Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016

Εκλογές στο Σύλλογο Φυτειών "Ακαρνανικό Φως"

Κάλεσμα στους κατοίκους των Φυτειών Ξηρομέρου απευθύνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού, για την διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέων μελών.
Η ανακοίνωση:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    Το Δ.Σ. του  Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Φυτειών "ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟ ΦΩΣ", προκηρύσσει εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 στην Αίθουσα Πολλαπλών χρήσεων του Δ. Δ. Φυτειών από τις 10 π.μ. ως και τη 1μ.μ.
         Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα θα πρέπει το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016 στις 8 μ.μ. να επικοινωνήσουν με τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ.

τηλ. επικοινωνιας:
ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ 6974069331
ΖΑΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ             6973783595
ΤΖΑΧΡΗΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ     6946612652 

Εκ του  Δ.Σ. 
 

3 σχόλια:

  1. ΣΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗ ΖΑΝΙΑ ΜΠΕΤΣΗ,σας ευχαριστουμε για ολα.ειστασταν εκει οταν δηνονταν αγωνας για το σχολειο.εισασταν αυτοι που μαζευαται παιδακια καθε κυριακη στα τμηματα χορευτικων οπως και τις γυναικες,εισασταν εκει χωρις πολιτικα κολπα (αν και φανερη στην κλειστη κοινονια που ζουμε οτι τασεστε στο χωρο της αναρχοαριστερας)σοβαρα παιδια και με κυρος και μορφομενα .δεν σκυψατε το κεφαλι σε κανενα και δεν προσκυνησατε κανενα βλαχοδημαρχο οπως λεει και ενας απο σας.Σηκωσατε το λαβαρο του συλλογου και σιναμα του χωριου μας στο εξωτερικο.ειχατε και στραβα σας,αυτη τη ντζουροκεφαλια πως τα ξερατε ολα της ηλικιας μωρε παιδι μ.αλλα καλυπτονταν απο τα θετικα.Ακομα θα μ μεινει το συμβουλιο επι δημαρχιας σαμαρα που το τιναξατε στονα αερα.ΤΡΕΧΑΤΑΙ σαν παλαβοι για την τσηγαριδα.οποιοςδηποτε και να αναλαβει τωρα θα χαθει στην μετριοτητα του.σας περιμενουμε σε λιγο διαστημα παλι μπροστα πιο δυνατοι.
    ισως ξεχασα και αλλα εργα,.αλλα οπως ειπα παραπανω στην δευτερη θητεια σας περιμενω πιο δυνατους. αστε να ερπετα να σερνονται,εσεις με το κεφαλι ψηλα.οπως ξεκινησατε ετσι θα επιστρεψετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχωμαι να βρεθουν ατομα που να αγαπουν το χωριο και το συλλογο και να προχωρησουν πιο περα χωρις διχασμους και διαχωρισμους.μακαρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να δω τωρα εσεις που κραζατε τα παιδια για τη δραση τους στο συλλογο τι κοτσια εχετε να βαλετε υποψηφιοτητα για το συλλογο. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο