Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

«Λαβράκια» από την ΕΛ.ΑΣ. στην Αμφιλοχία – Κακοποιοί με… παρελθόν, έκλεψαν 9.850 ευρώ από οδηγό λεωφορείου

Τα ξημερώματα της Τρίτης, περίπου στις 13.00, συνελήφθησαν στην περιοχή της Αμφιλοχίας 3 αλλοδαποί Αλβανικής υπηκοότητας, οι οποίοι λίγη ώρα νωρίτερα «βούτηξαν» από λεωφορείο ομοεθνών τους, που έκανε ολιγόλεπτη στάση στην Ε.Ο στην περιοχή του Μενιδίου Αιτωλοακαρνανίας, 9.850 ευρώ, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή τους σε ληστεία στα Καμίνια του Πειραιά.....

Συγκεκριμένα, άνδρες του Α.Τ Αμφιλοχίας και της Τροχαίας Αμφιλοχίας στη 01.0ο τα ξημερώματα συνέλαβαν 3 αλλοδαπούς αλβανική υπηκοότητας γεννηθέντες το 1991, το 1981 και το 1973 με την κατηγορία για κλοπή κατά συναυτουργία, ενώ οι 2 πρώτοι ήταν παράνομα στη χώρα και ο 3ος έφερε και πάνω του πτυσσόμενο μεταλλικό γκλοπ.
Οι 3 άνδρες, περίπου μιάμιση ώρα νωρίτερα, αφαίρεσαν από τον ομοεθνή τους οδηγό λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο Αλβανία – Αθήνα 9.850 ευρώ, καθώς επίσης το δίπλωμα και το διαβατήριό του, τα οποία βρέθηκαν στο αυτοκίνητο των δραστών.
Από την έρευνα προέκυψε πως το αυτοκίνητο των δραστών εμπλέκεται σε ληστεία στα Καμίνια του Πειραιά και εξετάζεται αν εμπλέκονται και κάποιος από τους αλλοδαπούς συλληφθέντες.

Κων/νος Χονδρός
sinidisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο