Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ! Χάλκινος Παραολυμπιονίκης ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ, παρά τα όποια προβλήματα αντιμετώπισε τον τελευταίο καιρό με το χέρι του!

-ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΗ!
   -Συγχαίρουμε θερμά τον Δημήτρη Μπακοχρήστο για την σπουδαία παραολυμπιακή νίκη που μας χάρισε, κατακτώντας την τρίτη θέση του βάθρου, γεμίζοντας όλους τους Έλληνες χαρά και συγκίνηση.
   -Με μόνο μία ηρωική προσπάθεια στην κατηγορία των 54 κιλών της άρσης βαρών σε πάγκο  ο Δημήτρης Μπακοχρήστος στέφθηκε χάλκινος Παραολυμπιονίκης. Το λιοντάρι του Ξηρομέρου, λύγισε απο τα προβλήματα τραυματισμών στο χέρι, που τον ταλαιπωρούσαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

     Περήφανη όλη την Ελλάδα, την Αιτωλοακαρνανία, την Βόνιτσα και το Ξηρόμερο, έκανε ο σπουδαίος αθλητής Δημήτρης Μπακοχρήστος απο το Μοναστηράκι Βόνιτσας, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 54 κιλών στην άρση βαρών σε πάγκο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας. 
     Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, που ξεκίνησε το απόγευμα, ο ταλαντούχος αθλήτης από το Μοναστηράκι Βόνιτσας κέρδισε με το σπαθί του την «χάλκινη» τρίτη θέση, όμως το πρόβλημα στο χέρι, του στέρησε μια μεγάλη επίδοση αλλά και το χρυσό μετάλλιο.....


  
   Ο Έλληνας πρωταθλητής παρά τα όποια προβλήματα αντιμετώπισε τον τελευταίο καιρό με το χέρι του, κατάφερε να σηκώσει 162 κιλά και να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο της κατηγορίας.
      Ο Μπακοχρήστος σήκωσε 162 κιλά στην πρώτη του προσπάθεια ενώ οριακά δεν κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, αφού είχε δύο αποτυχημένες προσπάθειες στα 170 κιλά, όσα δηλαδή σήκωσε ο δεύτερος του τελικού, ο Κινέζος Γιαν Γουάνγκ, που όμως είναι βαρύτερος από τον Μπακοχρήστο και θα ήταν από κάτω του στην ισοβαθμία. 
    Χρυσός Παραολυμπιονίκης "στέφθηκε" ο Νιγηριανός Ρόλαντ Εζουρουίκε με νέο παραολυμπιακό ρεκόρ, αφού σήκωσε 200 κιλά.
     Ο Έλληνας πρωταθλητής είναι ο κάτοχος του πανελλήνιου ρεκόρ με 181 κιλά από το 2015 στο Καζακστάν.

5 σχόλια:

  1. ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑ9 Σεπτεμβρίου 2016 στις 11:30 μ.μ.

    ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣΟΥ
    ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΟΛΟΥΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ
    Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΦΘΑΣΗ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ
    ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ
    ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΜΥΑΛΑ ΜΠΕΣΑΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΑ ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΑ ΟΡΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟ ΒΑΤΟ
    ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΦΩΣΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤ ΕΥΘΕΙΑΝ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ......
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΣΥΜΑΘΗΤΕ ΣΟΥ
    ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ
    ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι και να πούμε είναι λίγο ένα μεγάλο μπράβο στον Δημήτρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπραβο χιλια μπραβο του.συγχαρητήρια σε ολους οσους τον στήριξαν .αυτοι ξερουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιμεναμε με αγωνια στις επτα να δουμε το Δημητρη ναι η Ερτ μας την εκανε. Δημητρη εκανες πολυ μεγαλη επιτυχια. Σηκωσες την ελληνικη σημαια ψηλα την ωρα που καποιοι αλλοι την κατεβαζουν. Ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ, ησουν αξιος. Σε ευχαριστουμε για αυτα που εχεις κανει. Εισαι παραδειγμα προς μιμηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο