Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Ξέμεινε από δυνάμεις η Μεδεών Κατούνας και ηττήθηκε απο τον Μύτικα με 1-3 (ΦΩΤΟ)





    -Η επανεμφάνιση της Μεδεών Κατούνας, χωρίς προετοιμασία, μετά απο καιρό απραξίας, έδειξε ότι θα σύντομα θα είναι μια πολύ υπολογίσιμη ομάδα στην Β΄Κατηγορία και χαροποίησε όλους τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο να ξαναδούν μετά από μεγάλο διάστημα την ομάδα τους.
    -Το νέο Προσωρινό συμβούλιο ανέλαβε την ομάδα στα πρόθυρα της διάλυσης και κατάφερε μέσα σε μια εβδομάδα να κάνει όλες τις ουσιαστικές κινήσεις ώστε η ομάδα σήμερα να κατεβεί στο γήπεδο και να ανταποκριθεί στις δύσκολες απαιτήσεις του αγώνα.
   -Η Μεδεών προηγήθηκε με 1-0 και ηττήθηκε όταν "έμεινε" από δυνάμεις.

         Στο γήπεδο της Κατούνας σήμερα η Μεδεών έκανε την επανεμφάνισή της, με προπονητή τον βετεράνο Κώστα Χαντάκια και για περίπου 60′ οι Κατουνιώτες ήταν μέσα στη διεκδίκηση της νίκης, αφου προήγηθηκαν με 1-0 όμως δεν άντεξαν αφου έχουν μόνο μια εβδομάδα προπονηση στα πόδια τους και οι Μυτικιώτες πήραν τελικά τη νίκη με 1-3......



      Για την Μεδεών ήταν το πρώτο παιχνίδι εντός (εκτος εδρας δεν κατέβηκε) και με την απόδοσή της απέδειξε πως αξίζει περισσότερα και ότι θα πάει πολύ καλά στη συνέχεια.  
     Ο αγώνας διεξήχθη μπροστά σε πολλούς θεατές, που εμψύχωσαν τις προσπάθειες των παιχτών του Κώστα Χαντάκια και έδειξαν ότι η τοπική κοινωνία αγκάλιασε αμέσως την ομάδα.






















































2 σχόλια:

  1. Εικόνες γηπέδου που θυμίζουν εποχές 70-80 χρόνια πίσω. Ο Αντιδήμαρχος Λάκιας Στούπας θα το φτιάξει το κόκκινο Μάη. Να τον χαίρεστε . Ένα από τα πολλά ψέματα που σας είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H επιχείρηση σωτηρίας δεν είναι και τόσο "σωτηρίας" απ΄ ότι φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο