Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Ακαρνανία: 12 συλλήψεις κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης

Σε 12 συλλήψεις προχώρησαν σήμερα το πρωί αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, στο πλαίσιο ευρείας αστυνομικής εξόρμησης για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας στην περιοχή. Οι συλλήψεις έγιναν σε Αγρίνιο, Αμφιλοχία, Εμπεσό, και Βόνιτσα.....

Ειδικότερα, συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Αγρινίου, ένας 35χρονος και μία 43χρονη, καθώς σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις και ένας 21χρονος Αλβανός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα. Από το Α.Τ. Αγρινίου, συνελήφθησαν ένας 40χρονος και μία 23χρονη, καθώς λειτουργούσαν καταστήματα χωρίς την απαιτούμενη άδεια λειτουργίας, ενώ για το ίδιο αδίκημα συνελήφθη και ένας 40χρονος στη Βόνιτσα από το τοπικό Α.Τ.
Από το Α.Τ. Εμπεσού, συνελήφθη ένας 42χρονος, ο οποίος πωλούσε ψωμί στερούμενος πιστοποιητικού υγείας, ενώ από την Τροχαία Αγρινίου, συνελήφθησαν τέσσερις άνδρες, ηλικίας 66, 23, 46 και 39 ετών, οι οποίοι οδηγούσαν δίκυκλα χωρίς δίπλωμα. Τέλος, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αμφιλοχίας, ένας 22χρονος υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα.
Εκτός αστυνομικής εξόρμησης, συνελήφθη το μεσημέρι στην Αμφιλοχία από την ΟΠΚΕ Ακαρνανίας, ένας ακόμη υπήκοος Αλβανίας 31 ετών, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα.
sinidisi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο