Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Συνεδριάζει η Οικονομική επιτροπή Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

ΘΕΜΑ: «Πρόσκληση σύγκλησης Οικονομικής Επιτροπής» (Άρθρο 75, Ν. 3852/10).

     Σας καλούμε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής  που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα στην Βόνιτσα την 23η του μηνός Σεπτεμβρίου του έτους 2016, μέρα Παρασκευή και ώρα 14:00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1.-Διάθεση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στην Βόνιτσα (από ΡΕΠΠΑ έως ΚΟΥΤΣΙΚΟΥ).
2.-Διάθεση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για επέκταση δικτύου ΦΟΠ στην Βόνιτσα (ΚΑΠΗ).
3.-Διάθεση πίστωσης και έγκριση δαπάνης για χορήγηση μίας νέας παροχής για την σύνδεση με το δίκτυο χαμηλής τάσης στη ΠΛΑΓΙΑ ΜΥΛΟΣ, Αρ. Παροχής 35443507.
4.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου στην υπόθεση αγωγής (για αμοιβή παροχής εργασίας) του Νικολάου Μασούρα του Δημητρίου κατά του Δήμου (κληροδότημα Γαβριλάκη).        
5.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου στην υπόθεση αγωγής (για αμοιβή παροχής εργασίας) του Νικολάου Μασούρα του Δημητρίου κατά του Δήμου (υπόθεση ειδικού τέλους λατομείου) .          
6.-Περί ορισμού πληρεξούσιου δικηγόρου στην υπόθεση αγωγής του Προδρομίτη Γρηγορίου του Γεωργίου κατά του Δήμου.     
7.-Περί λήψης απόφασης για τη σύναψη εξώδικου ή μη  συμβιβασμού με την Ομόρρυθμη εταιρεία με την επωνυμία «Γ.ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΣ – Β.ΚΑΠΝΙΑΣ», μετά από σχετική αίτηση του νόμιμου εκπροσώπου της εταιρείας (υπόθεση  αγωγής της εταιρείας κατά του Δήμου)..........



8.-Περί απ’ ευθείας ανάθεσης του έργου «Εσωτερική οδοποιία Κονωπίνας », ποσού 5.000,00€.
9.-Περί ανάθεσης για «Τοπογραφική  μελέτη για ΟΧΘΙΑ Παλαίρου».
10.-Έγκριση αποφάσεων Δημάρχου για κατεπείγουσες αναθέσεις εργασιών, λόγω θεομηνίας στο Δήμο μας.
11.-Έγκριση απόφασης Δημάρχου για κατεπείγουσα ανάθεση εργασιών «Αποκατάστασης κεντρικού αντλιοστασίου και μονάδας προεπεξεργασίας βοθρολυμάτων ΒΙΟ.ΚΑ Βόνιτσας».
12.-Έγκριση απόφασης  Δημάρχου για κατεπείγουσα ανάθεση εργασιών «Αποκατάσταση επείγουσας βλάβης στο αντλιοστάσιο ύδρευσης Τ.Κ. Κομπωτής».
13.-Περί ψηφίσεως και διάθεσης πιστώσεων προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2016.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ  
ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ

* Επιπλέον στοιχεία για τις εισηγήσεις (αποφάσεις Επιτροπών, έγγραφα κλπ.) παρακαλούμε να απευθύνεστε στην γραμματεία της Οικονομικής Επιτροπής ή στους αρμόδιους Υπαλλήλους.

1 σχόλιο:

  1. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου πρέπει να ενημερωθεί διεξοδικά για τα 3.000.000 ευρώ απαιτήσεις που ανέφερε ότι παρέλαβε ο Δήμαρχος. Ο κ Φερεντίνος συμφωνεί με το ποσό; Πρέπει να μάθουμε οι Δημότες ποιος διεκδικεί , πόσα διεκδικεί, για ποιο θέμα διεκδικεί. Ιδιαίτερα δε, ενημέρωση πρέπει να γίνει για το λατομείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο