Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, κανένας δεν είναι πάνω από τους νόμους!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.



ΑΝΟΙΧΤΗ επιστολή στο Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τους Δημοτικούς Συμβούλους.   
(ΜΕΡΟΣ ΔΩΔΕΚΑΤΟ)

-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1
Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι 
       Με ηλεκτρονική επιστολή έστειλα στους επικεφαλείς των τεσσάρων Δημοτικών παρατάξεων έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου και πιο συγκεκριμένα του Τμήματος Διοικητικού – Οικονομικού  ν Αιτ/νιας  με αριθμ Πρωτ 137463 και ημερ 8/9/2016, που σε μένα έφτασε στις 12/9/2016.
     Θεωρώ ότι είναι αναγκαίο να ενημερωθείτε για το περιεχόμενο του εγγράφου από τους επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων.
     Κατόπιν αίτησης μου προς την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου για πραγματοποίηση ελέγχου νομιμότητας όσο αφορά αποφάσεις στο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου μας, η υπηρεσία ως όφειλε προχώρησε σε έρευνα......



   Αυτό που προκύπτει, με έγγραφο της προς το Κέντρο Μέριμνας έθεσε ορισμένα ερωτήματα. Το Κέντρο Μέριμνας απάντησε με το έγγραφο αριθ πρωτ 647/1-9-2016 .

      Είναι φανερό ότι στο έγγραφο του Κέντρου Μέριμνας 647/1-9-2016 (δεν έχω λάβει  πλήρη γνώση ακόμη)  σύμφωνα με το έγγραφο της ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗΣ όπως θα διαπιστώσετε δεν περιλαμβάνεται απάντηση προς την ελεγκτική αρχή στα πιο ΚΡΙΣΙΜΑ  ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ της έρευνας που διεξάγει.  Τυχαία; Δεν νομίζω.

       Παρακαλώ αφού ενημερωθείτε για το περιεχόμενο του εγγράφου   σκεφτείτε, προβληματιστείτε και αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν.
     Για ευνόητους λόγους από τη μεριά μου το έγγραφο προς το παρόν δεν θα δημοσιευτεί ολόκληρο. Τούτο θα το κάνω στο κατάλληλο χρόνο.
       Δυστυχώς τα πράγματα στο Δήμο μας δεν είναι καθόλου καλά. Είναι πολύ άσχημα και το έγγραφο αυτό το ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ για μια ακόμη φορά.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2
    Με αίτηση μου προς το Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπαλατσούρα  Κων/νο ζήτησα να μου δοθούν τα πρακτικά συγκεκριμένων θεμάτων της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που έγινε τον Ιούνιο. Μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει καμία απάντηση.
      Κύριε Πρόεδρε του ΔΣ πέρασε ο προβλεπόμενος χρόνος που είστε υποχρεωμένος να απαντήσετε στην αίτηση μου. 
    Περιμένω την απάντηση σας και τη χορήγηση των πρακτικών που ζητάω επικυρωμένα ή την αρνητική σας απάντηση στη χορήγηση ή την μη αρμοδιότητα σας στη χορήγηση και που να απευθυνθώ. Σας παραπέμπω στα άρθρα 214 και 215 του κώδικα δήμων και κοινοτήτων ν 3463/2006 και παρακαλώ να τα εφαρμόσετε.
    Σε διαφορετική περίπτωση επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου.

Αγαπητοί Αναγνώστες,
Ολόκληρο το έγγραφο που αναφέρω στην ενημέρωση 1 θα το δημοσιεύσουμε προσεχώς ΟΛΟΚΛΗΡΟ. Τότε με έκπληξη θα διαπιστώσετε σε ποια ερωτήματα δεν απάντησαν στην ελεγκτική αρχή. 
   Ζητάω τη κατανόηση της μη (προσωρινής) δημοσίευσης του. Η ενημέρωση σας σε θέματα προμηθειών και εργολαβιών θα συνεχιστεί σε δεκαπέντε ημέρες.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

29 σχόλια:

  1. Σε μένα το δεξιό- που αγνόησατε τόσα μηνύματα που σας έστειλα - ο Κώστας έδειξε το έγγραφο που αναφέρει στο άρθρο. Όταν δημοσιευτεί ολόκληρο ,από τον ίδιο , μερικοί της πλειοψηφίας του Δήμου δεν θα έχετε που να κρυφτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απλά και κατανοητά τα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απύθμενο θράσος, περισσή βλακεία και απέραντος πανικός. Δήμαρχε να τους στείλεις στα σπίτια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν το βλέπω να βγάζουν 5ετια αυτοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν βλέπω να βγάζουν 5ετια αυτοί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δάσκαλε συγχαρητήρια. Αυτά που υποσχέθηκες , τα πραγματοποιείς. Όλοι πρέπει να σέβονται τους νόμους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δήμαρχε πάρε αποφάσεις. Όλη η Δυτική Ελλάδα συζητά αρνητικά τα κατορθώματα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εισαι δεξιος και ανωνυμος γι' αυτο αγνοηθηκες. Αλλη φορα να τα λες επωνυμα, αμα σε παιρνει.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κώστα έχασαν τον ύπνο τους. Ο αγώνας που κάνεις έχει αποτελέσματα. Αυτό που κάνεις δεν το τόλμησε κανείς. Για αυτό το λόγο χρησιμοποίησαν τους τραμπούκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αποστολακη δεν σε σωζει ουτε ο κατουνανιους-νταβαντζης σου.Παρε τωρα κεφαλια γιατι ουτε εμας τους υποψηφιους σου δεν θα βρεις στην καλπη.Οπως πας εχεις ετοιμη εκλογη του Σολδατου γιατι ο Φερεντινος κοιμαται σαν τις αρκουδες το χειμωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΗΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ.ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΥΠΟΘΕΤΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλα κρασια. Τους τριακοσιους που αποφασιζουν για εμας και την καταστροφη μας ποιος τους ελεγχει? Κεντε τον ελεγχο εκει και μετα τα λεμε. Αντε γεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Φερεντίνος ενώ συμβαίνουν όλα αυτά γιατί δεν μιλάει; Μήπως τον κρατάει ο Αποστολάκης για το χωράφι στη Κατούνα, για τα ποδήλατα, για το συνεργασία εν εργασία και το πλήθος των απευθαίας αναθέσεων που έκανε και ο ίδιος με τη παρέα Σολδάτος, Κομποτιάτης και σύμβουλος χημικός του Σολδάτου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Φερεντίνος ενώ συμβαίνουν όλα αυτά γιατί δεν μιλάει; Μήπως τον κρατάει ο Αποστολάκης για το χωράφι στη Κατούνα, για τα ποδήλατα, για το συνεργασία εν εργασία και το πλήθος των απευθαίας αναθέσεων που έκανε και ο ίδιος με τη παρέα Σολδάτος, Κομποτιάτης και σύμβουλος χημικός του Σολδάτου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ακόμα μιλάς για Σολδάτο 9:05 που άφησε χρέος στο Δήμο 6.000.000 ευρώ; Πάρτο χαμπάρι Αποστολάκης- Σολδάτος- Φερεντίνος τελείωσαν πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το Τσακάλη , τη Παναγιώτα , το Τραυλό δεν τους αντικατέστησε ο Δήμαρχος γιατί και ο ίδιος έδινε και δίνει απευθείας αναθέσεις στο κουνιάδο του. Υπάρχει κάποιος που έχει απορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αποστολάκη Παντελή γιατί δεν απάντησες στα ερωτήματα; Τι φοβάσαι; Στο ΔΣ και στα δελτία τύπου που εξέδιδες έλεγες όλα είναι νόμιμα στο Κέντρο Μέριμνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αποστολάκη Παντελή γιατί δεν απάντησες στα ερωτήματα; Τι φοβάσαι; Στο ΔΣ και στα δελτία τύπου που εξέδιδες έλεγες όλα είναι νόμιμα στο Κέντρο Μέριμνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπαλατσούρα γιατί δεν δίνεις τα πρακτικά στο Κώστα; Ποιόν ή ποιους θέλεις να καλύψεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παναγιώτα Πανταζή λυπάμαι πολύ για το κατάντημα σου. Οι άλλοι τέτοιοι είναι αθλιότεροι των αθλίων. Εσυ τι ήθελες με αυτούς ; Η αλαζονεία σου της εξουσίας τελείωσε. Φυσικά θα πληρώσεις πρώτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σου πουλάν το παραμύθι των 6,000,000 και εσυ το πιστεύεις,ξύπνα τόσα θέλουν να φανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Έντιμοι και καθαροί σύμβουλοι της πλειοψηφίας όσο δεν μιλάτε είστε συνένοχοι. Εκτός και το μέλι ρέει άφθονο και αφράτο προς πολλές κατευθύνσεις ή περιμένετε τις αλλαγές στις θέσεις που συμφωνήσετε προεκλογικά και μετά τις εκλογές μόλις αναλάβατε. Κρίνεστε διαρκώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε πάρτε το χαμπάρι ο καρυ δεν ξαναπέφτει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Λάκια Στούπα έντιμε όπως βουρκωμένος σχεδόν δήλωσες στο Δημοτικό Συμβούλιο τι λές για όλα αυτά; Είναι έντιμα και νόμιμα όλα αυτά που δημοσιεύει ο δάσκαλος; Αν εσύ ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών είχες αρνηθεί τότε δεν θα γινόταν. Μην μου πείς δεν είσαι στο Κέντρο Μέριμνας. Ψήφισες τους απολογισμούς του και όφειλες να γνωρίζεις τις παρανομίες. Ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής όφειλες να αρνηθείς στη παρανομία ο Δήμαρχος να δίνει απευθείας αναθέσεις στο κουνιάδο του. Τώρα γιατί δεν μιλάς;Συναδελφική αλληλεγγύη στη παρανομία; Αυτό λέγεται πολιτική και ηθική συνενοχή Λάκια Στούπα και υπόλοιποι δημοτικοί σύμβουλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 7:36 πες στο Σολδάτο και στο Φερεντίνο να διαψεύσουν ότι παρέδωσαν χρέος 6.000.000 ευρώ. Γιατί δεν το κάνουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ούτε καν στο κόπο δεν μπαίνεις να διαβασεις την συνέντευξη του Φερεντίνου που έδωσε στον Φράγκο,αυτό φαίνεται δεν σας βολεύει!Ακόμα να δεις το τι έχουν φάει οι νέοι μας δημοτικοί άρχοντες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Παιδιά του Δημαρχείου ψυχραιμία.Τίποτε δεν αλλάζει. Είναι όλα στις ράγες του τρένου. Τώρα θα πληρώσετε σε πολλά επίπεδα για την πολιτική σας. Τι να κάνουμε ; Παίξατε και χάσατε. Πάμε παρακάτω τώρα. Θα επιλέξετε να βουλιάξετε όλοι μαζί; Αν ναι , καλό σας ταξίδι. Αν όχι πείτε το επώνυμα. Πάρτε θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κυρ Παντελή βγάλε δελτίο τύπου για το τρελό του χωριού.Τώρα βέβαια τρέχεις και δεν φτάνεις. Καλά να πάθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Στρατηγέ Γεροκωστόπουλε και Αφροδίτη Μπουμπούλη εξηγείστε γιατί δεν πηγαίνετε στις συνεδριάσεις του Κέντρου Μέριμνας. Έχετε πολιτικές ευθύνες για τα αυτά που συμβαίνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο