Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΤΕΙΩΝ: Ανοιχτή Γενική Συνέλευση ενόψει του 2ου συνεδρίου

ΑΝΟΙΧΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

    Στο πλαίσιο των προσυνεδριακών συνελεύσεων η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΤΕΙΩΝ προσκαλεί μέλη, φίλους αλλά και κάθε πολίτη του τόπου μας στην ανοιχτή Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την ΠΑΡΑΣΚΕΥΣΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 18:30 το απόγευμα στην αίθουσα του Δημαρχείου Φυτειών.
      Στη Συνέλευση θα παραστεί ο Γραμματέας της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Αιτ/νίας και μέλος της Κ.Ε. Κώστας Ταφλανίδης.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΩΡΑ 18:30
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΥΤΕΙΩΝ

6 σχόλια:

  1. Τον φίλη ξέχασες να καλεσεις συνταξιουχε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πειτε τι όρε μαχαλιωτες;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να εφαρμοσουν αυτα που κατηγορουσαν με λυσσα οταν ηταν αντιπολιτευση πραγματικα το απολυτο δουλεμα της κοινωνιας. Δυστυχως για τον ΣΥΡΙΖΑ οι ελπιδες που καλλιεργησε με τις υποσχεσεις του, γυριζουν τωρα μπουμερανγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμμετέχω
    Συμμετέχεις
    Συμμετέχει

    Συμμετέχουμε
    Συμμετέχετε

    ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενώ άλλοι Συριζαίοι γράφουν: Η φάση (της διαρκούς προσαρμογής ΣΥΡΙΖΑ) στη πραγματικότητα, με τον τρόπο που «επιβλήθηκε», είχε πολλαπλές εσωκομματικές συνέπειες. Εκτός από τη διάσπαση, είχαμε και έχουμε αποστράτευση, απογοήτευση, γκρίνια, αδράνεια. Επίσης, η έλλειψη θεσμικής λειτουργίας έδωσε χώρο σε υπερβάσεις της δημοκρατικής κομματικής νομιμότητας και καταπάτησης των καταστατικά καθορισμένων συλλογικών διαδικασιών συμμετοχής στη λήψη των αποφάσεων.

    Στην πορεία προς τη διακυβέρνηση και κατά τη διάρκειά της μέχρι σήμερα, ούτε η επιλογή των βουλευτών, ούτε του επαγγελματικού στελεχιακού δυναμικού, ούτε η στελέχωση των ψηφοδελτίων στις εκλογές της ΤΑ και των Ευρωεκλογών, ούτε οι διορισμοί πολιτικών προσώπων σε θέσεις του κρατικού μηχανισμού, σε οργανισμούς και διάφορες διευθύνσεις έγιναν με αδιάβλητο, διαφανή και θεσμικό τρόπο. Δεν υπήρξε ουσιαστικά –και αυτό σε μεγάλη κλίμακα– δημοκρατική συναπόφαση.

    Επετηρίδα, παρέες, γνωριμίες, παραγοντισμός, προσωπικές διαδρομές, ιδιοτέλεια και αριστερός καριερισμός βγήκαν στην επιφάνεια. Αναδύθηκαν οι προσωπικές αδυναμίες του καθενός, γιατί το κόμμα δεν φρόντισε να προφυλάξει τους συντρόφους επιβάλλοντας μια από όλους αποδεκτή νομιμοποιητική διαδικασία… (Η κριτική δεν αφορά στα πρόσωπα, αλλά στον τρόπο).

    Η αδυναμία, ή η απροθυμία, για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή και δημοκρατική νομιμοποίηση των αποφάσεων στη βάση του συλλογικού κομματικού και κοινωνικού συμφέροντος, περιθωριοποίησε συντρόφους, αποψίλωσε το κόμμα από ενεργές παρουσίες και μείωσε τη συμμετοχή.....
    "Πάπαλα δηλαδή η συμμετοχή και η συναπόφαση" απ ότι γράφει ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο