Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Εμπλοκή στο Κέντρο Μέριμνας με την καραμπινάτη κατάφωρη παραβίαση της νομοθεσίας. Το λόγο τώρα έχει η ελεγκτική αρχή, στα χέρια της οποίας βρίσκεται η υπόθεση!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ  ΘΑ 
ΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ακόμα περισσότερα ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ της ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ και όχι μόνο ΥΠΑΡΧΟΥΝ;

     Τα στοιχεία που δημοσιεύσαμε (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) και αφορούν το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης με Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του, τον Παντελή Αποστολάκη αποτελούν κατάφωρη παραβίαση της νομοθεσίας. Το λόγο έχει η ελεγκτική αρχή στα χέρια της οποίας βρίσκεται η υπόθεση. 
      Ταυτόχρονα υπάρχει σοβαρό πολιτικό θέμα. Ενώ ο Αντιδήμαρχος Τσακάλης έχει παραπεμφθεί στο πειθαρχικό των ΟΤΑ για τα περαιτέρω, η Αντιδήμαρχος Πανταζή και ο Δημοτικός Σύμβουλος Τραυλός Σωτήριος διαπράττουν το ίδιο παράπτωμα.

     Ο Πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας Παντελής Αποστολάκης μέχρι τις δημοσιεύσεις φώναζε σε όλους τους τόνους, όλα είναι νόμιμα στο Κέντρο.
     Οι τραμπούκοι βρίζουν και απειλούν. Τα ανώνυμα -γνωστά παπαγαλάκια που για αρκετό καιρό έγραφαν και έλεγαν τις γνωστές αθλιότητες για το πρόσωπο μου σίγησαν. Τους παραδίδω στη χλεύη και τη περιφρόνηση των πολιτών
  Η αντιπολίτευση σιωπά, με ένοχη σιωπή που λέει πολλά.
     Ο ανίσχυρος πολιτικά Δήμαρχος Αποστολάκης δεν έχει τα κότσια να στείλει σπίτια τους, τους δύο Αντιδημάρχους Τσακάλη και Πανταζή και το Δημοτικό Σύμβουλο Τραυλό. Γιατί άραγε; ΟΨΟΜΕΘΑ.
   Κυρίως οι άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι τι θα κάνουν; ΘΑ ΔΟΥΜΕ.

    Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι συμφωνούν με την υπογραφή Κατσαμπίρη για τα σκουπίδια; Γιατί σιωπούν; ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

Αγαπητοί Αναγνώστες
      Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συμπαράσταση σας στον αγώνα που κάνουμε όλοι μαζί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στις ιστοσελίδες και τις εφημερίδες που αρθρογραφώ.
     Η συνέχιση του αγώνα την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 είναι μονόδρομος, ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ και ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ.
Έχουμε να πούμε πολλά ακόμα.  

Εχουν αρχίσει να εξηγούνται όλα τα συμβαίνοντα και ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΕΠΤΕΒΡΙΟ ΘΑ 
ΕΞΗΓΗΘΟΥΝ ακόμα περισσότερα ΤΑ ΠΑΝΤΑ. 
ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ.
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.....

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός

8 σχόλια:

  1. Ο Τσακάλης δεν έχει παραπεμφθεί στο πειθαρχικό. Ούτε ποτέ τιμωρήθηκε με αργία ,ούτε υπάρχει εδω και ενάμιση χρόνο που φωνάζεις κάποια ποινή . Ούτε ο Γούδας τιμωρήθηκε που φώναζες κάποτε Ούτε η Πανταζή με τον Τραυλός θα τιμωρηθούν . Μην λες ανακρίβειες για τον Τσακάλης θα εκτεθείς φίλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΑΣΚΑΛΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΣΑΚΑΛΗΣ Ο ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ , Ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ,Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ,Ο ΣΠΕΚΑΣ , Η ΠΑΝΤΑΖΗ , Ο ΘΟΔΩΡΟΣ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΩΡΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΚΩΣΤΑ…. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ. ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΝΙΞΕΙ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ....
    Στο Δήμο μας χρησιμοποιούν μερικοί μια ιδιότυπη δικτατορία δια της τρομοκράτησης, των απειλών, των χλευασμών όλων όσων ασκούν κριτική στο τρόπο διαχείρισης του Δήμου.
    Πάγια τακτική της δημοτικής αρχής ότι δεν το εξαγοράζουμε… το χλευάζουμε και το φιμώνουμε.Ευτυχώς που ο τόπος είναι μικρός και γνωρίζουμε όλοι τα πεπραγμένα του άλλου.
    ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΝΙΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΣΧΟΛΙΑ:
    Συνεχίζεις βλέπω Παπαγαλάκι να στάζεις δηλητήριο σε βάρος του Τριαντακωνσταντή. Κάνε λίγο υπομονή. Στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016 για κάποιους λίγους που δεν έχουν πειστεί ακόμα τι ακριβώς συμβαίνει, θα εξηγηθούν τα πάντα. Θα έχουμε θερμό φθινόπωρο. Δημοτικοί Σύμβουλοι που δεν έχετε σχέση με τις πράξεις Τσακάλη, Πανταζή, Τραυλού γιατί δεν μιλάτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ένας Τσακάλης ψηφίζει απευθείας αναθέσεις στο παιδί του, η Πανταζή ψηφίζει απευθείας ανάθεση στο πατέρα της, ο τρίτος Τραυλός ψηφίζει απευθείας ανάθεση στον εαυτόν του. Ο Παντελής Αποστολάκης για τις αποφάσεις που αφορούν Πανταζή και Τραυλό υπογράφει. Δήμαρχε Γιώργο Αποστολάκη ζήτησε αμέσως τις παραιτήσεις και των τεσσάρων. Αν δεν παραιτηθούν διέγραψε τους από τη δημοτική σου ομάδα. Διαφορετικά φέρνεις τεράστια πολιτική ευθύνη. Δεν μπορούμε να σταθούμε πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Κώστας δεν μου είπε τι ακριβώς θα δημοσιεύσει την Τετάρτη. Με διαβεβαίωσε πάντως ότι θα γίνει μεγάλος πάταγος από τη δημοσίευση και δεν θα έχουν που να κρυφτούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγανακτησμενος φερεντηνος είσαι και εσυ φαινεται......

      Διαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο