Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ – Α.Ο. ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ 6-0

Ένα ευχάριστο απόγευμα Κυριακής πέρασαν οι φίλαθλοι των δύο ομάδων παρακολουθώντας την αναμέτρηση μεταξύ του ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ και του Α.Ο. ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ που έγινε σε φιλικά και  αθλητικά πλαίσια.......
Από την αρχή του αγώνα ο ΗΡΑΚΛΗΣ επέβαλε το ρυθμό του και με καλό ποδόσφαιρο και συνεχείς επιθέσεις «καθάρισε» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη του αγώνα  ο προπονητής του ΗΡΑΚΛΗ έκανε αλλαγές σκοπιμότητας για να δώσει ευκαιρίες και σε νέους παίκτες, με αποτέλεσμα να έχουμε δύο ακόμα γκόλ και ένα χαμένο πέναλτι. Η ομάδα του Αρχωντοχωρίου προσπάθησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά ο ΗΡΑΚΛΗΣ βρέθηκε σε καλή μέρα κι αυτό φάνηκε και από την εξαιρετική απόδοση όλων των παιχτών, αλλά και από το ευρύ σκορ του αγώνα. Τρία (3) γκολ πέτυχε ο Μπαρμαρούσης Δημήτριος και από ένα οι Τριάντης Σωκράτης, Κοτρότσος Γιώργος, Λιβάνης Πάνος. Ευχόμαστε ολόψυχα στην γειτονική ομάδα του Αρχοντοχωρίου να πραγματοποήσει τους στόχου της.
Για τον ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ έπαιξαν:
Ρηγάλος Γρηγόρης, Κουτσολάμπρος Δημήτρης, Λιβάνης Πάνος, Παπαζήσης Γιάννης, Ταφάνι Πίτερ, Αργύρης Αλέξης, Ξενάκης Αλέξης, Τζακώστας Σταύρος (Κολλιάς Παναγιώτης), Τριάντης Σωκράτης (Λιβάνης Γιώργος), Κοτρότσος Γιώργος (Λιβάνης Βασίλης), Μπαρμπαρούσης Δημήτρης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο