Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016

Νέα διοίκηση στο Σύλλογο Φυτειών "Ακαρνανικό Φως" - Πρόεδρος ο Θανάσης Σαλαγιάννης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     Εκλογές πραγματοποίησε ο πολιτιστικός σύλλογος "Ακαρνανικό Φως" για την ανάδειξη  νέου διοικητικού συμβουλίου, πρόεδρος του οποίου εκλέχτηκε ο Σαλαγιάννης Αθανάσιος του Σπυρίδωνα. Αναλυτικά το νέο συμβούλιο έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΑΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
Β΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΡΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΝΤΑΛΑΠΕΡΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΑΡΙΛΑΟΥ
ΤΑΜΕΙΑΣ: ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 
ΜΕΛΗ: ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ
ΤΖΑΧΡΗΣΤΑ ΑΡΓΥΡΩ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΖΑΧΡΗΣΤΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ
ΧΑΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ....



       Ευχαριστούμε πολύ  το απερχόμενο συμβούλιο για την εθελοντική προσφορά του στο Σύλλογο και το χωριό μας, καθώς και όλους εσάς για την ανταπόκριση σας στο κάλεσμά μας. Ευελπιστούμε για περαιτέρω στήριξή σας στο έργο που θέλουμε να επιτελέσουμε!

Εκ του  Δ.Σ. 

Ανακοίνωση για αιμοδοσία     

   Ο Πολιτιστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Φυτειών "Ακαρνανικό Φως", σε συνεργασία με το Σύλλογο Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιτωλοακαρνανίας διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016 στο Αγροτικό Ιατρείο Φυτειών από τις 9.30 π.μ. έως και τις 1.30 μ.μ. 
   Η αιμοδοσία γίνεται με τη παρουσία Γιατρού και εξειδικευμένων Νοσοκόμων, διαρκεί λίγα λεπτά και είναι απολύτως ασφαλής
     Βασικές προϋποθέσεις, να μην έχει γίνει κατανάλωση αλκοόλ την προηγούμενη μέρα και αν κάποιος/οια παίρνει φαρμακευτική αγωγή να μην την έχει πάρει πριν την αιμοδοσία και να έρθει σε συνεννόηση με τον γιατρό της αιμοδοσία.      

13 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΤΑΝ ΔΙΩΧΝΟΝΤΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΠΝΟΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΒΑΛΈ ΧΑΝΕΤΕ Η ΟΥΣΙΑ.Ο ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΌΓΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως εκει στην μαχαλα αφησατε να φύγουν οι αριστερουληδες οι οποίοι παρολα αυτα προσεφεραν έργο και εδιναν διάθεση στο χωριο.Δυστυχως εκει στην μαχαλα χασατε ενα καστρο διεκδικησεις και απαιτήσεων για τον τοπο σας,παντα ηθελα εδω στην αλυζια τετοιους νεους σαν αυτους που αφησατε να φυγουν αν και ειμαι αντιθετος πολιτικα,γουσταρα τον τροπο τους και τον ειδα πολλες φορες οταν μου απαιτουσαν πράγματα. Ενας βραχνας λιγοτερος για τον δημαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O TZAXRHSTAS ME TRIA ATOMA EBGALE PROEDRO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πιστεύω να έδιωξε κανείς απο τις Φυτείες αυτα τα νέα παιδιά, τους αριστερούληδες όπως λέει και ο προηγούμενος σχολιαστής. Το τέλμα στο οποίο περιήλθε κατά την διάρκεια της θητείας τους ο Σύλλογος τους έδιωξε. Η απραξία τους και η έλλειψη δημιουργικότητας, σε συνδυασμό φυσικά με την παντελή έλλειψη κάθε συμπαράστασης από την δημοτική Αρχή, ήταν τα αίτια του ξεπεσμού ενός τόσο ιστορικού και με πολύ έργο Συλλόγου. Ας αφήσουν λοιπόν κάποιοι τα κροκοδείλια δάκρυα και να μην βιάζονται να χαρακτηρίσουν χαβαλέδες το νέο συμβούλιο προτού καν συγκροτηθούν σε σώμα.
    Οι περγαμηνές και οι καλές προθέσεις δεν είναι ικανές απο μόνες τους να προσφέρουν έργο στην κοινωνία. Άλλωστε ο πολιτισμός πηγάζει απο την ψυχή και την καρδιά εκείνων καλούνται να τον υπηρετήσουν και όχι απο τα πτυχία και τα κομματικά εγχειρίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον 1.48.Η αριστερουληδες το μόνο που έκαναν ήταν πάντα κάποιος να φταίει(ποτέ αυτή )και όλα τα λάθη τους να τα ρίχνουν στους άλλους. Ο κοσμος βλέπει όμως. Μας έφαγε η κουλτούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε φιλε συνταξιουχε ποιο εργο προσφεραν το μονο που προσφεραν ηταν να λενε ΟΧΙ σε ολλα σε ολλα τα πραγματα.δεν νωμιζω να τους εδιωξε κανενας αντιθετως επειδη ξερω μονοι τους φυγανε,η πορεια θα δειξει φιλε μου συνταξιουχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ(ΠΑΙΔΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ)-ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΟΝ-ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΕ ΤΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ-ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕς ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΑΙΜΟΔΟΣΙΕΣ-ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΣΙΓΑΡΙΔΑΣ ΔΕΝ ΕΣΚΗΨΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΟΧΙ ,ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. .ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΠΟΛΙΤΗΚΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ,Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΑΛΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτα φιλε συνταξιουχε δεν ειναι εργα αυτα ηταν απο πριν και τα συνεχησαν τα παιδια και μπραβο τους.μονο η αιμοδοσια κανανε.και παλι μπραβο τους.ασε να ξερω καλυτερα φιλε.δεν ξερεις τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επηδη λέτε οτι θελετε,που ηταν αυτα πριν;τα παιδια ανελαβαν ενα παρατημενο συλλογο,για τον οποιον δεν νοοαζονταν κανεις,εστησαν χορευτικα εστησαν την την μαθηση μουσικων οργανον,εκαναν παραστασεις τα χορευτικα στο εξωτερικο προς τιμην τους είχαν μια πολιτική να αγνοσησουν τα εκλεγμενα δημοκρατικα... Μη δημοκρατικα, αναλωγα πως κρίνει κανεις οτι εγιναν οι εκλογες στο δημο μας.εκαναν εκλογες εκαναν ανοιγματα αλλα μολις ηταν για δουλεια ολοι τρυπονονταν, προτιμουσαμε τα κραξιμο,οτι θέλουμε λεμε;οι εκλεγμενοι ποτε βοηθησαν τα παιδια;παντα τρυπωμενοι ηταν,μην λεμε οτι θελουμε,εγω ημουν η πρωτη που τα κατηογρησα και μαυτα που γινοντε τώρα στα χορευτικα και γενικα στα διοικητικα τους ζηταω πραγματικά συγνωμη.τωρα τα ειδα και γω γιατί δεν επρεπε να ειμε απεναντι σας ελατε παλι μπας και ξαναχορεψουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τώρα που φύγανε οι αριστεροί διαολοι θα'χουμε και μεις στο χωριό μας κλαρίνα σας τους άλλους ξηρομερητες. Θα έχουμε και μεις τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις. Και ζήσαν αυτοί καλά και'μεις καλύτερα. Ρε είστε παλαβοι ή γουσταρετε ξεφτιλικια. Τα παιδιά ανέλαβαν ένα σύλλογο διαλυμένο, και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατάφεραν να τον ξαταστήσουν. Με πολύ ποιοτικά χαρακτηριστικά. Και σε καιρους που ή στρόφιγγα ήταν κλειστή.
    6:41 το ότι είσαι ο μόνος που ξέρει και οι αλλοι δεν ξέρουν, λες κι εμείς μένουμε στο μονακο απλά με κάνει και γελαω. Μυρισες για κάτοικος αθηνων από μακριά. Ας ευχηθουμε στο νέο ΔΣ καλή αρχή και ας ελπίσουμε να δειξει το μισό ενδιαφέρον από αυτό που έδειξαν οι προηγούμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φιλε 9:50μηπως σε πικρανε κανενας για τα φιλαρακια σου του οχι και οχι και οχι.ο συλλογος υπηρχε και πριν και τωρα.οσο για το ποιοτικο που λες μηπως ενωεις την πολιτικη που κανανε.μαλλον καπου αλλου ηθελες να γραψεις........οσο για τα κλαρινα.οταν εσυ πας στους αλλους ειναι καλα.κατσε καλητερα εκει στο πλατονο αγκαλια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 5:14 α)Δεν είμαστε φίλοι
    β) Έπεσες σε παραδοσιακό δεξιό ο οποίος ψηφισε "Ναι" στο δημοψηφισμα αλλά βλέπει και πέρα από τη μύτη του
    γ) Θα μου επιτρέψεις να προτιμώ το Σπαη, έχει καλύτερο καφε
    δ) Αντί για σχόλια για τον πολιτιστικό σύλλογο δεν ανοιγεις καλυτερα κανα λεξικό (την περίπτωση σου δεν χαλάει και ο τηλεφωνικός κατάλογος) και
    ε) Σε κλαρίνα καλά να'μαι δεν πάω εκτός κι αν παίζει ο Σαλεας, ο Θανασης ο Βασιλοπουλος ή ο Κωσταντης ο Πιστιολης. Κλείνοντας το σύλλογο θυμάμαι και που τον βρήκαν τα παιδια και που τον παραδίδουν.
    Όπως επίσης θυμάμαι και τον αγώνα των παιδιών για το σχολείο.
    Γύρνα τώρα πλευρό, τουλπωσ με το σαεσμα και συνέχισε τον ύπνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γραφεται και ξαναγραφεται για το σχολειο εκτος απο ενα αρθρο του χρηστου σαλτογιαννη πειτε μου τι αλλο εκανε ο συλλογος για το σχολειο. Αυτο το σχολειο εμεινε και σωθηκε απο τα παιδια του που το παλεψαν 7 ολοκληρους μηνες ηρθαν σε επαφη το προεδρειο του με ενα σωρο ατομα οπως προεδρο δευτεροβαθμιας, βουλευτες του ξηρομερου και του χωριου μας. Παψτε πια να καπηλευεστε νικες αλλον. ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΜΑΘΗΤΕΣ. Οσο για τη δουλεια του συλλογου εξω απ το χορο ολοι καλοι ειμαστε αλλα οταν ηρθε η ωρα των εκλογων κανενας δν εβαζε το ονοματακι του για το συμβουλιο του συλλογου. Και αν καταφερει κανενας να φερει κλαρινα η οποια αλλη μουσικη με το διαθεσιμο μπατζετ που ειχαν τα παιδια καλοδεχουμενο και χαλαλι του. Οσο για το αν το νεο συμβουλιο θα κανει τα μεγιστα περιμενετε λιγακι ανυπομονοι να δειτε τη δουλεια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο