Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΤΙΝΩΝ: Βραβεύτηκε ο φοιτητής Δημήτρης Ντέμος για την εισαγωγή στο Πολυτεχνείο απο τον δικηγόρο Νίκο Τομαρά


         Εδώ και πολλά χρόνια ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αετινών Αθήνας, με την χορηγία του δικηγόρου κ. Νίκου Τομαρά, σκέφτεται τη νέα γενιά και στηρίζει και βραβεύει τους αριστούχους μαθητές. 
     Ο Σύλλογος αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του στους νέους, επιβραβεύοντας τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΤΕΜΟ του Αθανασίου για την εισαγωγή του στο ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ στη σχολή ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ με χρηματικό έπαθλο 1.000 €. 
    Ο κ. Τομαράς συνεχάρη και τηλεφωνικά τον νεαρό αριστούχο για την επιτυχία του και ο Πολιτιστικός Σύλλογος εύχεται καλή σταδιοδρομία στον νεαρό Αετινό και να ακολουθήσουν κι αλλοί μαθητές το παράδειγμα του.
      Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του κ. Νίκου Τομαρά (βράβευση αριστούχων) έχει εξελιχθεί σε θεσμό και αποτελεί σημείο αναφοράς για τους νέους του Αετού......

 

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ για τον δικηγόρο κ. Νίκο Τομαρά και την προσφορά του: 
       Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αετινών Αθήνας, θεωρεί καθήκον και υποχρέωση του να κάνει συνεχώς μνεία στον συγχωριανό μας δικηγόρο Νικόλαο Ανασ. Τομαρά, ο οποίος τιμάει το όνομα του και το χωριό μας με  την κοινωνική του προσφορά. 
     Ο δικηγόρος Νίκος Τομαράς εδω και πολλά χρόνια ενεργεί και δαπανά εξ ιδίων χρήματα και βραβεύει τους αριστούχους μαθητές του χωριού μας. 
        Όλοι εμείς οι Αετινοί τον ευγνωμονούμε και τον τιμούμε ιδιαίτερα γι αυτές τις σπουδαίες πράξεις που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τον αγώνα και την προσπάθεια των μαθητών, που ως στόχο έχουν την καλλιέργεια πνεύματος ευγενούς αμίλλης μεταξύ τους, την απόκτηση γνώσεων, την πρόοδο και την προκοπή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο