) και τις (3) τρείς κόρες του και λαμβάνει πολύ καλές αποδοχές και ζουν ζωή άνετη και ευτυχισμένη.
    Αλήθεια εσείς κύριε Τσίπρα τι Επιστημονικό Βιογραφικό έχετε και πόσες ξένες γλώσσες μιλάτε και γράφετε;
    Μήπως περιμένετε να σας συγχωρήσω εγώ προσωπικά, γιατί τα εγγονάκια μου ξενιτεύτηκαν εξ αιτίας  των δικών σας τσαρλατανισμών και του ανεκδιήγητου θιάσου σας;
       Έτσι λοιπόν τα παιδιά  με τα λαμπρά βιογραφικά, στα οποία δεν μπορούσατε να τους στείλετε τα ΜΑΤ, σας γύρισαν την πλάτη και δεν καταδέχτηκαν ούτε να φτύσουν τον Θίασο σας και τώρα διαπρέπουν στο εξωτερικό.
      Εσείς όμως βρήκατε αδύναμο κρίκο ταλαιπωρημένους συνταξιούχους, στους οποίους αφού πρώτα  πετσοκόψατε τις πενιχρές πλέον συντάξεις τους, δώσατε και εντολή στα ΜΑΤ να τους ξυλοφορτώσουν και να τους στραβώσουν με τα Χημικά.Ή μη μας πείτε,πως τα ΜΑΤ έδρασαν χωρίς εντολή;
     Εάν είχαν δράσει χωρίς εντολή, έπρεπε να ξηλώσετε επί τόπου τους υπεύθυνους.
      Εάν όμως υπήρχε εντολή, που έτσι φαίνεται πως ήταν, θα έπρεπε  και μάλιστα  σε Αριστερή Κυβέρνηση, ο Πρωθυπουργός της να απέπεμπε αμέσως τον αρμόδιο Υπουργό ή να είχε παραιτηθεί  ο ίδιος. Αλλά αυτά φαίνεται πως είναι ψιλά γράμμα τα για εσάς.!!!!
    Αλλά ξέρετε τι σχέση έχετε εσείς και ο Θίασός σας με την Αριστερά;
      Στο όνομα της Αριστεράς, ασελγήσατε στην Αριστερά και στον Ελληνικό Λαό, καταστρέφοντας την κοινωνία και την Χώρα.
      Γι αυτό πολλοί Πραγματικοί Αριστεροί προκειμένου να απαλλαγούν από εσάς, που τους εξαπατήσατε, δηλώνουν καθημερινά (όπως άλλωστε φαίνεται και στις δημοσκοπήσεις, οι οποίες τώρα δεν σας αρέσουν), ότι θα ψηφίσουν μαζικά Νέα Δημοκρατία (χωρίς απαραίτητα να συμφωνούν πολιτικά μαζί της, αλλά για να απαλλαγούν από εσάς).  
     Έτσι λοιπόν για όλα αυτά για μένα έχετε πάψει από καιρό, να είστε ο Πρωθυπουργός της  Χώρας.
       Εάν όμως εσείς επιμένετε, να κρατάτε με το ζόρι την καρέκλα σας, ενώ γνωρίζετε πολύ καλά, πως έχετε χάσει την λαϊκή νομιμοποίηση, το μόνο που θα καταφέρετε, εάν επιμείνετε να τελειώσετε την τετραετία και οι εκλογές να γίνουν το 2019, είναι να αποτελειώσετε την Χώρα και να κάνετε την Χρυσή Αυγή αξιωματική αντιπολίτευση, γιατί μέχρι τότε  σίγουρα θα είστε τρίτοι.!!!  
     Κλείνοντας κύριε Τσίπρα σας αφιερώνω εκείνο το υπέροχο τραγούδι: Οι μάγκες δεν υπάρχουν πια, τους πάτησε το τραίνο… 


Αστακός 5/10/2016
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ  

7 σχόλια:

  1. Εσείς Κε Σταϊκε με ποιον είστε;
    Με το ΠΑΣΟΚ με το ΠΟΤΑΜΙ με το ΚΚΕ Ή με την ΝΔ;
    Αρχισες να γλύφεις τώρα στα γεράματα Πάνο;
    Κάτσε στα αυγά σου γιατί θα φας τα μούτρα σου.
    Κοίταξε την υγεία σου γιατί αυτό προέχει για σένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παναγιωτη συγχαρητήρια για τα γραφομενά σου .και λίγα του σέρνεις΄μην μασάς τίποτα προχώρα
    οι έχοντες νουν καταλαβαίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω φίλε μου αν άρχισε να γλύφει,οπως γράφεις,μπορεί να είναι με οποιο κόμμα
    θέλει,δεν με ενδιαφέρει, αλλά λέει τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη.
    Ο Τσίπρας νόμιζε οτι το να είσαι πρωθυπουργός είναι το ίδιο με το να είσαι πρόεδρος
    του 15μελούς και να κάνει ότι γουστάρει χωρίς να πάρει είδηση ότι κουβαλάει στην πλάτη του όλη την ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε 11.25
    Εγώ μίλησα πολιτικά και σε αυτά δεν αντέτεινες τίποτα , αλλά με την γνωστή τακτική των θρασύδειλων ανώνυμων, εσύ μου επιτίθεσαι με προσωπικούς χαρακτηρισμούς και με ύβρεις.
    Ασφαλώς είμαι με όποιον μου γουστάρει, αφού έτσι καταλαβαίνεις, ακόμη και με τον διάβολο , αλλά πάντως με τον Θίασο του ΣΥΡΙΖΑ δεν είμαι.!!!
    Θα πρέπει να μάθεις να μην κρίνεις εξ’ ιδίων τα αλλότρια . Εγώ έχοντας κερδίσει την εκτίμηση και την αγάπη των συμπολιτών μου , ένεκα της οποίας έχω τεράστια επαγγελματική επιτυχία , δεν έχω ανάγκη τώρα στα γεράματα , όπως λες, να γλύψω καμιά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ,ΠΟΤΑΜΙ,ΚΚΕ , όπως φαίνεται πως είσαι μαθημένος εσύ και κάποιοι άλλοι όμοιοι σου , να γλύφετε κ..λους.!!!
    Εγώ πάντως σε προσωπικό επίπεδο μια χαρά περνάω με τον ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειδατε κανενσν αλλον να γραφει;;;Μπραβο Σταικε εισαι δυνατος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ο Τσίπρας και οι προηγούμενη πριν από αυτόν έκαναν στην Ελλάδα ότι και οι δημαρχοι που περασαν από το αστακό και το ξηρόμερο... τίποτα !!! έταξαν-έφαγαν- σηκώθηκαν και έφυγαν!!!
    ή μήπως ο Τσίπρας κάνει λάθει και οι δήμαρχοι που πέρασαν ήτα αλάνθαστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑ ΔΙΜΟΣΙΕΥΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΣΤΑΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο