Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

ΆΠΟΨΗ - «Ε όχι και να εξισώνετε τους Μικρασιάτες πρόσφυγες με τους σημερινούς λαθρομετανάστες κ.Μαυρίδη»

Ο γνωστός από την εκπομπή World Party ιδιοκτήτης στούντιο τατουάζ Γιώργος Μαυρίδης, εξέφρασε την άποψή του (όλοι έχουν δικαίωμα στην άποψη), για το θέμα που δημιούργησαν κάποιοι με τις επιφυλάξεις των γονιών του Ωραιοκάστρου για τον επαρκή εμβολιασμό των προσφυγόπουλων (που όπως όλα τα παιδιά της γης αξίζουν την αγάπη μας και οφείλουμε να τα βοηθήσουμε από αγάπη κι όχι επειδή είμαστε επαγγελματίες μισθοφόροι «ανθρωπιστές»).
Σε αυτό καταδίκαζε τις υποτιθέμενες ρατσιστικές συμπεριφορές (αν και η μόνη ρατσιστική συμπεριφορά στην Ελλάδα, είναι αυτή της ελιτ, που κατακεραυνώνει τον απλό κοσμάκη, με μοναδικό στόχο να τον τρομοκρατήσει, ώστε της «γης οι κολασμένοι», να στέλνονται πάντα και μόνο, μαζί με τη φτωχολογιά κι όχι στα δικά τους ρατσιστικά Κολέγια, ούτε στις δικές τους πανάκριβες ιδιωτικές κλινικές, ούτε στην Εκάλη και το Πανόραμα. Οι μόνοι ρατσιστές είναι οι περιούσιοι της ελληνικής ελίτ, που σιχαίνεται τους  πρόσφυγες, αλλά κάνει bullying στον απλό κοσμάκη, ώστε να ......................
μην κινδυνέψει ποτέ να συναγελαστεί με τους «βρωμερούς τριτοκοσμικούς» όπως αποκαλούν τους πρόσφυγες στις ιδιωτικές τους συζητήσεις. O ρατσισμός είναι απόλυτα ταξικός και υπάρχει μόνο στις τάξεις της ελιτ. Θα γινόταν έντονα ορατός, αν αναγκαζόταν η ελίτ να συνυπάρξει με τους πρόσφυγες στις ίδιες γειτονιές, στα ίδια σχολεία, στα ίδια νοσοκομεία.)
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Στο makpress δεν μας αρέσει ο όρος «λαθρομετανάστες», αλλά αυτόν χρησιμοποιεί ο συντάκτης της απάντησης. Προτιμούμε να ασχολούμαστε με αυτούς που δημιουργούν πρόσφυγες και όχι με τους ίδιους τους κατατρεγμένους. Θέλουμε να βλέπουμε την αιτία και όχι το αποτέλεσμα.
Η απάντηση στο άρθρο του Γιώργου Μαυρίδη, ήρθε από τον Δ.Ζιαμπάζη.
Το άρθρο του
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΥΡΙΔΗ ΤΟΥ WORLD PARTY! ΓΙΑΤΙ Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ…
Του Δημήτρη Ζιαμπάζη
http://el-democracy.blogspot.gr/2016/09/world-party.html
Oι παππούδες μου Γιώργο Μαυρίδη ήταν Έλληνες Μακεδόνες, ντόπιοι που λέμε, άνθρωποι του μόχθου και τίμιοι… Ο παππούς μου μάλιστα, πολέμησε για την ελευθερία της Μακεδονίας μας εναντίων βουλγαροκομιτατζίδων, εναντίων γερμανοναζιστών βαρβάρων και εναντίων κομμουνιστοσυμμοριτών που εκαναν παιδομαζωμα και ήθελαν να επιβάλουν ‘’παραδεισένια’’ κόκκινη δικτατορία στη χώρα μας!….
Μια γενιά νωρίτερα όμως πολλοί συντοπίτες μου έστειλαν τα παιδιά τους στο μέτωπο της Μικράς Ασίας για την απελευθέρωση της Ανατολικής Ελλάδας!
Ξέρεις τότε ο μεγάλος πόθος του λαού μας, μετά την απελευθέρωση της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης, ήταν η απελευθέρωση της Ανατολικής Ελλάδας!…. ασχέτως που χάσαμε…
Όμως ΟΛΟΙ οι Έλληνες έστειλαν τα παιδιά τους εκεί στην Ιωνική Γη!
Γιατί ξεχνάτε πάντα να το αναφέρετε αυτό εσείς οι απάτριδες υπερδιεθνιστές, και οι αναρχοκομμουνιστές;
Γιατί τόση μισή αλήθεια και ημιμάθεια;
Και γιατί ναι! Εκείνα τα εδάφη της Μ.Ασίας, του Πόντου , της Αν. Θράκης και της Ανατολίας ήταν και είναι ΔΙΚΑ ΜΑΣ! Εμείς ήμασταν πρώτοι και από πάντα εκεί! Εμείς τα χτίσαμε και τα δημιουργήσαμε εκείνα τα μέρη και μέχρι και σήμερα είναι γεμάτα από τα μνημεία μας!
Και αν ήρθαν κατά τον μεσαίωνα μόλις κάποιοι βάρβαροι από την Μογγολία και μας τα έκλεψαν με τη βία- να ξέρεις λοιπόν εσύ και οι όμοιοι σου, οι αδιάφοροι οι απάτριδες και οι ατομιστές….
Ότι όσα χρόνια κι αν περάσουν λοιπόν , δεν έχουμε δικαίωμα να ξεχάσουμε ΠΟΤΕ – και το βλέμμα μας θα είναι πάντα εκεί!…
Και δεν ‘’έτυχε’’ απλώς να γεννηθώ Έλληνας… Αλλά το ΕΠΕΛΕΞΑ στη συνέχεια ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΑ!
Η μοίρα μου έκανε αυτό το δώρο να γεννηθώ Ελληνας και σε αντίθεση με εσένα εγώ αυτό το δώρο το αποδέχτηκα ! Και γιατί όχι άλλωστε! Οι Έλληνες είμαστε ένας λαός που πρόσφερε τόσα και τόσα στην ανθρωπότητα! Τέχνες , επιστήμες, αξίες, γλώσσα, μέχρι και τα πιο απλά πράγματα που δεν μπορείς να φανταστείς και δεν σου έχουν μάθει στο σχολείο! Ολόκληρος ο Δυτικός Πολιτισμός βασίστηκε πάνω στον Ελληνικό Πολιτισμό… Και πρόσεχε όμως δεν είμαι προγονόπληκτος!…. Αλλά όλα αυτά όμως μπορούν να μας γίνουν πυξίδα για το μέλλον! Γιατί εγώ θέλω μια Ελλάδα που να παράγει και να δημιουργεί ξανά και πάλι σ το ΜΕΛΛΟΝ!
Επίσης κ. Μαυρίδη εσείς και οι όμοιοι σας μην συγκρίνετε τους σημερινούς ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟ μετανάστες, με τους ομογάλακτους με εμάς πρόσφυγες του 1922!
ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΠΟ ΑΤΥΧΕΣ ΑΚΥΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ!
Οι περισσότεροι από τους σημερινούς λαθρομετανάστες έχουν χιλιάδες δολάρια στην τσέπη , τα μισά τα δίνουν στους δουλέμπορους, έφυγαν ως λιποτάκτες από την πατρίδα τους ενώ είναι νέοι και σε μάχιμη ηλικία- αφήνοντας πίσω τους τζιχαντιστές να αλωνίζουν, και τις γυναίκες των Κούρδων να τους πολεμούν (!!!) – οι πιο πολλοι δεν είναι καν πρόσφυγες αλλα ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ από το Πακιστάν, Αφγανιστάν, Μαρόκο κτλ, και επίσης μην ξεχνάτε ότι σε όποιο μέρος της Ευρώπης πήγαν πολλοί ισλαμιστές, μόνο προβλήματα υπήρξαν…( γκετοποίηση με την ίδια τους τη θέληση, ισλαμοποίηση, επιβολή σαρίας, τρομοκρατία, εγκληματικότητα κτλ κτλ)
Και ήδη έχουμε πολλά προβλήματα εδώ στη χώρα μας… δεν χρειαζόμαστε κι άλλα…
Και εννοείται δεν χρειάζεται να μας επιβάλουν κιόλας με το ζόρι το ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και μάλιστα στην χειρότερη του έκδοση!
Από το χέρι μάλιστα και την τσέπη του Τζωρτζ Σορρος…
Τέλος κύριε Μαυρίδη,
Από ημιμαθείς θεωρητικούς εξυπνάκιδες, από αποτυχημένους στην ΠΡΑΞΗ αναρχοκομμουνιστές, από φανφάρες υπερδιεθνιστές, από στυγνούς νεοφιλελέδες και από κάπηλους νεοναζιστές έχουμε πήξει σε αυτόν τον τόπο….γι’αυτό και η κατάντια μας….
ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΑΓΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ!
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟΣ!
Οι 9 στους 10 δεν μπορούν να βρουν αμέσως την απάντηση. Εσύ;

8 σχόλια:

  1. πατριώτες χρειαζόμαστε όντως..όχι υπερεθνικιστές στενόμυαλους φασίστες. το αυγό του φιδιού σκάει παντού φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος είναι ο πατριώτης και ποιός ο στενόμυαλος. Η χώρα καταστρέφεται δεν το βλέπετε? Αυτό που γνωρίζετε καλά είναι ύβρεις, καμμιά λογική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντα είχα την απορία γιατί η ισοπέδοση να γίνεται πάντα προς τα κάτω, ποτέ προς τα πάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άμα δεν ξέρεις τι σου γίνεται πετας δυο χαρακτηρισμούς και καθάρισες (νομίζεις)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φυσικά, όλοι εχουνε δικαίωμα στην αποψη. Γιατι ομως εγω που μπαινω στο μπλογκ να διαβασω τα νεα του τοπου μου θα πρεπει να πεφτω πανω στις ''αποψεις'' του καθε ανιστορητου υπερεθνικιστη ?? (μηπως να το εκοβα το σπορ??).
    Το τι εκκολαπτεται σε τουτο τον τοπο φαινεται στα εκλογικα αποτελεσματα δυστυχως, αλλα και στο ποσο πισω εχουμε μεινει οχι μονο σε σχεση με το εξωτερικο αλλα και με αλλες περιοχες της ιδιας της χωρας μας. Ας κανουμε ολοι την αυτοκριτικη μας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άλλο πατριωτικός εθνικισμός (Δραγούμης Ιωνας) άλλο ναζισμός και άλλο σταλινισμος. Ο φασισμος έχει δύο χρώματα το μαύρο και το κόκκινο. Απλά ο κοκκινος φασισμος επειδη ειναι καλα δουλεμενη η δουλεια εκ των εσω όπου κάτσει κραταει περισσοτερο!!! Το να αγαπας τη πατριδα τη θρησκεια και την οικογενεια ειναι μιασμα στα θολωμενα μυαλα των αριστερων. Αυτων που θλιβονται λενε για τα εκατομμυρια νεκρων του χιτλερ , αλλα καταπίνουν και ξεχνουν τα περισσοτερα εκατομμυρια δολοφονιων του πατερουλη σταλιν στο λαο του και στους γυρω λαους που ηθελαν δημοκρατια. Αυτων που μεχρι να τσακωθουν πριν το 39 οι συμμαχοι μεχρι τοτε χιτλερ και σταλιν,δεν εβγαζαν τσιμουδια για τους ναζι ενω μετα φωναζαν εναντια. Διαβαζουμε λιγη ιστορια κανει καλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτοί που πέφτουν βόμβες στο κεφάλι τους και φεύγουν για κάτι καλύτερο είναι "ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ" ενώ εμεις (χωρίς βόμβες) που πάμε στο εξωτερικό για κάτι καλύτερο είμαστε "λαμπροί επιστήμονες που βοηθάμε στην ανάπτυξη Γερμανίας, ΥΠΑ,Καναδά, κ.λ.π."
    Οταν όλα τα πράγματα που αγοράζεις (τόφιμα, ένδυση, κλπ) είναι εισαγώμενα τότε είσαι βουτηγμένος και εξαρτημένος από τη παγκοσμιοποιήση.

    Καληνύχτα Ξηρόμερονιουζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια χαρα απαντάει ο άνθρωπος στον λαθρολαγνο. Δυστυχώς αυτη είναι η αλήθεια οσο και να κοπτεσθε οι περισσότεροι και σπευδετε να χαρακτηρίσετε ρατσιστές και φασίστες όσους συντάσσονται με αυτή την γνώμη. Πηξαμε από προοδευτικούς θολοκουλτουριαραιους λαθρολαγνους που εχουν επιβάλλει έναν έμμεσο φασισμό ώστε αν κάποιος υποστηρίζει τα αυτονόητα και να μιλά περί πατρίδας, να παίρνει την στάμπα του φασίστα, ώστε να νιώθουν οι λαθρολαγνοι φασιστεροι, δικαιωμένοι. Κ. Μαυρίδη, κάνε κανένα ταξιδάκι στην εκπομπή να βγάλεις το ψωμάκι σου και κρατά τις ανιστόρητες απόψεις σου για σενα. Δεν στις ζήτησε κανείς άλλωστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο