Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

''Ποτάμι'' η γειτονιά του Αγίου Ανδρέα στον Αστακό.Καταγγελία αναγνώστριας. Δείτε φωτο.



Διαβάστε την καταγγελία που μας έστειλε η κα Θεοδώρα Τσάμη

"Για πολλοστή φορά η γειτονιά του Αγίου Ανδρέα στον Αστακό κατακλύστηκε από τα νερά .
.Ο δρόμος έγινε ποτάμι με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν τα χαμηλά σπίτια της περιοχής. ..!!! Το στενό που βλέπετε το οποίο ήταν από χρόνια κατασκευασμένο  για τα όμβρια ύδατα (είναι η μοναδική διαφυγή του νερού)καταλήγει σε άνοιγμα και ακολουθεί ο υπόνομος προς την θάλασσα. Το άνοιγμα αυτό λοιπόν φρόντισαν κάποιοι να το κλείσουν με τσιμέντο με αποτέλεσμα κάθε φορά που βρέχει να πνιγόμαστε !!!! 
Αυτή τη φορά το θέμα δεν θα μείνει έτσι. ..καλέσαμε οποιονδήποτε υπεύθυνο από τον Δήμο μπορούσε να έρθει επί τόπου. ..ήρθε ο κύριος Θεόδωρος Λιβάνης και είδε την κατάσταση ως έχει. Δεν βγάλαμε άκρη. Έρχεται χειμώνας και η κατάσταση εξελίσσεται ως επικίνδυνη!!! Την Δευτέρα πρωί θα ζητηθεί από τον Δήμο να έρθουν να σπάσουν το τσιμέντο διαφορετικά θα το σπάσουμε μόνοι μας...!Την υπόθεση ανέλαβε δικηγόρος!!!!

 (Τσάμη Θεοδωρα)."......










ksiromeritikimatia

2 σχόλια:

  1. Εχει δικιο η κυρια .Θα πνιγουν επισης αυτοι που ειναι κατω απο τους οριζοντιους δρομους που ειναι πιο ψηλοι οι δρομοι απο τα σπιτια .οχι μονο πνιγομαστε απο λασπες και αμμο που σταματουν μπροστα στις πορτες μας αλλα μπαινουν και μεσα στα σπιτια μας .Χορια εκει που ανοιξανε να καθαρισουν τα φρεατια ειναι σαν λακουβες .Τα καπακια απο τα φρεατια δεν μπορουσαν να τα σηκωσουν στο υψος του δρομου και σπασαμε τα αυτοκηνητα μας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφηστε το κα Τσαμη δε θα βγαλετε ακρη με το να κανετε καταγγελιες κανεις δε προκειτε ν ακουσει.Στο χωριο μου τον Προδρομο με μια βροχουλα ψιχαλα ηταν τα τηλεφωνα νεκρα για μια ολοκληρη μερα κανεις δεν ενδιαφερθηκε παρα μονο να γραφουν για μπραβο για τις οπτικες ινες....Ντροπη κ αισχος για ολους τους που σε τρισ χρονια απο τωρα θα θελησουν ξανα ψηφο.Τακη Προεδρε Κωστα Αντιδημαρχε παλι το χωριο θα ζητηστε να σας ψηφησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο