Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2016

Οι ευχές του Δημάρχου Ακτίου Βόνιτσας Γ. Αποστολάκη για τη νέα σχολική χρονιά

Ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης εκφράζει τις δικές του ευχές σε όλους τους μαθητές για τη νέα σχολική χρονιά, που ξεκινάει.
Ο κ. Αποστολάκης αναφέρει:

Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες 
Σεβαστοί εκπαιδευτικοί, γονείς και κηδεμόνες 
   Η νέα σχολική χρονιά μόλις ξεκίνησε με όνειρα και μεγάλες προσδοκίες. Ξεκινά ένα όμορφο αλλά και δύσκολο ταξίδι στον κόσμο της γνώσης. 
   Η Παιδεία είναι η σημαντικότερη επένδυση για τον άνθρωπο. Μέσω της ουσιαστικής μάθησης και της γνώσης δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για μια δίκαιη κοινωνία προόδου. Και παρόλο που τα προβλήματα στο χώρο της παιδείας είναι αρκετά, θα πρέπει να υπάρχει αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον. 
    Εύχομαι ολόψυχα στους μαθητές και στις μαθήτριες η νέα σχολική χρονιά να είναι μία αφορμή για να εκμεταλλευτούν όλες τις ευκαιρίες για κατάκτηση της γνώσης. Μια ομολογουμένως δύσκολη προσπάθεια σε ένα περιβάλλον ανταγωνιστικό που απαιτεί επιμονή, διαρκή αγώνα, κόπους και πολλές θυσίες.....

 
   Παράλληλα θέλω να απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου στους εκπαιδευτικούς για μία δημιουργική χρονιά και στους γονείς να έχουν δύναμη για να ακολουθήσουν τα παιδιά, ως συνοδοιπόροι, στο δύσκολο δρόμο τους. 
      Η διοίκηση του Δήμου και εγώ προσωπικά θα είμαστε πάντα δίπλα σας. Στόχος όλων μας είναι να δώσουμε στα παιδιά όλες τις δυνατότητες να υλοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Με τη συνεχή συνεργασία όλων, πολιτείας, γονέων, εκπαιδευτικής κοινότητας και μαθητών, μπορούμε να δώσουμε στο εκπαιδευτικό σύστημα νέα δυναμική και ποιότητα. 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 
ΓΕΩΡΓΙΟΣ-ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο