Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Με 3 προκρίσεις ο ΑΣ Θησέας Αιτ/νίας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα TaeKwonDo Παίδων και Κορασίδων



Ο κορυφαίος Αγρινιώτικος σύλλογος ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ με 3 προκρίσεις στο πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo παίδων - κορασιδων. 

     Ο ΑΣ Θησέας Αιτ/νιας συμμετείχε στην πρόκριση της νότιας Ελλάδας με συμμετοχή 1000 αθλητων όπου κατάφερε να πάρει 3 προκρίσεις με εκπληκτικές εμφανίσεις. Οι αθλητές για να προκριθούν έπρεπε να κερδίσουν όλους τους αγώνες για να περασουν την πρόκριση και να μπουν στους 8 καλύτερους οπου θα αγωνιστούν σε 2 εβδομάδες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα TAEKWON DO στην Χαλκιδα..........



   Η συνεργασία των αθλητών του συλλόγου με τον πρωταθλητή επί σειρά ετών και προπονητή τους Κακαρελη Νίκο όταν γίνεται σωστά φέρνει πάντα θετικά αποτελέσματα. 
     Τσιγκα Μαριτινα, Μπιτσικωκου Δήμητρα και Τσιγκα Αρετή κατάφεραν να προκριθούν με πολύ δυνατούς αγώνες στο  πανελλήνιο πρωτάθλημα και να δείξουν ότι είναι από τα  φαβορί των κατηγοριών τους. Οι αθλήτριες του συλλόγου αν και είχαν δυνατές κληρώσεις καταφεραν να κερδίσουν παίζοντας με ψυχή και πολύ υψηλή τεχνική δείχνοντας το υψηλό επίπεδο του συλλόγου αλλά και την κορυφαία δουλειά που γίνεται από τους δάσκαλους Αλέξιο-Νίκο Κακαρελη.  
      Στον αγώνα για την πρόκριση δεν τα κατάφεραν παρόλο που πραγματοποιησαν πολύ καλές εμφανίσεις οι αθλητές Καλτση Φαιη, Αλεξανδρόπουλος Θεόδωρος,  Τσιγκας Λεωνίδας. Το  ΔΣ του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο