Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Καταγγελίες Πολάκη κατά Σαλμά - «Αν δεν αποδείξει όσα λέει ο Πολάκης θα τον κλείσω φυλακή» απαντά ο Μ. Σαλμάς

Την οργισμένη αντίδραση του πρώην  αν. υπουργού Υγείας και βουλευτή Αιτωλ/νίας της ΝΔ  Μάριου Σαλμά  προκάλεσαν  οι αναφορές του  Π. Πολάκη στη  Βουλή.

       Συγκεκριμένα, για κομπίνα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ από του βήματος της Βουλής ο νυν αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας επί κυβέρνησης Σαμαρά Μάριο Σαλμά.
    Μιλώντας στη Βουλή κατά τη διάρκεια επίκαιρης επερώτησης του ΠΑΣΟΚ ο κ. Πολάκης άρχισε να μιλά για την εξέταση της προδιαγνωστικής αρθροσκόπησης για την οποία όμως είπε ότι δεν χρειάζεται να γίνεται γιατί η διάγνωση στις αρθρώσεις γίνεται με μαγνητική. 
    Στη συνέχεια ωστόσο ο κ. Πολάκης έγινε συγκεκριμένος κατονομάζοντας τον κ. Σαλμά:Κι ενώ η εξέταση δεν χρειαζόταν πάει ο κ.Σαλμάς με τον αδερφό του και παίρνουν την αντιπροσωπεία του μηχανήματος που κάνει την εξέταση. Βάζει στη συνέχεια την υποδιοικήτρια του Αττικού να ζητήσει να τιμολογηθεί  η πράξη.....



  Την τιμολόγησε ο κ. Σκανδαλάκης, πρόεδρος του ΚΕΣΥ και πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας 1.500 ευρώ κε Κέλλα. Την υπογράφει στη συνέχεια ο πρώην βουλευτής οτου ΠΑΣΟΚ ο κ. Γρηγοράκος όταν ήταν αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.
       Τιμολογούμε λοιπόν μια διαγνωστική πράξη που δεν έχει αξία και στη συνέχεια πάει και παίρνει και άδεια ιατρείου όπως τα κανόνισε με τους ιατρικούς συλλόγους. για να κάνει την εξέταση. Γιατί πήρε και άδεια ιατρείου. Και καταθέτει παραστατικά στον ΕΟΠΥΥ και πληρώνεται. 550 ασθενείς είχε καταθέσει . Κάντε τον λογαριασμό να δείτε την κομπίνα. Στην Αμερική η μέγιστη τιμή για την ίδια εξέταση είναι 450 δολάρια.
Εμείς την ξανατιμολογήσαμε, παρά το ότι ένας παρακρατικός μηχανισμός καθυστέρησεείπε ο κ. Πολάκης.

«Προφανώς  ο κ. Πολάκης αγνοεί ακόμη και τη λειτουργία των οργάνων που υποτίθεται  ότι εποπτεύει όπως το Κεντρικό Συμβούλιο Υγείας»  αναφέρει στα parapolitika.gr  ο  πρώην  διοικητής του οργάνου καθηγητής Τάκης  Σκανδαλάκης  και εξηγεί σχετικώς: "Επρόκειτο για μία νέα μέθοδο αρθροπλαστικής  για την οποία δεν απαιτείται αναισθησία, δηλαδή ο ασθενής  αποχωρεί αμέσως χωρίς να απαιτείται η παραμονή του στο  νοσοκομείο.  Το ΚΕΣΥ παρέπεμψε το θέμα σε ειδικό συμβούλιο εμπειρογνωμόνων και κατόπιν η εισήγηση τους διαβιβάστηκε στην Ολομέλεια μας η οποία αποτελείται από  30 εκπροσώπους φορέων,  αιρετούς και  όχι διορισμένους.   Πρόκειται για εκπροσώπους  ιατρών, φαρμακοποιών, νοσοκομειακών ιατρών, παράγοντες των Ενόπλων Δυνάμεων κτλ. Αυτοί ενέκριναν τη νέα μέθοδο  και εγώ ως πρόεδρος επικύρωσα  την απόφαση τους.  Αντί λοιπόν  να ψάχνει για δήθεν σκάνδαλα είναι προτιμότερο να μας πει αν πραγματικά θέλει να περιστείλει τα κόστη της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης».

«Αν  μέχρι το  βράδυ δεν αποδείξει  ότι εγώ και  ο αδελφός  μου είχαμε τέτοια εταιρεία ως αυτή που ανέφερε στη  Βουλή, αύριο το πρωί  θα του υποβάλλω μήνυση και αγωγή.  Δεν πρόκειται να  ανεχθώ το παραμικρό. Θα τον  κλείσω φυλακή» σημείωσε στα parapolitika.gr διευκρινίζοντας  ότι  η καθυστερημένη  αντίδραση του οφείλεται  πως από τις αρχές  της εβδομάδας ευρίσκεται στο  Άγιον  Όρος.

parapolitika.gr
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο