Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Με πρωτοβουλία Παλαιμάχων "Διοίκηση Σωτηρίας" στην Μεδεών Κατούνας με επικεφαλής την κα Αφροδίτη Μπουμπούλη

       Μέχρι και σήμερα το βράδυ οι περισσότεροι στην Κατούνα έδειχναν απαισιόδοξοι και η ιστορική Μεδεών έμοιαζε να βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης, αλλά οι τελευταίες επαφές των παλαιμάχων φαίνεται ότι πιάνουν τόπο. Για πρώτη φορά αρχίζει να φαίνεται φως στο τούνελ, δίχως κάτι τέτοιο να σημαίνει ότι υπάρχει κάτι χειροπιαστό.
       Η ουσία είναι ότι πλέον υπάρχει ελπίδα, διότι σαν «ομάδα σωτηρίας» παρενέβησαν απόψε οι Παλαίμαχοι, οι οποίοι «ξύπνησαν» μπροστά στο ενδεχόμενο της διάλυσης της ομάδας και ήδη ενεργοποιήθηκαν για να αναλάβουν την διοίκηση του συλλόγου με μπροστάρη την Δημοτική συμβουλο κα Αφροδίτη Μπουμπούλη σε μια προσπάθεια να κατέβει η ομάδα στην Β΄ Κατηγορία στον 3ο όμιλο........

 
      Ηταν η ύστατη προσπάθεια να κατέβει η ιστορική Μεδεών στο προσεχές πρωτάθλημα που ξεκινάει την Κυριακή. 
      Σίγουρα χρονικό περιθώριο δεν υπάρχει για αξιοπρεπή προγραμματισμό και αν προχωρήσει αυτή η κίνηση γίνεται για να σωθεί το ιστορικό σωματείο. 
    Πάντως σε αυτή την προσπάθεια, οι πρωτεργάτες της κίνησης θέλουν την έμπρακτη βοήθεια από όλους τους κατοίκους και φίλους, μιας και η ομάδα αποτελεί τον καλύτερο πρεσβευτή του χωριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο