Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

Με επιτυχία οι βραβεύσεις (Π. Σόμπολος, Πάτερ Πόπης, Αίολος Αστακού, Α. Πανταζής) απο τον Περιβαλλοντικό Χρυσοβίτσας




       Στη διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στη Χρυσοβίτσα, την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016, μπροστά σε χιλιάδες κόσμου, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους, στην κοινωνία και στο τόπο μας οι:
   Ο πρόεδρος του Αίολου Αστακού Αποστόλης Πανταζής, ο προπονητής Μιχάλης Κουταλιανός και οι μπασκετμπολίστες του Αίολου Αστακού, ο π. Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Πάνος Σόμπολος και ο Πάτερ Βασίλειος Πόπης............

 

     Οι βραβεύσεις άρχισαν με την απονομή και την αναμνηστική πλακέτα που έκανε ο πρόεδρος του περιβαλλοντικού Μάκης Ζορμπάς στον Πρόεδρο του Αίολου Αστακού Αποστόλη Πανταζή.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ
Ο ισχυρός άνδρας του Αστακού, είναι ο 35χρονος επιχειρηματίας, Απόστολος Πανταζής πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ του Αίολου. Απο τη στιγμή που αναλαβε ως διοίκηση, η ομάδα κάθε χρόνο ανεβαίνει κατηγορία. Το 2013-14 η ομάδα πήρε την άνοδο από την Α1 ΕΣΚΑΔΒΕ στη Γ’ Εθνική, την επόμενη (2014-15) από τη Γ’ Εθνική στη Β’ Εθνική και φέτος (2015-16) από τη Β’ Εθνική στην Α2, και φέτος ανεβάζει τον πήχη καθώς στόχος είναι η Α1 κατηγορία. Όλοι γνωρίζουν ότι οι τρεις διαδοχικές άνοδοι σε ισάριθμες σεζόν ήταν μόνο η αρχή. Κι αυτό γιατί η επένδυση που γίνεται στον σύλλογο τα τελευταία χρόνια, σε συνδυασμό με την εξαιρετική οργάνωση που εφαρμόζεται σε όλα τα επίπεδα, έχουν δημιουργήσει την προοπτική για την άνοδο και την καθιέρωση στην Α1. Ο Αίολος βρίσκεται σε τόσο μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του, αλλά και στα χρονικά του μπάσκετ της Αιτωλοακαρνανίας.
..................


ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 

        Σειρά πήραν ο προπονητής Μιχάλης Κουταλιανός και οι μπασκετμπολίστες του Αίολου Αστακού που την απονομή και την αναμνηστική πλακέτα έκανε ο Αντιπρόεδρος του περιβαλλοντικού Σωτήρης Γεροπάνος.
      Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Αίολος, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του ως πρωταθλητής στον Β’ όμιλο της Β΄Εθνικής κατηγορίας δημιούργησε ενα εκπληκτικό ρεκόρ με 27-1 (νίκες-ήττες).
     Όλοι οι συγκεντρωμένοι χειροκρότησαν και καμάρωσαν τα παιδιά που και φέτος έκαναν όλους τους Ξηρομερίτες περήφανους και χαρούμενους. 
.............................

ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ 

      Ακολούθησε η βράβευση του μεγαλύτερου δημοσιογράφου στον τομέα του αστυνομικού ρεπορτάζ πού έβγαλε ποτέ ο τόπος μας του Πάνου Σόμπολου, όπου η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Συλλόγου και συνεργάτης του ΞΗΡΟΜΕΝEWS Τζένη Παπαδημητρίου έδωσε το αντίστοιχο βραβείο.
       Ο Πάνος Σόμπολος γεννήθηκε στο Καραισκάκη Ξηρομέρου και διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ. Σπούδασε δημοσιογραφία και ήταν ο καλύτερος δημοσιογράφος στον τομέα του αστυνομικού ρεπορτάζ. Εργάστηκε σε πολλές εφημερίδες και στα περιοδικά. Για 26 χρόνια δούλεψε στην ΕΡΤ (ΥΕΝΕΔ, ΕΡΤ2, ΝΕΤ) την τηλεόραση και το ραδιόφωνο και στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA ως προϊστάμενος του αστυνομικού ρεπορτάζ. Έχει καλύψει σχεδόν όλα τα μεγάλα γεγονότα που συγκλόνισαν την χώρα τα τελευταία χρόνια όπως σεισμούς, αεροπορικές τραγωδίες, μεγάλες πυρκαγιές, δολοφονίες, τρομοκρατικές ενέργειες, αεροπειρατείες και όλες τις πολύκροτες υποθέσεις της επικαιρότητας.
...................


ΠΑΤΕΡ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΟΠΗΣ 

     Τη σκυτάλη πήρε ο Πάτερ Βασίλειος Πόπης, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Πολιούχου Πειραιά που βραβεύτηκε για το κοινωνικό και πνευματικό του εργο απο τον πρόεδρο της Τοπικής κοινότητας Χρυσοβίτσας Γιάννης Χρόνη.
      Ο Πάτερ Βασίλειος Πόπης κατάγεται από το Αγράμπελο Ξηρομέρου. Τιμά τον τόπο μας και λαμπρύνει με την όλη του παρουσία τον κόσμο της Εκκλησίας. Άξιος στα ιερά του καθήκοντα, ικανότατος ιερέας είναι πολύ αγαπητός στην Πειραϊκή και στη Ξηρομερίτικη κοινωνία και όλοι μιλούν με σεβασμό. Είναι γνωστή σε όλους μας η ανιδιοτελής αγάπη του, το κοινωνικό του έργο και η προσφορά του, τόσο στο Πειραιά όσο και στη γενέτειρα πατρίδα του, το Ξηρόμερο. 
     Ο Πάτερ Βασίλειος Πόπης συνεχάρη τον πρόεδρο και τα μέλη του συλλόγου, ευχήθηκε για την εκδήλωση καλή επιτυχία και αναφέρθηκε στους δεσμούς που τον δένουν με τη Χρυσοβίτσα και αυτοί είναι η αγάπη του κόσμου, ότι βαπτίστηκε στη εκκλησία της Χρυσοβίτσας, ότι ο πατέρας του υπηρέτησε σαν αγροφύλακας στο χωριό και ότι ο παππούς του κατάγονταν από το χωριό Χρυσοβίτσα.
..............


     Αμέσως μετά ο πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου βράβευσαν τους νέους και τους εφήβους που διακρίθηκαν στους αθλητικούς αγώνες...

ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:
ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ



ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΤΑΛΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ













ΠΑΤΕΡ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΟΠΗΣ 





ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ






ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΚΡΙΘΗΚΑΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ









ΒΙΝΤΕΟ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο