Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Πόσα χρήματα στοιχίζει να βαφτούν 759 τ.μ;

Τάδε έφη ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Κολοβός στην συζήτηση του θέματος, της αίτησης επιχορήγησης κατά 20.000 € από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου, στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας 12.9.
«Συμφωνώ με τη διάθεση των υπολοίπων 20.000 ευρώ της επιχορήγησης του Δήμου προς τη Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου, για την κάλυψη λειτουργικών της αναγκών όπως αναφέρει στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της.
Πλην όμως πιστεύω ότι δεν γίνεται σωστή και ορθολογική διαχείριση του Προϋπολογισμού της. Παράδειγμα στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της διέθεσε 4.900 ευρώ για βάψιμο εξωτερικού τοίχου του γυμναστηρίου Παπαδάτου 323 τ.μ. και άλλα 4.900 ευρώ για βάψιμο εσωτερικών τοίχων 436 τ.μ.....

Απαράδεκτη κατά εμέ δαπάνη, που πιστεύω σύμφωνα με τις τιμές της αγοράς, ότι μπορούσε να καλυφθεί με το 1/3 των χρημάτων που διατέθηκαν, ίσως και παρακάτω».
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

mytikaspress

3 σχόλια:

  1. Χρήστο δεν είναι μόνο αυτά χρεοσανε κ 5000 ευρώ για αλλαγή πατώματος κ το μόνο που έκαναν είναι να το ξυσουν από πάνω κ να το βαψουν με της ευλογίες πάντοτε του τοπικού άρχοντα κύριο Ζαρεντη.Απορώ ένας εισαγγελέας για όλα αυτά δεν υπαρχει;Γιατί δεν τους καταγγέλλεται; κ εσυ Χρήστο κ όλοι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα μην βγαλουν μεροκαματο και τα παιδια......ντροπης σας αρπαχτικα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. k.Ζαρεντη κρυφογαλουνικε γιατι δεν τα καταγγελες ολα αυτα παρα εδωσες την συγκαταθεση σου οτι ολλα εγιναν καλως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο