Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

O Ξηρομερίτης παραολυμπιονίκης Δημήτρης Μπακοχρήστος επέστρεψε στην Αθήνα

         Τον υποδέχθηκαν στην Αθήνα ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης, η αντιδήμαρχος Παναγιώτα Πανταζή, συγγενείς, φίλοι με χαμόγελα και χειροκροτήματα.

     Η ελληνική αποστολή που έλαμψε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο πάτησε και πάλι… Ελλάδα. Οι Παραολυμπιονίκες επέστρεψαν σπίτι τους έπειτα από τη «μαγική» τους παρουσία στη διοργάνωση.
     Η «γαλανόλευκη» αποστολή ήταν απολύτως επιτυχημένη στη Βραζιλία. Επιστρέφει με 13 μετάλλια, εκ των οποίων πέντε είναι χρυσά, τέσσερα αργυρά και τέσσερα χάλκινα.....



  Ο Δημήτρης Μπακοχρήστος,από το Μοναστηράκι της Βόνιτσας, ο οποίος ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στην άρση βαρών σε πάγκο, ανέφερε από την πλευρά του: «Ηταν ένας δύσκολος αγώνας, γιατί είχα κι έναν τραυματισμό, αλλά το παλέψαμε πολύ με τον προπονητή μου και καταφέραμε να κατακτήσουμε το χάλκινο μετάλλιο. Κάναμε μεγάλη προετοιμασία, δώσαμε τα πάντα για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

http://www.agriniotimes.gr/


6 σχόλια:

  1. Όσο και να προσπαθησετε εσείς της δημοτικής αρχής δεν παίρνετε τίποτα απο τη λάμψη του Δημήτρη..Συγχαρητήρια παιδί μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπη σας για το σχολιο σας!!!!Η Δημοτική αρχη δεν καπηλεύεται τη λαμψη του Δημήτρη...αλλα σε ολη την προσπάθεια του τον στηρίζει,γιατι για τη Δημοτικη αρχή ειναι συγχωριανός,φιλος και ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ και πανω απ'όλα ΗΡΩΑΣ.
    ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΝΤΑΖΗ
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μαζεύονται τα ασημαζευτα κύριοι. . Ντροπή σας για την κακό διαχείριση του δήμου και των χρημάτων των πολιτών. Χωρίς τιμιότητα και σεβασμό πως να καταλάβετε το αθλητικό πνεύμα και τα αθλητικά ιδεώδη κύριοι?
      Με εκτίμηση. Πρώην αθλητής.

      Διαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Δημήτρη, συγχαρητήρια στη Δημοτική αρχή που πίστεψε σε σένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημητρη εισαι ηρωας, μπραβο σου. Η Παναγια σου εδωσε τη δυναμη και σρ αξιωσε για τους κοπους σου. Ηθελα να ηξερα εσενα 12:55 δε σε συγκινει το μεταλλιο του παιδιου? Τι βγηκες να μας πεις για τη διαχειρηση του δημου? Μη συζητας, πριν η διαχειριση ηταν ολη διαφανη. Αντε πια επιτελους δε σεβεστε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απευθύνθηκα στην Παναγιώτα και στην καθε κυρια παναγιωτα που ειναι στο δημο.Γιατι αντι να επενδυσουν στον αθλητισμο κατασπαταλουν χρηματα σε προβατινες και πανηγυρια. Αυτο ακριβως λεω ανθρωπε μου οτι χρειαζομαστε παιδια σαν το Δημητρη που προβαλουν τον αθλητισμο. Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΜΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ. Ριξε μια ματια στα σχολεια των χωριων του δημου και θα καταλαβεις. Προφανως δεν υπηρξες ποτε σου αθλητης .

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο